Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imam kupca za stanovanje

Imam kupca za stanovanje

Imam kupca za 42 kvadratov majhno stanovanje v M>B Tabpr. Zanj sem dal red leti 37 tisoč., zdaj mi ponujajo140.

Je to za sprejet?

Ko odstejes davek na dobicek?

Premisli tudi komu prodajaš!

NEEEEEEE, ker boš tudi ti na koncu pristal na sodniji ker se boš okoristil z razliko v ceni !

Odgovor na objavo uporabnika
400 000 bedakov na 470 000 podlage, 23.04.2025 ob 13:04

NEEEEEEE, ker boš tudi ti na koncu pristal na sodniji ker se boš okoristil z razliko v ceni !

kaj odgovarjaš idiot če nimaš pojma.

tako so nas sfukali ti naši velepredsedniki in sem pred 8 leti dal zanj 37, obnovil v nulo in zdaj mi ponujajo 140…

kaj še razmišljaš?

Upam, da ne boš imel takih problemov kot Janša.

Včasih je problem, če nekaj kupiš in čez več let to dražje prodaš.

Ne prodajaj saj boš deležen sodne preiskave zaradi prevelike razlike v ceni. Ni nujno da te bodo odvetniki rešili kot so Janšo. Odkar je ta leva vlada je nevarno biti podjetnik in kaj z dobičkom prodati.

Sodnija v Sloveniji, 23.04.2025 ob 16:13

Ne prodajaj saj boš deležen sodne preiskave zaradi prevelike razlike v ceni. Ni nujno da te bodo odvetniki rešili kot so Janšo. Odkar je ta leva vlada je nevarno biti podjetnik in kaj z dobičkom prodati.

Če ima ogledano stanovanje vredno 1 milijon in bo svojega “prodal” državnemu gradbincu, bo imel probleme.  Ampak njega bodo fuknili v čuzo, ker nima vez na sodišču.

O čem vi to???? Pač tržne cene stanovanj so zdaj bistveno višje, kot pred leti…. Zakaj ne bi prodal? Sploh če gre za stanovanje v katerem je bival več let, ekstra davka niti ne plača.

Me, myself & I, 23.04.2025 ob 17:42

O čem vi to???? Pač tržne cene stanovanj so zdaj bistveno višje, kot pred leti…. Zakaj ne bi prodal? Sploh če gre za stanovanje v katerem je bival več let, ekstra davka niti ne plača.

To vse pisari zalega s Trstenjakove, kar mirno ignorirajmo monologe.

Že po prvotnem sporočilu je jasno da je trolanje, v Mb po taki ceni ne prodaš starega enosobnega stanovanja, še novogradnje komaj spravijo v promet. Poznam zelo dobro razmere na trgu v Mb in tam za razliko od Lj ni nobenega pomanjkanjam gradijo kot nori, število prebivalcev pa stagnira. Trije sorodniki so v zadnjega pol leta menjavali (prodaja/nakup) in cene so cca 2 tisoč na kvadrat, manjša 2.500, večja pa dobrih 2.000 in to ne prastara, l. 2009 v Magdaleni tako da ali 5 let stara luksuzna v Radvanju..

prava kava, 23.04.2025 ob 19:02

To vse pisari zalega s Trstenjakove, kar mirno ignorirajmo monologe.

Že po prvotnem sporočilu je jasno da je trolanje, v Mb po taki ceni ne prodaš starega enosobnega stanovanja, še novogradnje komaj spravijo v promet. Poznam zelo dobro razmere na trgu v Mb in tam za razliko od Lj ni nobenega pomanjkanjam gradijo kot nori, število prebivalcev pa stagnira. Trije sorodniki so v zadnjega pol leta menjavali (prodaja/nakup) in cene so cca 2 tisoč na kvadrat, manjša 2.500, večja pa dobrih 2.000 in to ne prastara, l. 2009 v Magdaleni tako da ali 5 let stara luksuzna v Radvanju..

aha seveda, vse več poznavalcev neremičninskega trga na Štajerksem.

bila bi presenečena kakšno podrtijo sem prodala za  150 tiso na 700 m nadmorske…

juhu špeh je tu, 23.04.2025 ob 19:05

aha seveda, vse več poznavalcev neremičninskega trga na Štajerksem.

bila bi presenečena kakšno podrtijo sem prodala za  150 tiso na 700 m nadmorske…

https://maribor24.si/lokalno/maribor/se-je-v-mariboru-res-znatno-povecalo-stevilo-priseljencev/

Ogromno novogradenj ne morejo prodati na Pobrežju, Melju, Košaškem dolu, na Teznem (Magdalena), Studencih…

Verjamem, da tu je uspelo prodati podrtijo na 700 metrih, a stanovanj za prodajo v mestu je še veliko. Vprašaj kakšnega lokalnega nepremičninarja.

Seveda se da prodat za podobno ceno, ker danes ni več nič nemogoče. Odvisno od davka je tudi koliko let si lastnik in po lestvici plačaš davek na dobiček. Tukaj nima nič zraven Golob ali Janša, zakon je kakšen je. Koprive ne lažite in smradite na forumih. Vaš Janšek vedno greši nato pa ga podpirate pri njegovih grehih,namesto, da pošteno vdarite po grešniku ga podpirate pri tem, pa se čudite, da nam gre slabše. Le kako nam naj gre boljše,se sprašujem.

Kakšni odgovori, ste vsi zmešani? Meni se zdi dobra cena,upoštevaj kapitalski dobiček, torej če nisi bil tam prijavljen, plačaš davek na razliko v ceni. Pa 2% na promet nepremičnin. Vse piše na netu. Poskušaj spraviti na čim manjši kapitalski dobiček, torej da bo razlika čim manjša, naredi dvojno  pogodbo , ena za nepremičnino, druga za pohištvo.

He he, nisi vedela kaj imaš. To pride redko na trg. Razpršena gradnja nad 500 nadmorske.

Tisti, ki je kupil je verjetno presrečen, ker je vedel kaj hoče.

New Report

Close