Imajo moški sploh čustva?
Včasih se sprašujem, če imajo moški sploh kaka globoka čustva?
Do ženske mislim, do avtov jih imajo ja.
Ampak do žensk? Eni varajo ženo v nedogled. Ponavadi lažejo ženi in ljubici. Brez, da bi jih malce vest pekla. Ne moti jih, da trpita obe ženski. Ali pa še tretja, četrta, ker se ne konča pri eni ljubici, takih jih imajo več.
Ali pa si v razmerju z moškim, igra čudovitega moškega, dokler ne najde druge za seks. potem ugotoviš, da je bilo vse igra, da čudovitega moškega ni. Da je bil le tip, ki si je želel sprazniti jajca.
Moškim res ni mar? Tako z lahkoto se poigravajo z ženskami, lomijo srca, lažejo.
Njej zlomi srce, ona vsa žalostna, on pa veselo naskakuje drugo žensko.
Ženske gledajo na seks kot na to, da ima moški čustva do njih.
Moški pa gledajo na seks kot na seks.
Tega ne moreš spremeniti.
Če ima ženska v redu hišo, čistilko, varuško za otroke, dober avto, počitnice v tropskih krajih, je urejena itd., je niti ne moti, če ji mož vse to financira in ima ljubice zraven. Se ne loči. Morda si tudi sama omisli ljubimca. Ampak pozor, ženska gleda na seks kot da ji s tem moški daje čustva. Moški gleda na seks kot na seks.
ti si mentalno prizadeta ker sprašuješ tako blesave teze in s tem na koncu še res pritegneš takšne tipe….
če hočeš ti zatolčem do konca argument, samo en, pa še ta deluje primitiven;
uglajen moški razgledan bogat pameten – bo poročil punco ki dela v mekdonaldsu!
Ženska obratno nikoli.
Case closed, game over.
Uglajena ženska, razgledana, bogata, pametna lahko poroči nekoga, ki dela v mcdonaldsu, če dobro seksa. Se pravi ženske gledajo na seks kot to, da je moškim mar zanjo, čustveno. Moškim je pa seks samo seks.
Uglajen moški, razgledan, bogat, pameten, bo poročil mcdonaldsarko samo če jo želi nadzorovat. Ker ve, da tiste zgornje ne more.
Citiram:
Uglajena ženska, razgledana, bogata, pametna lahko poroči nekoga, ki dela v mcdonaldsu, če dobro seksa. Se pravi ženske gledajo na seks kot to, da je moškim mar zanjo, ču
Taka ženska NIKOLI ne bo poročila moškega iz mcdonaldsa. NIKOLI. Ženska, ki si želi dober zakon, bo poročila nekoga, ki je še bolj od nje sposoben, še bolj bogat in še bolj spoštovan. Tako se moški počuti moški in se ne počuti kastriran. Seks pa je itak precenjen in sploh ni pomemben.
Večino ljudi ima neka čustva. Večina jih tudi ne zna izraziti in nadzorovati. Obstajajo pa seveda sociopati. Naj bi bilo 70% ljudi to. Ni razlike med ženska/moški. So kar enakopravno zastopani. Tudi oni imajo čustva. Do sebe :).
Kar se tiče varanja tudi mislim da ni velike razlike moški/ženska. Vzvodi so verjetno različni na izgled, v resnici pa je vsem takim skupno da nimajo nobenega spoštovanja do sebe in do partnerja. Želijo živeti kot samski, ampak so preveč komot da bi. Vse bi imeli, ničemur se niso pripravljeni odpovedati. Takšnim ljudem se pač izogneš. Spremenit se jih ne da. Posploševati slabe izkušnje s parimi na celoten spol pa ni ravno znak inteligence.
zlomljeno srce, 28.03.2025 ob 09:42
Včasih se sprašujem, če imajo moški sploh kaka globoka čustva?
Do ženske mislim, do avtov jih imajo ja.
Ampak do žensk? Eni varajo ženo v nedogled. Ponavadi lažejo ženi in ljubici. Brez, da bi jih malce vest pekla. Ne moti jih, da trpita obe ženski. Ali pa še tretja, četrta, ker se ne konča pri eni ljubici, takih jih imajo več.
Ali pa si v razmerju z moškim, igra čudovitega moškega, dokler ne najde druge za seks. potem ugotoviš, da je bilo vse igra, da čudovitega moškega ni. Da je bil le tip, ki si je želel sprazniti jajca.
Moškim res ni mar? Tako z lahkoto se poigravajo z ženskami, lomijo srca, lažejo.
Njej zlomi srce, ona vsa žalostna, on pa veselo naskakuje drugo žensko.
