Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imam še dva “LINO-ta”

Imam še dva “LINO-ta”

Če jih katera potrebuje, naj se javi!

Nataša

Konec je, samo do 15.12. je bilo. Prišparaj za naslednjo akcijo.

OK – nisem vedela … Glede takšnih nagradnih iger sem čisto OUT.

Nisem prepričana, da bosta zdržala do naslednjega leta 🙂 Verjetno bosta končala bolj žalostno …. kje na kakšnem smetišču :((

Nataša

Ne meči stran, prosim. Potem pa jih jaz vzamem z veseljem, ker me še danes boli srce, da jih nisem imela dovolj za mikico. Če jih ne bi skozi leto pridno zbirala, ne bi prišla do tako lepe brisačke. Torej, če si premisliš in jih ne boš šparala, se priporočam.

Ja prou no!!!!

Kar seštevaj. Pri nas mesečno izpraznimo 3 – 4 škatle Linotov. Včasih manj, ker kupujemo tudi Bebi.

Zmenjeno. Jih bom shranila!

Nataša

Kaj seštevaj?

Sicer pa sem bila sama osebno zelo zelo velik potrošnik Lino futra, sam od zdaj 2 meseca pa jih ne jem, ker ne smem mleka zaradi mleka, ko pa neham dojit, pa spet planem na njih. Mojedva starejša jesta Čokolešnik, pa je ena mim igra in še razmišljam al bom poslala, en mini radio, sam nevem kaj naj točno z njim, se pa moram pozanimat al je dohodnina.

Mi smo že davno poslali pa še zdaj nismo nič dobili.Poslala sem 8 linotov, pred dvema tednoma!
Kdaj bo prispel, če sploh kdaj!?

Pa še to: mi smo poslali 8 linotov za koledar in 24 linotov za brisačko in v dopisu lepo obrazložili, za kakšne nagrade se potegujemo.
Po slabih treh tednih smo domov dobili 4 KOLEDARJE!!! Seveda sem bila zelo jezna in sem takoj pisno posredovala, ampak do danes (mimo je 10 dni), ni žal še nobenega odgovora.

New Report

Close