Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imam novo kuhinjo za 20 000 evrov

Imam novo kuhinjo za 20 000 evrov

Kar ne morem se je nagledati.
Je pa ultra moderna, bela, visoki sijaj, brez ročajev in česarkoli, samo gladka površina, vse izgleda kot da je en ogromen element, sploh se ne vidijo prehodi med elementi, pulti so črni granit, bela tehnika je črna, po steni je rdeče steklo, po tleh so črne sijajne ploščice. Kuhinjska miza je bela, po sredini je rdeča črta debeline 30 cm, da izgleda kot prt tekač, sedala za stole so rdeča. Noro dobro izpade. Sem pa sama vse izbrala in zdizajnirala (vse je narejeno po meri) in uskladila, možek pa plačal hehe 🙂

Pa vi, koliko ste je stala vaša kuhinja in kakšna je?

In potem si se zbudila:))))

In potem si se zbudila:))))

Erika no. 1? 🙂

Vesela sem zate. Lepo je imeti novo.
Itak da mora moz placati, zato jih imamo. Tudi pri nas vse placuje.

Zakaj ženske kupujejo kuhinje, če pa itak ne znajo skuhati nič. A to je samo za sosedam kazat?

Moja je verjetno 100k+ (glede na to da je hisa, ki jo najemam 1.5M+, ce bi jo zelel kupiti) pa je prav dolgocasna; se hladilnika nimam…
Tako da ne vidim kaj bi naj bilo tako posebnega na zgolj 20k kuhinji…

Meni je najbolj všeč, da je bela tehnika črna.

he he he zamujaš, ta barva je bila moderna lani, letos so moderne rdeče, zelene modre kombinacije, edino sisjaj je pa ostal modern, tako če sva realna je že vredna pol manj

Nagravžno.

Meni se prvi del bere lepo, drugi del pa grdo. Bela miza z rdečo črto?

No, naša je stala več.
Po meri. Najprej je bilo treba prostor ustvarit (gradnja hiše), potem pa vanj kuhinjo umestit. Izpadlo je fantastično. Hrast, bela in antracit barva.

In ja, v naši kuhinji se preživi veliko časa. Ni samo za okras

Se mi zdi, da bo mozek hodil drugam jest…

Moja je rustikalna, ne zamenjam za tvojo. Narejena po meri, cene ne vem več.

Moj curak je pa 28cm dolg in ga imam le za scanje.
Hint: orodje, ki ga imaš samo za hvaljenje in ga ne znaš uporabljat ni vredno nič.

Sem bila v taki kuhinji, predali se težko odpirajo, ko so polni posode, je pa res, da lepo
zgleda. Imeti stvari zame ni glavno, biti dobra kuharica je pa čisto nekaj drugega

Kako to misliš, “možek je plačal”??? A sama nimaš nič denarja? A denarja nimata skupaj? Si nezaposlena? Gospodinja, ki je doma in ne hodi v službo?
Daj malo razloži, no. Ne štekam.

Supi! Kuhinje so ze tako prav hudicevo drage, po meri se bolj.

Mi smo se pri nakupu (lani) bolj osredotocali na funkcijo. Imamo tvokomponentno, ce tako recem. En del je dolzine 280 cm, drugi 150 cm. Visoki sijaj pri nas pri treh otrocih odpade, saj se potem lahko nekoga zaposli zgolj zato, da bo sproti brisal prstne odtise. :-)))

Za granit smo se odlocili samo pri prevleki pipe in pri pomivalnem koritu. Podobno je potem tudi pult v antracit izvedbi, kakor tudi talne ploscice. Bistveno je bilo, da je pecica na stojni visini, da se clovek ne spece vsakic znova, ko kaj vlece ven. Enako smo kar nekaj casa namenili izbiri hladilnika. Tudi pomivalni stroj nam je delal nekaj preglavic zaradi elekro in vodne instalacije. Je bilo najti taksnega s 55 cm globine. Barve obvezno mat iz navedenih razlogov. Pri t. i. apotecni omari nam je bila tudi bistvena razporeditev polic… skratka cel kup funkcionalnih izzivov, ki so nam bili pomembnejsi od same estetike.

Cena pa je bila bistveno nizja, kakor pri tebi. Mislim, da se je vse skupaj z montazo vred vrtelo okoli osem in pol tisocakov. Na koncu zgleda nekako tako, kot je ta na sliki (le da je pri nas jedilnica povsem locena od kuhinje:

[attachment=0]Capture.JPG[/attachment]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

zelo lepo, naj ti dolgo služi!

😀
Ampak you missed the point. Najpomembnejši podatek je vendar, da je stala 20k. Hallo, saj je izpostavljeno že v naslovu!

Odgovor na vprašanje:
Leseni del 2000 eur
Bela tehnika 1500
Miza in stoli če me spomin ne vara 600 eur

Se pa v svoji sigurno boljše počutim kot v tvoji.
Vse v barvi hrasta, na steni kerrock plošča, ker stekla ne bi brisala vsak dan.

Vsak dan skuhano kosilo. Po 5 letih mi je še vedno lepa.

Jaz imam leseno (pravi les), naravne barve, granit pulti. Zelo hvaležne barve, pa vseeno se mi zdi da ves čas nekaj glancam.
Prijateljica ima belo, visok sijaj, je rekla, da se ji bo zmešalo, da ves čas leta z stelexom in puca prstne odtise.
Mi je bila bela, visok sijaj všeč ampak pri meni prevaga funkcionalnost in pa to da imam rada svoj prosti čas 🙂

Uzivaj v novi kuhinji, prvi mesec se tako ne bos premaknila iz nje, ker je novo in se ti fajn zdi :))
Jaz sem prvi mesec skoz neki kuhala pa rihtala po novi kuhni, mislim da sem parkat preložila vse, da je moj hotu se eno kuhno kupit 🙂 ker je imel koncno mir pred mano
Naša je tud vecinoma bela kombinacija moderno z rustikalnim in super zgleda

Meni te hladne barve, bela, črna, siva, rdeča niso všeč. Rdeča je sploh ubitačna. Raje imam naravne odtenke, čeprav npr. temen hrast mi tudi ni.
V kuhinji se želim počutiti domače, prijetno.
Mojo je naredil mož. Izrisal, dal nažagat in obrobit. Sestavila sva skupaj. Točno tako je, kot sva si zamislila. Sva pa za fronte dala 5x več kot za vse ostalo. So pa praktične, nič se ne pozna, lepo se čistijo, lepe so. Barvo pa težko povem, ker izgledajo, kot bi tanka bambusova stebla dal eno ob drugo, svetlo rjavkaste, rumenkaste, okraste, bež barve. Toplo in lepo.

New Report

Close