Trpiš, trpiš, kako trpiš ti uboga reva
Obstajajo ljubezenske zgodbe v resničnem življenju, kjer se je kaj takega zgodilo. Ampak gre za izjeme. Velika večina žensk pa se absolutno in nikakor ne bo poročila “navzdol”. Pa ne gre za denar, bolj za pozicijo, veljavo v družbi, kariero – akademsko ali menedžersko, …
Pri moških to ni toliko izrazito, iz različnih razlogov. Polovica jih izvira iz razmišljanja s spodnjo glavo, polovica pa iz družbenih norm (ženska kot trofeja). Zaradi tega tudi toliko varanja, ker ni prave ljubezni, tudi če ji natakne tisti prstan.
Ko berem to temo, velika večina potrdi, da moški nimajo čustev oz kot nekdo napiše: imajo jih, ampak samo do sebe.
Kdor piše v stilu: moški poroči žensko – hm, to je oseba, ki nima nekih pravih čustev. Normalni ljudje se poročijo, nikakor pa on ne poroči nje. Saj pa ni ona lastnina moškega, ni predmet. Torej kdor piše v tem stilu jasno kaže, da mu je ženska le predmet.
Ja, sem opazila ja, da moški naredijo vse, samo, da imajo tiča kam vtakniti. Večini ni mar kakšna je ženska, samo, da lahko seksajo. Za čustva pa jim dol visi.
Ja, verjamem, da se kdaj kak moški tudi zaljubi in ga boli, če ljubezen ni obojestranska, ampak kolikor vidim, je to redko. Ponavadi je obratno, on njej zlomi srce. On ga pa veselo namaka drugje.
So tudi ženske, ki seksajo vse povprek, sploh, ko so pijane. Ampak večina žensk seksa pa z moškim do katerega čuti globlja čustva. Moškim pa je večinoma vseeno, samo, da seksajo.
modrivrag, 28.03.2025 ob 10:57
Mah, čustva že. Fora je v tem, da nobeni ne verjamem na besede, vse jemljem oreng z rezervo. Seveda ne povem, mislim si svoje in ravnam premišljeno.
O jaz pa povem. Zadnjič mi ena dopoveduje da jo ljubezen greje, sem jo pa vprašal kako ve da je ljubezen, da je ne greje mena…
zlomljeno srce, 28.03.2025 ob 11:00
Ko berem to temo, velika večina potrdi, da moški nimajo čustev oz kot nekdo napiše: imajo jih, ampak samo do sebe.
Kdor piše v stilu: moški poroči žensko – hm, to je oseba, ki nima nekih pravih čustev. Normalni ljudje se poročijo, nikakor pa on ne poroči nje. Saj pa ni ona lastnina moškega, ni predmet. Torej kdor piše v tem stilu jasno kaže, da mu je ženska le predmet.
Ja, sem opazila ja, da moški naredijo vse, samo, da imajo tiča kam vtakniti. Večini ni mar kakšna je ženska, samo, da lahko seksajo. Za čustva pa jim dol visi.
Ja, verjamem, da se kdaj kak moški tudi zaljubi in ga boli, če ljubezen ni obojestranska, ampak kolikor vidim, je to redko. Ponavadi je obratno, on njej zlomi srce. On ga pa veselo namaka drugje.
So tudi ženske, ki seksajo vse povprek, sploh, ko so pijane. Ampak večina žensk seksa pa z moškim do katerega čuti globlja čustva. Moškim pa je večinoma vseeno, samo, da seksajo.
To je takšno posploševanje da res ni. To ali si čustveno zrel ali ne pač nima nobene veze s tem katerega spola si.
Seveda moški imamo čustva – vendar nam možgani delajo na precej drugačen način kot ženskam… Enostavno moški ni narejen za monogamno zvezo.
Moški zna in zmore ljubiti žensko, s katero bo zasnoval družino, imel otroke, družino bo preskrbel, ženo razvajal, vendar ne more mimo tega, da bi tu in tam “kresnil” še katero drugo partnerko ali pa tisti najbolj premožni in sposobni – imel otroke in še drugo družino.
Problem je v tem, da si ženske moške prisvajate, jih egoistično in ljubosumno želite samo zase in naredite sceno, če se že pogovarja ali pa na družabnih omrežjih “lajka” katero drugo. In s tem moškega odbijete na tak način, da pač enostavno mora izbrati eno pot in marsikdaj potem moški izpade “prasec”, ki je zapustil ženo in otroke, čeprav bi najverjetneje še zmeraj rad bi z njimi ob ženini majceni toleranci/odprtosti/svobodomiselnosti glede sexa.
Tudi, če ti žena vsak dan naredi najboljši steak, se boš le-tega prenajedel. Tako je pa tudi v sexu z eno in isto osebo. Včasih si enostavno zaželiš enolončnice
Zato pa je swinganje način življenja, kjer drug drugemu dajemo svobodo (do stopnje, ki se jo partnerja dogovorita) , partner ti privošči užitek in ti privoščiš užitek partnerju, ki lahko pogleda tudi malce izven svojega “vrtička”.
