Ima kdo posnetek prazne COVID bolnišnice
mam eno za začetek.
Pa kaže…
Video snimljen u bolnici Princess Royal u Bromleyu pokazuje da je bolnica potpuno prazna … ili nije? Mislimo da je zapravo puna ko brod, a ovo je samo još jedan ozbiljan simptom Covid-19 koji još nije otkriven … NEVIDLJIVOST. Pogledajte video u nastavku
https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3756859121023783
Zakaj se pa sam ne odpelješ do Rakičana oz. katerekoli najbližje bolnice?
[/quote]
Ker ga ne bodo spustili not. V kovid oddelke ne spuščajo niti svojcev. Sicer je Ludi res orto teoretik, ampak kakšnih fotk ali posnetkov teh prepolnih bolnic res nimamo. Saj ni treba, da se jih spusti v sobo, ampak pač snemajo zunaj steklenih sten, sam utrip bolnice in delavcev in to. Zdaj je res vse ovito v skrivnost. Še svojci ne smejo niti telefonirat, biti v stiku z bolnikom itd. Nobenih slik (komot lahko zakrijejo identiteto bolnikov), nobenih posnetkov, nič. Če so vse ostale bolnice napol prazne, zakaj ne usposobijo še kakšne oddelke za kovid bolnike? Zakaj smo že 3 mesece brez nenujnih bolnišničnih oskrb? Kaj delajo sestre in zdravniki na drugih oddelkih. Baje imajo pooooolno dela in ne morejo vskočiti v kovid oddelke, kar smo tudi slišali. To je vse v megli, zato pa ima narod svoje odgovore.
Da ne bo pomote, čisto verjamem, da imamo 1200 bolnih kovidarjev v bolnicah, ampak če so ostale bolnice napol prazne (in vemo, da so, ker smo nekateri bili tam na raznih posegih, slikanjih…), zakaj ne usposobijo več kovid oddelkov? Zakaj so nekatere med. sestre na čakanju, druge pa prekladajo papirje po arhivih in si izmišljujejo izgovore, zakaj ne morejo pomagat kovid bolnikom? Zakaj ne spustijo v te kovid bolnice enega novinarja in enega snemalca, da pokaže, kako se dela in kako je vse polno? Saj jih lahko oblečejo v skafandre. A nismo gledali posnetkov od spomladi, ko so snemali Bergamo in tamkajšnje bolnike in zdravnike? Vse se da, ampak ker tega ni, se ljudje sprašujejo, ali česa ne skrivajo. Od tod pa do teorij, je pa majhen korak.
Razumen komentar.
Redarji povsod, ne pridem not, sploh pa brez maske in merjenja temperature.
Sej niti zobozdravnici ne morem it, ker je pogoj taki kaki je, jaz pa ne pristajam na te neumnosti.
Ko me pa zaboli zob enkrat (upam da ne), te pa ne vem kak bo.
Na pogoje ne pristajam, sej pravi bo verjetno kak cirkus, ker imam dosti tega neumnega sranja.
Ko sem pred meseci pisal svoji zdravnici da moj šef zahteva masko, sem je prosil da me pregleda, ker maske jaz ne morem nosit, sej ni zdravo imet masko na obrazu, lastne bakterije ne bom mel gor 10 ur na sihtu. Pošiljal sem ji tudi razne študije, katere dvomim da je pogledala sploh. Plus ni dovolj kisika, delam v kuhinji kje je itak vlaga, pa še krušna peč zraven, ne grem se tega.
Ni me hotela obvravnavat sploh me ni uzela. Normalno, pisal sem in se pritožil, potem sem imel usmeno obvravnavo, pri njih, brez maske seveda, pa sem jim povedal svoje.
Kaj so mi rekel? Ja kaj ćmo, moramo delat tak kak nam rečejo, ma marš.
