Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima Muller internetno trgovino?

Ima Muller internetno trgovino?

Mogoče kdo ve,če ima Muller (Ljubljana)spletno trgovino in,če ima kakšen je naslov?

Hvala

Če bi si vtipkala v iskalnik Najdi.si to kar iščeš, bi lahko tudi sama našla.

MB, preden pametuješ, bi se lahko naučila ločevat pojme “spletna trgovina” in “spletna stran trgovine”.

Mami2, očitno je nimajo, vsaj jaz je nisem našla. Škoda, pa bi tudi meni prav prišla. :))

Včasih so jo imeli – dom.si ali nekaj takega.
Očitno niso bili zadovoljni s prometom, ker so jo ukinili. Škoda! Kar precej sem nakupila pri njih preko spleta, ker je njihova najbližja trgovina zame kar malce daleč.

Ena druga, če pogledaš na spletno stran trgovine, tam ponavadi vedno piše, če imajo tudi spletno trgovino ali ne, tako je pri večini trgovin. Tako, da nič ne pametujem, le malo bolj se spoznam na spletne strani očitno in pač vem, kaj imajo objavljeno. Pa brez zamere!

Ja, ponavadi piše, ni pa nujno, ker imajo nekateri bolj slabo izdelane spletne strani in jih ne ažurirajo sproti. Poleg tega pa imajo nekatere trgovine svojo spletno trgovino na drugem internetnem naslovu, ki ni nujno enak imenu “navadne” trgovine. Zato res ne vem, zakaj človek tega ne bi vprašal na forumu?
Tudi tebi brez zamere. :))

Živjo!
Ko ste že pri mullereju: a morda kdo ve, kako bi prišla do njihove kartice s katero imaš ob nakupih popust?
Hvala.
R

nikakor:(

pred enih 10 dni sem vprašaa prodajalko in jih ne i zdajajo več… včasih so jih imeli, in tisti ki kartico imajo, jo lahko še naprej iskoriščajo.

škoda.. velikopelenic inigrač tamo nakupujemo

New Report

Close