Včasih naše dogodivščine izpadejo malo boljše, drugič malo slabše, vendar nam nikoli ni dolgčas in imamo vedno kakšen nov izziv, temo za rajcanje in motivacijo za naprej
zlomljeno srce
SHAME INSULT GUILT AND THE NEED TO BE RIGHT.
to je patetika modrene ženske, ločenke.
Ženske dajte dostopdo sexa. zakaj pa dajete pizdo brez zahteve poroke? zakaj dajte pičko jebaču, ki vam ni p ovaših merilih, ni dost dober za resno. pa mu dajete pizdo. pa vam pove da ne želi resno, pa mu daješ pizdo. ?? zakaj?
ženske varate, ne moški. moški izrabljamo priike kolikor smo sposobni. kolikor imamo perja in dobro zgledamo. ženske ste kurbetine. sex, ni isto za žensko kot za moškega. seveda da imamo čustva,ampak v te mkrutem lezbičnem femisntičnem, do moških sovražno nastrojenem svetu, matriarhatu, uničevanju moškega. ti pač drugega ne preostane. ker svije babje ene ugabne pač, varate. ker se vam ne da zaupat. saj vam , ti , nobe nen zvija roke, da ne smeš dobit normalnega moškega. pač dolgočasnega,z malim tankim lulekom, z trebuhom, normalno službo. topa ti ne zmoči tvoje suhe lulike pohcane in ti ne dopuščca, da s iperverzna prasica. kar pa ste fse. in pač rabit takega k ivas ne obsoja za dober sex. torej nekega jebačeka glupega. ker ne znate dobro fukat z možem. to je problem. nikoli v zgodovini človeštva niso vprašali ženske za mnenje. tudi če je videla nesrečo, so vedno poklical ina iskali še kakema moškega, ki je videl. zato policija išče očividce, če bo kaki moški slučajno, ki bo realno, iskreno, naravnost povedal. direkt , resnico. ker se ženskam po delfoltu ne more verjet. ker lažete. ženske lažete od rojstva. ti pa povem, kdaj se to konča!! z prihodom v DSO. tam pa se za žensko konča, fsa zgodba. pol pa je kriza. pol pa je konc heca. sam se pač tega ne zavedate. streznitev pa pride, kmalu po ločitvi, kmalu po tem ko še otroci gredo stran. ko vas še zadnja zvesta kolegica zapusti pa gre drugam in prekine kontakt. pol pa pride alkohol, pomirjevala, droga. depresija, hinavščina in osamljenost. in pol vskoči hitro levičarska poltika ki vam spet da potuho in spet smisel, da se borite kao za dobro, proti moškim. ste pa umske revice in super zastojn srredstvo za širit točno to propagando ,ki vas je pripeljala v to stanje. to je resnica. babe ste nesposobnice. pa vprašaj kakšno kolegico al pa osebo v ogledalu, ZAKAJ DAJEŠ LULIKO, NEKEMU JEBAČU BREZ ZAHTEVE PO POROKI???
Moški je na splošno bolj čustveno bitje. Ženske nimate čustevn, ve ste koktejli variacij med depresijo in vzhičenostjo, čemur pravite čustva. Vau, zdaj sem stara 20, zaželela sem si lepega jebaća, da pa ne bom izpadla needy, bom rekla, da so to čustva. Vau, stara sem 30, v grčiji sem se dala dol z onim seksi skiperjem, da pa ne bom izpadla needy, bom rekla, da sem bila zaljubljena. vau, stara sem 35, jaz bi zdaj nekaj resnega, bolj konvencionalnega, klišejskega, zdaj bi jaz onega sošolca iz srednje šole, da pa ne bom izpadla pra.sica, ke rje prišel zadnji na vrsto, bom rekla, da so to čustva.
Ve kure ne veste, kaj so čustva, ve samo veste, kaj je interes in tja krmarite s svojo pi.ćko in hormoni, ki jim pravite čustva.
Vsak normalen moški naredi sam sebi uslugo, če vas ne jemlje resno,
zlomljeno srce, 28.03.2025 ob 11:54
Uf, zakaj imam občutek, da je Modri vrag edin normalen moški v tej temi :)?
Ostalo pa same neke žaljivke o ženskah.
To ti lahko potrdim tudi jaz. Za trdo lupino skriva mehko dušo, saj noče, da ga znova prizadanejo. Njegovo zaupanje si moraš prislužiti. Takrat z žensko ravna kot s kraljico.
Ma jaz imam zelo lepo izkušnjo s svojim moškim, zato morda ne vidim realne slike današnjih moških. Ampak poznam veliko zvestih in ljubečih, zato vem da obstajajo zagotovo. Gre le za srečo, da naletiš na takega, ki mu je res do tebe, da se je pripravljen odreči začasnim zadovoljstvom za nek trajen izpolnjujoč odnos.