Najdi forum

Splash Forum Politični čvek imamo jo

imamo jo

Novo vlado. Čestitke, zdaj jim pa dajmo malo miru, volitev je konec.

OK. Takole se zmenimo: 100 dni ne bomo pljuvli ne po pretekli vladi g. Janeza Janše, ne po trenutni vladi g. Boruta Pahorja. A bo šlo? Verjamem da ste vsi tega sposobni, le za ninej me skrbi…

Velja. Ampak, če bo kdo pljuval, mu lahko odgovorimo?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

A lahko namesto odgovora lepimo linke?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

To so ideje, ki so na tem forumu žal neuresničljive:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

kaj ima pa stara vlada z novo, itak pa je nova vlada dejala, da ne potrebuje 100 dni miru, torej hitro na pljuvanje.

čestitke novi vladi in veliko uspeha ji želim!

opoziciji pa, dobro gledanje pod prste!

ja mmml, najbolje da zapečatijo tale politični čvek za 100 dni, o čem bi pa ti debatiral, o povojnih pobojih, domobrancih, ali o seksu???:))))

NAPAD!!!!!

Lahovnik se je že zameril sindikatom pa še ni minister. Resnica ali le političen manever? Ninej če ti uspe Janšo pustiti na miru 100 dni pustim tudi jaz Pahorja. Kaj praviš bi šlo?

NAPAD!!!!!

Lahovnik se je že zameril sindikatom pa še ni minister. Resnica ali le političen manever? Ninej če ti uspe Janšo pustiti na miru 100 dni pustim tudi jaz Pahorja. Kaj praviš bi šlo?[/quote]

hehehe boss, nimam kaj reč, ker Pahorja in nove vlade tudi jaz ne bom pustila na miru ob njihovih morebitnih napakah! Janša mi je pa tolk pri srcu, da ga ne morem pustit pri meru! Sploh pa jaz bi ga že pustila, če ne bi vsakodnevno izvedela kaj novega in oporečnega.

hmmm ma zakaj se vam pa tolk gre da ga bi pustila pri meru, če bo izjavil kakšno pametno, ga bom celo podprla!!!:)))a prov!:)

NAPAD!!!!!

Lahovnik se je že zameril sindikatom pa še ni minister. Resnica ali le političen manever? Ninej če ti uspe Janšo pustiti na miru 100 dni pustim tudi jaz Pahorja. Kaj praviš bi šlo?[/quote]

hehehe boss, nimam kaj reč, ker Pahorja in nove vlade tudi jaz ne bom pustila na miru ob njihovih morebitnih napakah! Janša mi je pa tolk pri srcu, da ga ne morem pustit pri meru! Sploh pa jaz bi ga že pustila, če ne bi vsakodnevno izvedela kaj novega in oporečnega.

hmmm ma zakaj se vam pa tolk gre da ga bi pustila pri meru, če bo izjavil kakšno pametno, ga bom celo podprla!!!:)))a prov!:)[/quote]

Prov ali pa prav kakor ti je ljubše. Je pa zanimivi, da kljub zelo hudim obtožbam v predvolilnem boju, sedaj prihajajo levaki z zelo presenetljivimi pozitivnimi mnenji o gospodarski politiki prejšnje vlade. Čuden, da tebi še niso tega naročili. Ali pa zamujajo sporočila k tebi tako kot z mojega računalnika na čvek?

No, vsekakor, čestitke … Na nek način ji bo veliko laže kot predhodnji …, samo če v ozir vzamemo podporo, ki jo ima v medijskem prostoru … In to slednje se mi gnusi … Iz več razlogov. Ne bom pa našteval …

Se še kako strinjam.

Pa vendar bo za vse nas bolje, če ji bo uspelo biti boljša od prejšnje, ki je bila, mimogrede, vsaj po mojem mnenju najboljša od vseh kar jih pomnim. In spominjam se jih kar nekaj.

Se še kako strinjam.

