Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Imam nehvalezno strukturo las – kaksen nasvet?

Imam nehvalezno strukturo las – kaksen nasvet?

Imam do ramen dolge nebarvane lase. Redno jih negujem z maskami in olji, balzam obvezno ob vsakem pranju. Niso ne ravni in ne skodrani, ampak nekje vmes, “puhasti”, to, kar v anglescini poimenujejo frizzy hair. Pa to ne pride, ker bi bili uniceni, taki pac so. Sploh kadar je veliko vlage v zraku izgleda kot da so naelektreni. Brez tezav grem s krtaco skozi, se ne cufajo ali lomijo, samo taki napihnjeni so.
Kake tri mesece zdaj prakticiram likanje, ker naravnih spuscenih ne morem nosit, pa tudi v nobeni speti frizuri ne stojijo, ce jih fino ne polakiram, kar mi pa za lasisce ni fajn. Uporabljam Steam Pod likalnik, ko si polikam so gladki, svetleci, niso nic slamnati. Mi pa to likanje vzame ogromno casa in me zanima, ali ima kdo kalsno pametno resitev, kako bi naravne lase nekako “ukrotila”? Ne zelim cisto ravnih, ampak take lepe, ” polozne”, brez strlecih puhastih las vsepovsod…

Priporočam ti literam. Lasje so po tem postopku zelo lepi. Kaj to je, si poglej na spletu. Delajo v določenih frizerskih salon.*

pri vsakem drugem pranju uporabi samo balzam, brez šampona.
sicer pa imaš na internetu milijon trikov za frizzy hair.

Jaz jih ukrotim samo s krtačo. Lase po pasovih sušim tako, da s srednjo krtačo raztegujem las. Od temena do vrha 🙂 Ko so suhi, pa jim dodam še kapljico olja. Z likanjem se mi zdi, da jih preveč poškoduješ, navijam jih ne, s krtačo pa po določenem času postaneš pravi profi 🙂

Jaz za to dejanje porabim debelo uro in ga ne prakticiram več.
Ko sem odkrila šampon Syoss glanz in fluid za suhe lase od Johna Friede (al kaj je že?), imam lepe in sijoče lase. Kadar si zaželim kodrov, pa uporabim DM Balea za kodre, je edini na trgu, ki ne lepi, ne cufa las, skratka kodri pridejo lepi in zdržijo dva dni v vsej svoji lepoti. Imam pa tudi take čudne lase, ne ravne, ne skodrane, goste, samosvoje in z velikim volumnom.

New Report

Close