Imate v omari kak kos oblačila, ki ga ne nosite?

Povprečna ženska naj bi imela tako v svoji omari za okoli 250 evrov oblek, ki jih preprosto ne nosi. Med oblekami, ki so imele čast, da so jih dekleta vsaj kdaj oblekla ali pa še to ne, so predvsem hlače iz džinsa, topi, raznorazni puloverji in krila.
Raziskava je prav tako razkrila, da je kar 71 odstotkov vprašanih Britank v zadnjih 20 mesecih kupilo vsaj en kos oblačila, ki ga zdaj ne nosijo. Za četrtino oblačil v garderobni omari so priznale, da jih ne nosijo, ker so se, odkar so kos oblačila kupile, zredile in oblek preprosto ne morejo več spraviti nase.
Kupujte oblačila, ker so vam dejansko všeč, ne zato, ker so znižana in se jih izplača kupiti. Napačno je tudi mišljenje: “Ah, saj bom shujšala”, saj so to večne zapovedi, ki pa se jih le redkokdaj držimo.

Hja, jaz iz moje omare ne nosim trenutno ničesar, ker sem se med nosečnostjo zredila in mi sedaj ni prav niti en kos oblačila, niti majice. Tako da imam v enem predalu nekaj najnujnejšega, še nosečniškega. Upam, da se kmalu vrne stara postava, vsaj toliko, da bom lahko kaj oblekla.
Drugače pa tudi pred nosečnostjo nekaj kosov nisem nosila. Bili so mi mal preozki in so v omari čakali, da izgubim kak kilogram. Seveda se to najbrš ne bi zgodilo, tudi če ne bi zanosila.

hodim na izmenjave tako da že dve leti niti centa nism dala za nobeno coto, tkanino. to je zakon imam jih ful čisto preveč in vse mi paše bolj na rit kot če bi šla v pravi šoping. tam nikol nism dobila gat ki bi mi tako dobro sedle na rit k na izmenjavah, kot da je vse zame narejeno.
in š’e odg. ja ful imam takih cunj. ko grem na izmenjavo in hočm pobrati tiste obleke k jih ne nosim da krožijo pa je ene par takih, ki jih kar ne morm dati, kljub temu da jih nism oblekla že ohohjo let. morda imajo neko posebno težo. eno majčlko sm enkrat nesla pa sm ja drugič nazaj odnesla. seveda je nism nosila ne takrat ne sedaj. :-0