Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate kakšen nadimek?

Imate kakšen nadimek?

Jaz sem ga imela v srednji šoli, ni pa se to preneslo na fax. Tako me vsi že dolgo kličejo po imenu.

Kaj pa vi, ga imate, kdo vas kliče tako, od kdaj?
Vam je všeč tako?

sem jih naštel na brzino, imam jih pet, ki krožijo na različnih scenah, šport, služba, kolegi, dom in še tist iz otroštva, ki gre počas v pozabo, tega pod katerim pišem tukaj ne štejem.. Sem kot Arsene Lupen. To so tako imenovana partizanska imena.

Seveda, uporabljam ga na “resnih” forumih. V bistvu vzdevek vlečem za sabo odkar vem za internet.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Na monu veliko

psihopat
sociopat
alkoholik
narkoman
tabletoman
bedak
malo omejen
Na temo katero pišem o omenjenih nadimkih, se me obvezno prlilepi nadimek.
Sinoči pišem o AD, pa že dobim odgovor, tabletko vzam, a si preveč vzel…..
Samo še človek nisem bil.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Imam nadimek kličejo me dolgi

Tvoji sodelavci najbrž? Pri nas je to štelo, da je nekdo počasen v dojemanju 😀

Zakaj govorite “nadimek”, po slovensko se reče vzdevek?

Če še nisi bil človek pol imaš resen problem v svojem lajfu. Vse našteto namreč kaže na deformacijo tvoje osebnosti. Torej delo s samim seboj da postaneš človek do sebe in drugih.

Ja imam, mož me kliče “lubica”:)

Za večino folka sem Banana 🙂

Če še nisi bil človek pol imaš resen problem v svojem lajfu. Vse našteto namreč kaže na deformacijo tvoje osebnosti. Torej delo s samim seboj da postaneš človek do sebe in drugih.[/quote]
Nadimke/vzdevke mi prilimajo drugi. Kdo torej rabi delat na sebi? :))))))))))))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Torej alkoholik (bedak, tabletoman,…) po tvojem mnenju sploh ni človek?

VILID, a nam poveš, ( al pa samo meni:)
zakaj imaš vzdevke s skupnim imenovalcem : droge?

Mimogrede, moj vzdevek je žabica.
to pa zato, ker sva se z mojim soprogom spoznala na raztavi žab. Oba sva namreč geografa.

New Report

Close