Imam dve kolegici – ena lezbijka, druga…
Imam dve kolegici. Ena je zelo egocentrična in nima nobene empatije. Ne morem ji zaupati, čeprav si ona še kako želi, da potem deli svoje ostre komentarje. Mislim, da je hinavska.
Druga pa je zelo sočutna, prijazna, lepo se imava , zaupava si, vendar mi je že kdaj povedala, da je biseksualka, zdaj pa mi je priznala, da sem ji všeč. Seveda sem šokirana in ne vem, kaj narediti. Ker mi je kot oseba zelo všeč, mišljeno kot prijateljica in ne v romantičnem smislu. Ne vem, kaj narediti, ker ne vem točno iz katerega razloga je rada v moji družbi. Govoriva pa druge povsem vsakdanje stvari ali probleme, navdušenja oz. karkoli pač nanese pogovor, ne pa o njenih nagnjenjih do mene. Bojim se, da bo kdaj to sprožila, ker mi daje tudi razne komentarje, ki pa so še vedno diskretni in ne direktni.
Imam samo ti dve kolegici. Kaj bi vi naredili na mojem mestu? Kako naj s katero postopam?
mislite, 09.01.2025 ob 12:42
Mislite, da igra? Zakaj bi igrala, na splošno se mi zdi prijazna, ne bi pa rada, da je z mano prijazna samo iz tega razloga (ki sem ga navedla zgoraj). Ni bojazni, da bi pristala jaz z njo v postelji. To se ne bo zgodilo.
Zarečenega kruha se največ poje.
Obrni situacijo. Ko je tebi nekdo všeč, si tudi prijazna. Nič ni narobe s tem, da si do nekoga prijazen, ker ti je všeč. Pač če nekomu poveš, da te v spolnem smislu ne zanima, si še vedno lahko z njim ok in se spoštujeta. Obdrži jo, seveda.
Glede tiste druge pa… oziroma tiste pikre – še vedno se druži z njo, vendar postavi svojo mejo. Saj si živa, imaš pravico postaviti mejo. Delaj tako kot ti paše. Ljudje ne razmišljajo toliko kot to… ampak enostavno živijo. Ko si razpoložena se z njo dobiš in ko nisi se ne.