Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek imate prazne plastenke od sokov,potem bi lahko naredili iz tega..

imate prazne plastenke od sokov,potem bi lahko naredili iz tega..

okraske za na smrekico. Jaz in 2 bratranca se bomo na izdelovalsko misijo podali jutri popoldne. Idejo sem dobila v posebni izdaji revije Jana: Jana 101 božični nasvet. Če vas zanima si jo lahko kupite ali kje samo pogledate na stran 22 kjer piše da so obesk narejeni iz plastičnih steklenic. Ker vem da je tukaj nekaj ustvarjalnih duš. Če želite vam lahko tudi poročam kako je šlo. Barvali jih bomo s spreji in sicer eni bojo zlato posprejani, drugi pa rdeče.

Opiši malo postopek, da vemo, zakaj se gre:).

Bacilka.

ja kolikor mi je po tistem skromnem tekstu ki je zraven napisan, jasno lahk povem tole: Plastenke splakneš, namočiš da odstopijo nalepke in lepilo, jih opereš. Potem pa ravne dele plastenke porabiš. Iz njih narežeš trakove, kak cm ali cm in pol široke- poljubno dolge zaradi velikosti krogel, in potem po štiri trakove uporabiš za eno kroglo. Trakove na enem koncu spneš, ali zlimaš ali zašiješ. Jaz bom mal šivala da bom potem lažje okroglino izoblikovala ko bom na zgornjem koncu jih z iglo natikala, in ko bodo lepo okrogli bom naredila vozel in oblika bo ostala, da bo ziher bom pa še mal pollimala med trakovi. In nato jih bom/ bomo posprejali s sprejem. Te PVC trakove lahko prav tako oblepiš z blagom ampak to je pa še več dela:) Ponekod bom probala v sredino Bonbončke navezat, bom vidla kako bo zgledalo ko bom naredila prvega:)

New Report

Close