Pa vendar bo za vse nas bolje, če ji bo uspelo biti boljša od prejšnje, ki je bila, mimogrede, vsaj po mojem mnenju najboljša od vseh kar jih pomnim. In spominjam se jih kar nekaj.[/quote]

Se strinjam … Imam pa pri vsem tem nekaj pomislekov, z ozirom na pretekle koalicijske sestave do leta 2004, dobro, a bomo videli … Problem je in bo samo v tem, ker bo v primeru slabega upravljanja njen morebitni neuspeh medijsko medel … To je problem … In bo dobila nekaj mojih simpatij, če bo z vsemi kvazi novinarji in kvazi strokovnjaki s tega področja pometla … in bodo priložnost dobili resnično sposobni ljudje, taki, z dobršno mero zmožnosti objektivne presoje … Ne razumem namreč, kako je bil, denimo, g. Gregor Repovž, nekaj časa nazaj, ne vem, morda je še vedno, ne spremljam več, predsednik Društva novinarjev ob tem, da je v svojih nastopih komajda zmomljal, in naj se mi rahel vulgarizem ob tem oprosti, nekaj nejasnih stavkov … Tega preprosto ne razumem … No, a to je samo en vidik, a z mojega gledišča dokaj ključen …

Seveda je še, kam pa naj sicer gre s srednjo šolo.

Jaz pa upam, da bo Delo začel izhajat kot brezplačnik. Koncept pisanja je očitno povsem spremenjen, iz opozicijskega protivladnega časnika se je čez noč spremenil v koalicijskega. Kdor je prebral Koširjevo Temo dneva v sobotni številki se verjetno strinja, da je bil Ekspres nedonošenček v primejavi z “elitnim” slovenskim časopisom.

Jaz pa upam, da bo Delo začel izhajat kot brezplačnik. Koncept pisanja je očitno povsem spremenjen, iz opozicijskega protivladnega časnika se je čez noč spremenil v koalicijskega. Kdor je prebral Koširjevo Temo dneva v sobotni številki se verjetno strinja, da je bil Ekspres nedonošenček v primejavi z “elitnim” slovenskim časopisom.[/quote]

ma hudiča, zdej pa res ne razumem nič več, celo leto in pol, odkar sem tule poslušam da je Delo levičarski časopis, sedaj pa berem da je bil opozicijski, naj mi kdo razloži!:)

… no, in avstrija ima tudi novo vlado … torej le nekaj dni za nami … Ko pa sem pred dnevi poslušal radijski dnevnik je novinar RASLO, kmalu po očitkih Janeza Janše, da se naša vlada sestavlja prepočasi v DIO navrgel podatke kako zelo počasi gre pri naših severnih sosedih, celo tako, da nove koalicije tam ni moč pričakovati pred iztekom letošnjega leta … Kdo ga bo zaradi tako gnilih sklepov klical na zagovor? Nihče verjetno … (dobro, motiti se je človeško, samo pri nas se nekateri motijo neprestano, in to še večkrat s priokusom dobršnega dela namernosti … that`s the problem)

Jaz pa upam, da bo Delo začel izhajat kot brezplačnik. Koncept pisanja je očitno povsem spremenjen, iz opozicijskega protivladnega časnika se je čez noč spremenil v koalicijskega. Kdor je prebral Koširjevo Temo dneva v sobotni številki se verjetno strinja, da je bil Ekspres nedonošenček v primejavi z “elitnim” slovenskim časopisom.[/quote]

ma hudiča, zdej pa res ne razumem nič več, celo leto in pol, odkar sem tule poslušam da je Delo levičarski časopis, sedaj pa berem da je bil opozicijski, naj mi kdo razloži!:)[/quote]

Kdo je že bil pred volitvami več kot eno leto in pol v opoziciji? Ja, saj imaš verjetno res kar prav, Slovenci ne ločimo levice in desnice.:-)))

ma hudiča, zdej pa res ne razumem nič več, celo leto in pol, odkar sem tule poslušam da je Delo levičarski časopis, sedaj pa berem da je bil opozicijski, naj mi kdo razloži!:)[/quote]

Kdo je že bil pred volitvami več kot eno leto in pol v opoziciji? Ja, saj imaš verjetno res kar prav, Slovenci ne ločimo levice in desnice.:-)))[/quote]

aha mik, no sedaj se ti pa res moram opravičit, sem narobe prebrala, oziroma površno, ja in že razumem, evo včasih je treba sam dvakrat prebrat!:)

New Report

Close