Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima li koga….

Ima li koga….

V to doba….u ovo vreme..nek se sve pokrene…hihihi..jutrčkaaaaa ma kaj sem dobre volje..jupie…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ima ima.

Jutro mačka

:)))) Boš kavico?
Kako si ?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Bi ja!!1

Kar zmučen od dela. ampak bo

Pa ti?

Ma tudi utrujena kar preveč..pa ne vem od česa…bi sam spala spala..drugeče sem pa ocki…doki…

Na kofi…sem jo itak preveč skuhala….Me tamala heca,se mi noče oblečt,bulji v tv..te risanke …zej bo pa zagrmelo…

Jutro vidva…..in vsi ostali, ki se bodo pridružili…..CMOKA. Kako sta kaj?

Ponekad nas ima….ali više vremena i nema!
😉
Guten Tag Leute!
Gruesse aus Sud Tirol!
Sp

Enega velikega cmoka od mene, duso moja!
Sp, ta hip ti povem, kako rada te imam, ker ne
vem, ce mi bo hip se dan….he, he, he. Grem na
pot in ko pridem, porocam do potankosti, ….. do
potankosti………….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ne no. Bodi nežna mamica. Tako kot si z mano

Muca…tko siješ, da si že kar vroča,hihihi, to mi deli…muca!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

heheheh lump!

Jep…sem že čist bronzana..hahahaha kull ej…

New Report

Close