Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo morda šotor Outwell Colorado ali …

Ima kdo morda šotor Outwell Colorado ali …

Pozdralvjeni,

nikjer ne najdem podatka, ali imajo Outwell šotori tipa Colorado ali Oakland komarnike na spalnicah ali sploh kje. Če ima kdo tak šotor, bi prosila za izkušnjo.

Vnaprej hvala!

Ima.

Obema hvala, iščem kot blesava, pa nisem do zdaj našla (Rakica, tudi na tvojem linku ne, še zdaj ne vidim, kje to piše …)

Pri opisu za Oakland jaz komarnikov ne vidim.

Midva imava tudi Outwell, mislim, da je Arizona (starejši model) in nima komarnikov. Je treba pazit pri odpiranju spalnice, da kak žužek noter ne zaide. Sicer sva pa s šotorom ful zadovoljna (potujeva z njim že par let). Edino, kar manjka (pri nakupu na to niti nisva bila pozorna), je integrirano dno, ki ga bo pa naslednji šotor prav gotovo imel.

Outwell je tako dobra firma, da pomanjkljivih šotorov itak ne dela. Tisto kar iščeš ti se imenuje INNER TENT in jo seveda ima. Ne filmčku pa tudi vidiš, kako zadeva zgleda v resnici. Gre za zelo fino mrežico.

Mi imamo doma tudi Arizono, ki seveda ima komarnike (mrežico proti komarjem v celotni spalnici, prav tako ima spalnica integrirano dno. Nima pa integriranega dna predprostor kar je pa tudi prav, saj vanj vstopaš s čevlji in notri nosiš umazanijo. Pod šotor se itak da za vodo prepustno podlogo, ki se samo vsake toliko časa pomete.

Sem zdaj pogledala še filmček šotora Oakland in še zmeraj ne vidim komarnikov.
Inner tent=notranji šotor oziroma spalnica, ki je že namontirana pod zunanjo plahto. In tista mrežica, ki se jo vidi na vratih spalnice, so “vrata” spalnice.
Se strinjam, da je Outwell dobra firma.
In to, da šotor nima komarnikov, zame ni kakšna pomanjkljivost, pravzaprav tega še nikoli nisem pogrešala. Pač pazimo pri odpiranju spalnice, pa gre.

Mi imamo Hartford xl. Nima dvojnih vrat v spalnico – eno so vrata spalnice, drugo komarnik. V večini Outwellovih šotorov so vrata v šotor pol vrata pol komarnik (mrežica). Samih spalnic pa priznam, da med kampiranjem ne zapiramo.

živjo. midva z mojim imava oakland L in ima na obojih vratih spalnic na zgornji polovici vrat komarnik. in na zadnji strani pri oknu, tako da tudi zrak lažje kroži.drugač je pa na vhodnih vratih komarnik ločen od zgornje plahte. ponoči je tako prav fino, če zapreš vrata samo s komarnikom. sam jaz imam probleme s tem, ker se mi potem zdi kot, da spim zunaj šotora:)

New Report

Close