Imate še novoletno smreko in lučke postavljene ?
Nismo ne pravoslavni, ne nic, ampak sem smreko pospravila sele v cetrtek, to je predvcerajsnjim. Imamo veliiiko umetno smreko (225 cm) in najlepse okraseno, vsaj jaz se nisem videla lepse smreke nikjer v zivo, zlato-rdece okraske in 400 LED luck, zato se mi srce trga, ko jo moram pospraviti. Ampak vzam prevec prostora, drugace bi jo imela kar vse leto. Za naslednje leto planiram se jaslice, samo da bo nas Jezus soncece Imam ze cel kup idej za dioramo za solsticij.
Jaz pospravljam ta vikend, sem mela celo hišo okrancljano, pospravljam že 2 dni pa še nisem konc. Ampak meni pospravljanje ni problem, da bi smreko kr okrašeno nekam vtaknila mi ne pride na pamet, saj je ravno to čar postavljanja smrekce, da vsako leto na novo gor dajem okraske, med katerimi so tudi kaki taki ki mi osebno veliko pomenijo. Meni ni smisel to, da imam okrancljano, ampak je smisel, da okrašujem oz skupaj z partnerjem, pri tem se imava fajn, malo ustvarjaš, to nardi vzdušje, ne pa smreko iz omare potegnit na razstavo, potem pa nazaja not.