Ker ga ne bodo spustili not. V kovid oddelke ne spuščajo niti svojcev. Sicer je Ludi res orto teoretik, ampak kakšnih fotk ali posnetkov teh prepolnih bolnic res nimamo. Saj ni treba, da se jih spusti v sobo, ampak pač snemajo zunaj steklenih sten, sam utrip bolnice in delavcev in to. Zdaj je res vse ovito v skrivnost. Še svojci ne smejo niti telefonirat, biti v stiku z bolnikom itd. Nobenih slik (komot lahko zakrijejo identiteto bolnikov), nobenih posnetkov, nič. Če so vse ostale bolnice napol prazne, zakaj ne usposobijo še kakšne oddelke za kovid bolnike? Zakaj smo že 3 mesece brez nenujnih bolnišničnih oskrb? Kaj delajo sestre in zdravniki na drugih oddelkih. Baje imajo pooooolno dela in ne morejo vskočiti v kovid oddelke, kar smo tudi slišali. To je vse v megli, zato pa ima narod svoje odgovore.
Da ne bo pomote, čisto verjamem, da imamo 1200 bolnih kovidarjev v bolnicah, ampak če so ostale bolnice napol prazne (in vemo, da so, ker smo nekateri bili tam na raznih posegih, slikanjih…), zakaj ne usposobijo več kovid oddelkov? Zakaj so nekatere med. sestre na čakanju, druge pa prekladajo papirje po arhivih in si izmišljujejo izgovore, zakaj ne morejo pomagat kovid bolnikom? Zakaj ne spustijo v te kovid bolnice enega novinarja in enega snemalca, da pokaže, kako se dela in kako je vse polno? Saj jih lahko oblečejo v skafandre. A nismo gledali posnetkov od spomladi, ko so snemali Bergamo in tamkajšnje bolnike in zdravnike? Vse se da, ampak ker tega ni, se ljudje sprašujejo, ali česa ne skrivajo. Od tod pa do teorij, je pa majhen korak.
[/quote]
Ena od reportaž, ko so spustili “v te kovid bolnice enega novinarja in enega snemalca, da pokaže, kako se dela in kako je vse polno”, za druge reportaže se pa kar sama potrudi:
Ena od reportaž, ko so spustili “v te kovid bolnice enega novinarja in enega snemalca, da pokaže, kako se dela in kako je vse polno”, za druge reportaže se pa kar sama potrudi:
Na oddelku so tri triposteljne sobe, tri dvoposteljne in dve enoposteljni sobi
Super, torej je na oddelku 17 bolnikov, če je vse zasedeno. Meni tole deluje kot vsak drug oddelek v normalnih časih, samo da so v skafandrih. Nobene norije, nobenih obolelih po hodnikih, osebje sproščeno in klepetavo…daleč od slike Bergama spomladi.
Kovid oddelki torej normalno funkcionirajo. Pa še vedno ne vem, zakaj ne odpirajo še preostalih sob in kril raznih bolnic, ki so dejansko napol prazne, pa bi lahko komot rahljali ukrepe. Zakaj ne povedo, koliko oddelkov je zaprtih? Recimo za bolnico Valdoltro vem, da je vse prazno, eno stavbo od mislim da petih imajo zasedeno z nujnimi primeri, vse ostalo osebje na čakanju, sobe prazne. Grem stavit, da je v marsikateri bolnici tako. A veš zakaj tega ne odpirajo za kovid bolnike? Ker je zdravniška zbornica tako močna, da lahko to zavrne. Se ne strinja niti s tem, da bi drugi zdravniki delali s kovid bolniki (kao niso za to usposobljeni, v resnici pa služijo s samoplačniki v trenutnih razmerah) niti s tem, da bi njihove med. sestre delale z njimi, tako da so ene na čakanju, druge prekladajo papirje.
Slišal sem tudi, da v Mariboru bojda zapirajo nek covid oddelek, ker je bil očitno ves čas prazen. Zaenkrat govorice.