Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate pralnico (pralni, sušilni stroj) posebej?

Imate pralnico (pralni, sušilni stroj) posebej?

No sem že vprašala. Pa me zanima še to, če nimate, bi radi imeli in če imate, vam je žal in škoda prostora?

LP!

Kar v kopalnici je pralni stroj in sušilni na njem. ni najlepše, je pa praktično.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Če bi imela možnost,bi imela ločeno od kopalnice.

******************************************** PrAvI pRiJaTeLj Je KoT dRuGi JaZ...

…. sem že mislila, da imam dvojni nick oz. da j6534 stanuje pri nas, ker imamo tudi mi v pralnici sušilni stroj na pralnem :)))))

…. in tudi pri nas ne izgleda najlepše, res je pa praktično!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Jaz imam pralni stroj v kuhinji, tako da se ga ne vidi, kot bi bila kuhinjska omara. Meni je super, ker ne zasedam prostora v kopalnici. Če imaš prostor za sušilnico pa imej pralni in sušilni tam (je tudi lepše, kot če imaš v kopalnici) in ni škoda prostora, ker je to ponavadi majhen prostor.

Nismo kupili kombiniranega stroja, ker bi naj vsake pol leta dali za čiščenje neke cevi zadaj, kjer se nabirajo mucke, 10.000 Sit. Teh muck je res veliko, lahko da je res treba to voziti na čiščenje. Kakšne izkušnje imate s tem?

Torej mi imamo mini kopalnico, sušilni stroj je na pralnem in vse laufa tako kot treba.

Zaenkrat imamo še oba stroja “zakamuflirana” v kuhinji, ker drugje ni prostora.
Ko bomo v novi hiši, pa bomo imeli pralnico, sušilnico in likalnico v enem prostoru. Komaj čakam!

Mi imamo v shrambi pralni in sušilni stroj.Sta pa en na drugem,tako da imamo stvari še za kaj drugega notri dati

Mi imamo pralnico in kombiniran stroj. Muck tam zadaj pa v petih letih še nismo čistili. Ima samočistilni filter.

Imamo samo pralni stroj in ta je v pritličju, v posebnem prostoru, kjer je tudi zamrzovalna omara in nekaj delovnih površin. Smo pa v hiši, ja.
V garsonjeri sem ga pa morala imeti kar na hodniku, je bil pa ožji model, ki se odpira z vrha in je bil super za tisti kot.

imam poseben prostor – pralnico in likalnico, kjer je tudi likalna dila. prostor je v stanovanjskem delu (ne v kleti!), zraven kopalnice. ker imamo dovolj prostora, si tak prostor lahko privoščimo in niti najmanj mi ni žal – to je najboljša ideja!!

vse cunje v enem prostoru. če se mi ne da likati, pač samo zaprem vrata in se nič ne vidi.

Pralni in sušilni stroj sta v kleti.

imam pralnico posebej, s pralnim strojem in sušilcem posebej, z likalno desko in eno omaro za sezonsko garderobo in stvari, ki se mi jih še ne ljubi zlikat.Mali prostor ampak ful uporaben,Je kopalnica razbremenjena.V bloku sem imela samo pralni stroj v kopalnici, za kaj več ni blo prostora ( pa še ta je bil manjših dimenzij od standardnih

ja, v kleti imam oboje. In še en preklet ror, po katerem mi iz cele bajte dol mečejo cunje, ker imajo eno tako fajn zmotno mišlenje,da če cunje vržeš dol, da so pa sobe pospravljene 🙂

In kot je že ena napisala, super je, če imaš za to en prostor, v katerem je po možnosti ena omara za perilo, likalna deska, ene dva boksa za umazane cunje in pa vrata, da jih lahko zapreš do takrat, ko imaš voljo do perila. Meni manjka samo še ena kad, v kateri bi občasno namakala kakšne kombenezjone, prala kakšne gojzarje in pa psa 🙂

ha,ha mi rora niamo ampak miselnost je pa identična kot pri tvojih, da je soba posparavljena, ko se losaš cunj v pralnico, poznam to

Imamo pralnico, povezano s kopalnico in s hodnikom. Je majhna, v njej sta pralni in sušilni stroj, korito za ročno pranje in dve košari za perilo. Na steni je omarica za čistila. Prostora je še za par omel. To je eden najbolj funkcionalnih prostorčkov v hiši. Ne dam ga za noben denar.

Živi in pusti živeti

Velja, vsekakor ti odsvetujem kombiniranega, ker čiščenje toliko stane, da smo mi v enem letu porabili za pol novega (samostojnega sušilca). Potem smo ga tudi kupili. 100x bolje, veliko večji boben, hitrejše in neprimerljivo manj zmačkano perilo, da ne omenjam enostavnega čiščenja.

Ko smo pred desetimi leti načrtovali hišo, sem imela dve želji – pralnico in ločene garderobne prostore. Tako imamo veliko ogrevano pralnico v kleti, ločena pralni in sušilni stroj in veliko stojal, kjer pozimi lahko posušim več strojev hkrati, saj v sušilcu sušim le brisače in pižame. Poleti sušim na balkonu, to pomeni, da moram nositi oprano perilo v 1. nadstropje, a sonce je le sonce, perilo lepše diši.
Kar mi je všeč, pa je to, da imam v pralnici umazano perilo ločeno v petih košarah: belo, svetlo pisano, temno pisano, posteljnino in kopalniške preproge. Vedno vidim, katera posoda je polna, in dam prat.
Likam pa ne v kleti, ker mi ni prijetno, čeprav je okno in dovolj svetlobe.

Posebej, v pritličju. Zdaj mi to hodi narobe, ker me stopnice utrujajo, kadar nosim gor poln škaf, sicer je pa super.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close