Ima kdo klimo Tesla?
Jaz sem tudi to gledal, ker mi je lep dizajn. Montaža bi bila od prodajalca, bo to OK? Zakaj po po drugi zimi? A ni klima za poleti, pozimi mi kamin kurimo.
[/quote]
Ok je tudi, če jo zmontiras sam. Današnje klime so predhodno napolnjene s plinom in deluje na princip plug and play. Vakumirat nove klime ne rabiš več. To se je delalo več let nazaj. Življenjska doba cenene klime=garancija. Po tem BO crknil kompresor. Kolk delamo na terenu, pa se za menjavo odločajo redki, ker se ne splača in je ceneje spet nasraufat neko levo znamko za tisto leto ali dve uporabe. Poglej si sestavo zunanje enote pri klimi višjega ranga, recimo Samsungu, potem pa odpri kakšno levo znamko. Ko bi bila vsaj plastika, tak maš pa not satje, ko se skoz zimo napije vlage in pade z grifa. Stranke kličejo, “klima trese ko centrifuga, spet ne dela”. Če že kupuješ jajc, kupi tak ko ima 5 let garancije, pa poglej drobni tisk, na kaj je garancija. Ali je na vse ali so izvzeti potrošni deli. Kjer ni na vse nared obvoz.
Zdravo, juce su mi namotirali klimu tesla.in je za mene veoma slabo hladi nemam osjećaja hladnoće iako sam dao na 16 stepeni kao ventlator.sad neznam dali je to normalno.u autu je dosta hladnije pa voda nista ne curi na odvodu za vodu.molim savjet.ja mislim da na 16 stepeni bi mi trebalo biti hladno a ne???
Hallo. Ne kupuj Tesla pri Big Bang Če se ti okvari te nategujejo po vsej dolžini in šrini. Tudi ALIANZ zavarovalnica, ki ti nakup zavaruje do pet let, se ti izogiba zaradi popravila. Sem na sankal s tem nakupom in ne dobim popravila sedaj sploh ne, ker je zavarovalna doba potekla. Tako dolgo so se igrali s tem nategovanjem. Od marca 2023 imam delno demontiran inverter, serviserja pa od nikoder kljub številčnim klicem in pogovorom. Okvara je v loputi za nihanje v horizontali, pri izpustu zraka iz konverterja. Motorček je odpovedal ta golazen pa zagotavlja, da to ni dobavljivo četudi TESLA distributer zagotavlja ob slučaju neizvedljivosti nadomestilo z novim inverterjem. Samo BIG BANG servis tega ne omenja.