Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Ima kdo posnetek prazne COVID bolnišnice

Ima kdo posnetek prazne COVID bolnišnice

Res nisi diht. So te na bavarcu preveč na trdo držal ob tla, ihta. 🤣

samo ti sanjj Lubiana, za to zadevo me nebo nobeden metal na tla, za ta nateg, verjemi da bom vsakemu ki bo na mene silo izvajal vrnil. Pa ne na ulici ta kak pričakujete da boste gledal, nesnaga ena.

LudiD

Hahaha, nesnaga te je naredila. :)))

pridi pa mi povej v obraz pickice

Komu boš pa vzel bajto ko ti bo banka zaplenila tvojo? Se boš drenjal pod Starim mostom čez Dravo.

Phahaha, stari moj, jaz sem preživel marsikaj, sem rojen za ta boj.
Ne sekiram se ja. Meni je vseeno, pomembno je le eno, ne podredim se, ne predam se.
Borim se do smrti, smrt je pa darilo. Glupi aka dejstvo aka vaga aka vsi ti tvoji manipulatorski nicki….spizdi kukavico.

Ti debil pojma nimaš kaj je borba, nobeden ti ne streže po življenju, delat ti ni treba, zdravje (fizično, ne mentalno) imaš. Ti si duševno nerazvit otrok, ki za svoje tegobe krivi vse ostale. Zdaj, ali posledica slabe vzgoje ali pa slabe dednosti, kdo bi vedel. V vsakem primeru krivi starši.

phahhaa, jaz dobro vem kaj sem in česa sem zmožen, predvsem znam uporabljat lastne možgane in ne sledim čredi kot ovca. beeee bejž multi nick glupi aka dejstvo aka vaga

Zmožen si limat bedarije, to je pa tudi vse. Logike nimaš, pameti tudi ne, pismen nisi… povrh vsega pa še nočeš delat. Popolna polomija od človeka. Prav zanima me kako pride do tega. Narkomanski starši?

phahahhahahahahah, dejstvoje aka glupi aka vaga spizdi.

Saj ti je povedala po resnici.
Tako se dela, ker so takšna pravila.
Če bi mafija psihopatska rekla, da drek na obrazu preprečuje covid, bi pa hodili z drekom namazani.
Sigurno bi celo propagirali drek in še nove barve za drek, ki bi jih imeli namesto maskare.
Tako pač je, večina ljudi ne razmišlja absolutno nič.

Saj ti je povedala po resnici.
Tako se dela, ker so takšna pravila.
Če bi mafija psihopatska rekla, da drek na obrazu preprečuje covid, bi pa hodili z drekom namazani.
Sigurno bi celo propagirali drek in še nove barve za drek, ki bi jih imeli namesto maskare.
Tako pač je, večina ljudi ne razmišlja absolutno nič.
[/quote]

Saj duševno zaostalim ni jasno da oni prikimavajo iz vljudnosti oziroma v izogib nasilnemu izbruhu maloumneža. Tam so oni po svoji funkciji in dolžnosti in bi se radi kvečjemu čimprej vrnili k običajnemu delu, ne pa da poslušajo tega zblojenega debila brez smisla.

New Report

Close