Imate kaj tipičnih lastnosti svojega horosk. znamenja?
Sem ribi ampak je moje Sonce pri 10-ih letih progrsiralo v ovna in vsaj navzvnen delujem zelo ovnovsko, torej energična, eksplozivna, skoz pripravljena za akcijo, tudi v Luni sem Oven, v ascendentu pa Rak. Tudi stelij imam v ovnu. Drugače je to slaba kombinacija ogenj – voda, zraka imam zelo malo, zemlje pa mi že kritino primanjkuje. Znam pa biti tudi zelo zasanjana, depresivna ter preobčutljiva, prava ribica.
Naslednji premik Sonca se bo zgodil pri 40-ih, takrat bo progresiralo v Bika in takrat se bi naj tudi umirila. Upam, da res. 🙂
Drugače pa je zelo zanimivo prebrati svojo natalno karto, meni je kar sapo zraven jemalo.
Astrolog ti naredi natalno karto. Kot je tale znana Ema Kurent. Meni jo je naredila znanka, takrat ko jo je pisala ni vedela nič kaj o meni, se nisva na tak način poznali.
Kakorkoli, če ne drugo je zanimivo branje.
Ne, Maja, to je moja tašča 🙂 sem pa spoznala v tem času, da je bolje, če jem čudne kombinacije, kot pa mastno hrano za popiz…
Zadnjič je naredila polento, ribe na žaru in fižolovo omako. Zraven je bila solata, fajn začinjena z Vegeto. Če kombinacija ni čudna, je bil okus res “poseben” 🙁
Moram pa priznati, da se mi je potožilo po tistem kosilu, ko je naredila naslednjič krompir v pečici in panirano meso. Vse je bilo tako mastno, da je bolela glava. Krompir je naredila prej, tako da se je napil olja, meso prav tako.
Včasih imam občutek, da bi nas rada pokončala z mastno hrano 😉