Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek imam mlajšega moškega…

imam mlajšega moškega…

kakšno leto sva že par z mlajšim moškim od mene. Mlajši je 9 let. Na začetku je vse lepo lavfalo. Sedaj pa vidim, da je med nama ta starostna razlika, ki name zelo vpliva. Vedno bolj razmišlam, da ni dozorel. Ob njem se ne počutim “varno” . Ne daje mi občutek varnosti, s katerim bi šla na konec sveta. Ob njem se ne počutim , da sem lahko to kar sem…

A je on v svojih 20 ali 30? 9 let razlike se mi zdi veliko ze, ce je moski starejsi, kaj sele bejba.

Ni normalna razlika v letih, razen, če sta oba 55+. Za moškega je to dosti bolj normalno.

Koliko do stara? 9 let je kar veliko. Je pa vse odvisno od tega kako se ujemata.

9 let se zgubi v večnosti..

Če sanjaš o nekom, ki bi te peljal na konec sveta, te nima kaj skrbet. Premoreš zrelost srednješolke.

za mladega poba je ta razlika v letih ok., pač  zaradi sexa ampak tako za kakšno leto, dve..

Pol ga pa začnejo motit leta, vsaj tistega, ki je bil pred tem v kakšni vezi Katera ženska tega ne ve v takem razmerju živi v oblakih..

Odgovor na objavo uporabnika
v dvomih, 08.01.2025 ob 20:02

kakšno leto sva že par z mlajšim moškim od mene. Mlajši je 9 let. Na začetku je vse lepo lavfalo. Sedaj pa vidim, da je med nama ta starostna razlika, ki name zelo vpliva. Vedno bolj razmišlam, da ni dozorel. Ob njem se ne počutim “varno” . Ne daje mi občutek varnosti, s katerim bi šla na konec sveta. Ob njem se ne počutim , da sem lahko to kar sem…

Kakšno leto imaš v uporabi mlajšega bolj trdega tiča, moškega pa ne!

Še ena z daddy issues, ki bi hotela očkota, da jo za rokce drži in na kolenih konjička ziba!

Predstavljaj si, da si stara 50 on pa 41. A misliš da mu boš še tako všeč ? Ali pa bo on hotel mlajšo, recimo 30 letnico.

Velika starostna razlika je podlaga za neuspeh. Pri tem ne igra vloge, ali gre za par MŽ, ŽŽ ali MM. Prevelike razlike v razmišljanju, zrelosti, izkušnjah, pogledih na življenje… Zato gredo najbolje skupaj pari 5 let plus ali minus.

New Report

Close