Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Imate raje daljše ali krajše lase in kako pogosto si menjujete frizuro? Obliko, dolžino las, barvo?

Imate raje daljše ali krajše lase in kako pogosto si menjujete frizuro? Obliko, dolžino las, barvo?

Dolgi ali kratki, kaj vam bolj všeč? Koliko različnih frizur ste imele v mladosti in odrasli dobi? Na koliko časa menjate? Delate velike spremembe ali manjše?

Še vedno dolgolaska, nekoliko cez rame segajaoce lase imam že prakticno ves cas. Barve so bile vse, le svetlolaska nisem bila nikoli. Najraje temna rdecelaska. Sedaj sem ze vrsto elt naravna, kostanjeva temnolaska. Poprej sem se pa iz meseca v mesec doma barvala. Je bilo lustno, nikoli ni bil ‘eksperiment’ katastrofalen, najhuje kar se ej zgodilo je bil nekoliko pretemen odtenek, ki pa je s pogostim umivanjem se prehitro zbledel …
Nato sem odkrila, da tudi samo strizenje ni nek hud zalogaj, zato se ze lep cas sama strizem. Hitro & zabavno & ustrezno. Stvar parih minut pa sem na dolzini, ki mi je najljubsa.

Tudi sama imam tako dolžino las, da so vedno enako dolgi. Lahko zaupaš, kako se sama strižeš?

Striženja se lotim, ko imam mastne lase (volumen manjši), spnem, ter pramen po pramen spušcam in strizem. Umijem, posusim in polovim morebitne ‘ubežnike’. To je moj simpl nacin, ki mi cisto ustreza.

Verjamem, da je video materiala na to temo, veliko, tako da bos nasla veliko prakticnega prikaza strizenja.

Hvala.

Skoraj vse variante frizur in nekaj odtenkov barv od temno rjave do blond:) Strižem po navdihu, lahko čisto na kratko ali pa imam par let dolge. Krajši so mi všeč, a je preveč dela z njimi, zato sem največ časa dolgolaska.

Raje imam daljše lase. Frizuro menjam, ko začutim, da se z obstoječo ne počutim več dobro.

Sem kratkolaska, vedno s “poletno” frizuro, se pravi s precej kratkimi lasmi. Rada sem postrižena na resice in si potem z gelom naredim različno skuštrane pričeske. Barvam se na temnejše odtenke, ker sem že siva.

New Report

Close