Imam otroka s poročenim in kaj?
Pa kaj potem, 26.12.2024 ob 19:17
Imam sina s poročenim moškim, tako sem si sama želela. To mi je izredno pomagalo v življenju. Rodila sem pri 24, sinov oče jih je takrat štel 53. Pred 25 letom sem prišla do 4 nepremičnin, zdaj jih je še več. On je želel zapustiti ženo (še vedno vsak dan joče, da bi jo zapustil in CELO hodi k psihologu), a ni šans, da mu to pustim. Ta nosečnost mi je pomagala, da sem si zgradila bleščečo kariero v javnem sektorju zelo hitro. On je sicer na začetku bil z mano dan / dva ali tri na teden in potovanja. To mi je odgovarjalo sto na uro. Ko sem zanosila je začel pretiravati. Dobesedno tu visi vsak dan, spi, on hoče, da bi tu jedel, se tuširal itd. Jaz sem mu povedala, da nisem njegova kuharica ali služkinja. Oblačila nosi v čistilnico ali pa mu jih opere žena. Najbolj me moti to, da je konstantno z nami. Na potovanja gre le z nami, na večerje hodi z nami, v opero itd. z ženo ni bil na dopustu že od leta, ko sva se midva spoznala. On sili v ločitev, jaz ga bom verjetno v tem primeru pustila. Mislim, da tudi ženi ni kaj dosti do ločitve. Če mislite, da sem ena boga reva, ker imam otroka s poročenim, se motite. Hiša na dobri lokaciji (350 k2), petsobno stanovanje (250 k2) z visokimi stropovi (1,7 m), v Liberty palači s stenskimi oblogami v centru ene od Eu. prestolnic, pohištvo po meri in tisto, kar je bilo v lasti njegove družine že več generacij. Več stanovanj za oddajo, plačal za vso mojo izobrazbo, edina imam dostop do njegovega računa, ves denar da zame, za prejšnjo družino 0. Kupi nakita, zlata, plašči po meri, čevlji iz Italije, torbe iz Francije. Božični teden vedno v Franciji, včasih v Švici. Vsaj enkrat na dva meseca potujemo. In najpomembnejše, velik skok v moji karieri.
1,7m pa res niso visoki stropi…prej obratno…kaj imas to pesjak al kaj?
Sanja o tem marsiktera ja. Moji sosolki z gimnazije je podoben met dejansko uspel, dedca je porocila on zj njbrz ze nabija drugo. Zej dvomim, da je v igri res tolk premozenja, ker sta mu vsaj 2 prej kaj pobrali vsekakor pa si je z otrokom zagarantirala bodocnost.
Z odprto glavo si je ne bi mogla.
Imet intiligentno zensko zraven sebe je vcasih pravo prekletsvo, vendar je se bolj blasavo se zbujat ob neumni kes…pi.
Pa vsakemu svoje, mi je pa jasno da je tale post pretiran ce ne celo neresnicen.
Ti Mici praviš da je krasno ko maš strop visok 1.7m 😂 Pa sta to oba z loverjem pritlikavca da se vama zdi to nadstandardno visoko al kako? 😁 Kaj vrata imate pa 1.40m velika glede na to da je strop le 1.7m 😵💫🤡
Pa zanima me kje na dobri lokaciji bi lahko dobila 5sobno stanovanje za 250K? Lendava? 🤑🤑🤑
Dream on, srednješolka z bujno domišljijo in zeloooo nizkim IQ 🤡😉🤣