IMA KDO TEŽAVE Z VRATOM?
Zavarovanje nima nič s tem… žal.
Zavaruješ se lahko za 11 hujših bolezni (pa še to nima vsaka zavarovalnica)… …
Pač problemi z hrebtenico so vedno problem in še bo.
Ja res ni vredu, mene še glava zraven boli in včasih težko hodim.
Da krčev v nogah in nenehnih mraljincev v stegnih ne omenjam.
Pa sem komaj 23.
Prosim, ne kriči, ker te slišimo tudi če normalno govorič (CapsLock).
Veliki krivec za te bolečine je nepravilna drža pa tudi prisilna drža človeka (sedeči položaj dela, ipd.)
lp
ENAKO TUD JAZ NISEM STARA (28 LET). PA DA NE POVEM DA MI JE FIZIATRINJA NA METELKOVI REKLA DA SO ZA MOJE TEŽAVE KRIVA LETA HALOOOOOO SEM JO SKOR UŽGALA:)))
TUD MENE ZRAVN BOLI GLAVA,NOGE(MRAVLINČENJE) PA SE MI ZDI DA MI JE ŠE NA OČI UDARLO.
KAKO PA TI POTEM RATA VSAK DAN SE SPOPADAT S TEM. JAZ FUL TRPIM.KOMAJ HODM V SLUŽBO IN KOMI ČAKAM DA PRIDEM DOMOV DA SE ULEŽEM KER EDINO TO MI POMAGA.
NIKKI
z veseljem
moj mail je [email protected]
hvala!!!!!!!!!!!!!
Ja težko, ampak gre. Skušam pač odmislit.
Pa par krat na teden si nardim kopel, da mravljinci popustijo.. pa tako, saj gre – ampak težko.
Moja mail: [email protected]
🙂 Ja, velike črke odpraviš tako, da izklopiš tipko Caps Lock na levi strani tipkovnice; za vrat oz. držo pa je ena od vaj hoja s knjigo na glavi, ostaja jih še več, malo povprašaj terapevta, in bodi čimmanj v sedečem položaju oz. položaj čimvečkrat spremeni.
lp
Mene je včasih zelo zelo bolel hrbet, vrat itd. pa sem šla na fiziaterapijo, ki je včasih pomagala včasih ne. Bolj se mi zdi da je pomagalo da nisem bila v službi 14 dni ali več in prišla malo k sebi. Sedaj ne hodim na fizoterapije več 10 let in hodim rajši v fitnes, kjer dvigujem uteži in si krepim mišice pa je veliko bolje, tudi hodim veliko in klesarim. Razni kiropraktiki mi tudi ne pomagajo, kjer sem tudi že pustila veliko denarja. Sam si pomagaj in ti bo veliko bolje, srečno.