Imate kaj tipičnih lastnosti svojega horosk. znamenja?
A imate kaj “tipičnih” lastnosti svojega horoskopskega znamenja? Da vidimo, če to res kaj drži, glede na to, koliko nas je tu gor, neke zakonitosti bi se že morale pokazat, če je kaj na tem…
Npr. jaz:
tehtnica, moja definitivna “tipična” lastnost je neodločnost oz. da se znam zelo dolgo odločati med dvema možnostma, da že vsi zraven zgubljajo živce :))
kao pozitivna lastnost pa je izrazit estetizem ,ljubezen do lepih stvari, urejenosti, lepe glasbe, rožic, narave,…
Najprej povej, kako si se obnašal, pa da vidimo, če si res dvojček! :)))
Ne vem, za dvojčke znajo rečt, da so tako malo vihravi… to sem tudi jaz že večkrat slišala, pa me zdaj zanima, koliko je na tem…
No, pa ni treba zdaj tega tako resno jemat, saj ne delamo znanstvenega traktata ,ampak samo da malo vidimo, če ti stereotipčki kaj veljajo ali ne.
Devica:
Odločna, natančna, točna, resnicoljubna, “trezna” oziroma z nogami trdno na tleh.
Mencanja, šlamparije, laži, zahrbtnosti, zamujanja, tudi, če gre samo za 5 minut, ne prenašam, ne toleriram.
Nekateri to smatrajo za vrline, nekateri pa pravijo, da rinem v skrajnosti.
Jaz pa mislim, da sem čisto ok.
Nič tipičnega. Če preberem horoskope katerega koli znamenja, se najdem notri. Še najbolj se najdem v levu, pa mu nisem niti blizu. Tudi v ascendentu nisem lev. Kr neki. Brez veze.
Npr. moja tašča je devica (čiste, natančne): niti svetlobna leta ni moja tašča natančna ali čista. Pri njej sem prvič videla, kaj je to katastrofa v kuhinji. Drugače je neznansko simpatična.
moj mož – strelec: naj bi bili točni, pa radi potujejo. Vedno zamuja, pa tak zapečkar je, da ga je treba odnest iz hiše, da se kam odpravi.
moj brat – tehtnica: naj bi bili neodločni in imeli radi lepe stvari okoli sebe. Edini je, ki v hiši odločni udari po mizi in reče, takole bo. Pa njegova soba je daleč od estetskih užitkov, pa tudi on se ne zna oblačiti.
pač smo se zmenili( 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) da gremo skupaj ven, s tem da sem jaz prvo bil ves navdušen, no čez par ur me je minalo, pa še ne kaj drugega je prišlo vmes in sem pač poklical da se mi ne da iti in da naj grejo sami-( je pa res da se mi to večkrat zgodi)-samo pomoje je to bolj moja neorganiziranost kot pa lastnost dvojčkov
Dvojčki so večkrat dvolični: eno mislijo, drugo delajo. Niso žleht, jih pa baše čas, ker bi bili radi istočasno na več krajih, radi obljubljajo, radi pomagajo, so veseli, z njimi ni dolčas, težko zdržijo dolgo na enem mestu, hitro se začnejo dolgočasit, vedno morajo biti v akciji, vendar v taki, ki njim ustreza…
Tistega nisem jaz napisala. Je pa to pri njej čisto možno.:))) Ima pa take finte: npr. čebulo in česen hrani v predalu pri jedilnem priboru. A si predstavljaš, kako “beštek” smrdi. Pa npr. njeni kozarci. Niti eden ni za v roke prijet. Taki so, kot da bi jih dojenček po ustih vlačil in z umazanimi prsti prijemal. Pa še je takih cvetk. Ampak ona je čisto zadovoljna, mi pa pač takrat, ko smo pri njej zamižimo, obrišemo, umijemo. Ona se sploh ne sekira. Drugače je pa krasna gospa.
Ko že šinfate dvojčke. Imam dve prijateljici, ki sta obe rojeni konec maja. Edino zanju lahko rečem, da sta pravi prijateljici. Vedno se lahko nanju obrnem, vedno imata čas, tudi če bi katero poklicala ob treh ponoči, ji ne bi bilo težko karkoli narediti zame. Od njiju še nisem dobila noža v hrbet. Je pa res, da sta krasni tudi na žurih, se znata veselit živjenja in se veliko smejeta.
Dvojčki:
– zelo simpatični, komunikativni,dobri ljubimci
– kot starši so dobri prijatelji svojemu otroku
– dobro se počutijo v družbi in se v vsaki zelo dobro znajdejo, naj si gre za ljudsko množico ali intelektualce
– spretni govorci, politiki, menadžerji, novinarji, organizatorji…
– zvestoba jim ni vrlina
– točnost tudi ne
– so rahlo sebični in narcisoidni
– poslušajo tuja mnenja a jih zelo, zelo redko upoštevajo – delajo vse po svojem prepričanju
– impulzivno menjajo razpoloženje – se hitro razjeze, ampak se hitro tudi ohladijo
Devica, pa saj ti pravim, da ste device čisto krasne.
Sicer pa res mislim, da so tile horoskopi kr neki. Ne morejo biti vsi strelci taki in taki, pa vsi dvojčki onakvi. Pa potem če gledamo še kitajski horoskop, pa indijski pa…
Vsaj je skupek genov, vplivo okolja in še česa. In prav vsak je po svoje krasen in edinstven.