Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate kakršne koli izkušnje z hranilnico Lon?

Imate kakršne koli izkušnje z hranilnico Lon?

Mogoče bi vzeli kredti, pri hranilnici Lon, ampak ker je ne pozna vas sprašujem ali ima kdo kakršne koli izkušnej z njo? Hvala.

Pred leti sem v domačem nabiralniku našla reklamo za ugoden kredit pri hranilnici LON.
Ker sem bila v finančni stiski sem poklicala na številko in se z “njihovim” posrednikom
dogovorila za kredit. Izpolnjeno dokumentacijo sem mu predala in on me je peljal na
enoto hranilnice v Velenju. Za posredovanje pri urejanju kredita je čakal pred banko, da
mu denar dam na roko. Ne spomnim se več zneska ampak je bil visok. Da tu nekaj hudo
smrdi sem vedela že takoj ampak za nekaj dni sem poklicala tega posrednika in zahtevala
vračilo denarja, v nasprotnem primeru sem mu zagrozila, da pokličem upravo hranilnice v
Kranj. Denar mi je prinesel in me prosil, da naj nikomur nič ne povem. Sem imela zelo
slab občutek, da je referent v poslovalnici Velenje bil z njim povezan in, da sta zaslužila
na račun naivnih kar lepe denarce. Me res zanima, kako dolgo jima je cvetelo?

Kaj pa je ta posrednik naredil za tebe, razen da te je čakal pred vrati. Sploh ne razumem zadeve. Kakšno posredovanje potrebujete? Ali ste kreditno sposobni ali pa ne. Si potem dobila kredit?

Vem, da sem bila naivna, da sem urejala papirje preko posrednika. Se pa je predstavil, kot
posrednik za hranilnico LON. Kredit sem tudi dobila in on je za svoje posredništvo
pričakoval provizijo na roko. Mu pa je že moralo za vrat teči, ker mi je po grožnji, da ga
prijavim denar tudi vrnil

Jaz imam dobre izkušnje.

Sem vzela pred 2 leti potrošniški kredit (neki dragi glasbeni instrument za otroka). Položnice so prihajale po pošti na dom, redno sem jih plačevala (to je pomembno, ne?) in tudi odplačale vse.

Če je bila zamuda z moje strani, so poslali le opomin (tako kot vsi ostali).

Evo tako , banka je grozna . Odplacali naj bi ze kdaj kredit 10.800€(vzet leta 2008) z vsemi obrestmi po njihovem internetnem izracunu 13148€ (z obrestmi). poslali so da smo dolzni se 5000€ , se pravi ne velja vec visina zneska kredita 13148€ ampak 16000€ …zahtevali smo evidenco vseh nasih nakazil ,katere jih pol ni bilo prikazanih . Mesecni obrok placila je bil 200€ na evidenci pa prikazanih 133€,141€ denar pa nekam v neznano izginil , ko uprasas po evidenci se grozno razburijo … Seveda le zakaj 😉 . in tako kredita pri njih nikoli ne odplacas 😉

New Report

Close