imam vprašanja glede gmaila – na novo odprtega
Dobila sem povabilo na Gmail.
Sem se prijavila …. ime, geslo, ….vse OK, moti me le to, da če grem na google in vtipkam http://www.gmail.com …..mi odpre mojo stran, torej, vsakdo, ki gre na moj računalnik in vtipka www…. ima vpogled v mojo e-pošto?
Jaz sem mislila, da lahko pridem notri samo z geslom, računalnik pa mi avtomatsko ponudi mojo pošto.
Naj razložim, da sem šla na Gmail zato, ker mi otroci šarijo po računalniku in si ogledujejo mojo pošto, ki pa marsikdaj ni najbolj za njihove oči (so še premajhni)
Sem kaj narobe naredila? oz. kako to popraviti ali je pri vseh tako?
Za pomoč se vam zahvaljujem. A.
hvala pipi…najprej sem iskala po nastavitvah, da bi tisto kljukico zbrisala…pa ni ratalo, no potem sem se pa odjavila in ko sem šla ponovno na www…. sem se morala prijaviti..to sem tudi hotela.
Pa še vprašanje – tam na nastavitvah je čuda stvari za nastavit…pustim tako kot je že osnovno nastavljeno ali bi morala še kaj spremeniti?
hvala
Tisto pri nastavitvah lahko pustiš, lahko pa tudi spremeniš. Po želji pač 🙂 Lahko dodaš npr. svoj podpis, urediš podatke za svoj e – naslov (spreminjaš lahko svoje ime, ki se prikaže na pošti, ki jo pošlješ. Enkrat si lahko npr. Francka, drugič pa Micka :), lahko si shraniš zgodovino klepetov, … ostalo je pa meni vse neuporabno :))