Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo kuhinjo beljen hrast in fronte v barvi magnolije?

Ima kdo kuhinjo beljen hrast in fronte v barvi magnolije?

Kuhinja bo imela v barvi beljenega hrasta samo pult in debele obrobe, vrata omaric so vsa svetla – v barvi magnolije. Enaka kombinacija bo še v jedilnici – komoda, velika miza bo beljen hrast, tudi v denevni bo enaka kombinacija. Zdaj pa me skrbi, da bo vse skupaj nekam svetlo, medlo. Ima kdo kako podobno postavitev, kako se vam zdi. Ima kdo idejo za kako sliko, v salonih ni nobene take, kakršno sem si zamislila. Odločam se za kuhinjo Nolte.

A maš kakšno sliko / povezavo do te kuhinje?

Mislim, da si komot lahko brez skrbi.

Mi sicer nimamo te kombinacije, imamo drugačno a tudi tako kot ti misliš, nekako enolično, medlo. Pa ni. Ravno obratno. Enostavne linije in osnovni odtenki ti dajo velikanske možnosti za igranje z barvami prostora: sten, zaves, dodatkov, dekoracij, razsvetljave.

zamisli si, kakšen strošek je menjava pohištva ali pa menjava zaves in dekoracij. Z osnovno vrsto in barvo pohištva si lahko občasno privoščiš velikanske spremembe s samo menjavo zaves, barve stene in dodatkov, po mili volji lahko dodajaš, odvzemaš. Nekdo, ki gre v neko izrazito barvo pohištva, si tega ne more omogočit.

Mislim, da si izbrala dobro podlago, lepo, naravno, toplo. Zdaj si vzami nekaj časa, poglej na internetu slike stanovanj s takim pohištvom, izbiraj barve, ki so ti všeč, upoštevaj svetlobo, tla, vaše potrebe. Mislim, da boš dobro izbrala in da ti ne bo žal.

Problem je ravno v tem, da ne najdem kakih slik s podobnim stanovanjem, tudi v salonih ni takih kombinacij – sem in tja kakšna …

http://www.mizarstvojavor.com

New Report

Close