Imate ženske pri zgodnjih 20-ih večinoma odpor do veze ali je kaj drugega?
Da hočeš babe naštudirat moraš začet razmišljat out of the box. Ti Marko boš celo življenje živel v škatli.
@Mastnolasec
Na takmu forumu z osamljenimi, samskimi30 letniki je valda za pričakovat, da bo vsaka tema o babah, pa o zarotah kako so vse nesramne, nedojebane…
Ti pa v kleti. Not much of a difference…
Moram pa priznat, da res ne rabiš dosti od življenja 14 dni “hodiš” z (zalezuješ) eno, potem imaš pa za nadaljnjih 7 let dovolj materiala za jokcanje in pritoževanje.
Ful jih zalezujem ja, ko mi pišejo voščilnice za rojstni dan ipd, pa jim sploh ne odgovarjam nazaj.
Ti si kot ptičji drek na prednji šipi. Mali, sluzasti in si domišljaš, da si ženski polepšal dan, ko si se ji nasral pred oči. Edini razlog, da te še vedno gleda je, da nima nečesa z dovolj veliko vsebnostjo alkohola v sebi, da bi te izbrisala. In zdaj, ko je 1x čisto po nesreči falila št. na GSM-u, se boš do konca življenja hvalil, kako ti pišejo, tako kot Matkič, ki ga ženske divje okrog šanka osvajajo.
Ja se opravičujem. Še nisem odkrila pristopa, da bi notri tudi ostali.
Jbga, nihče ni popoln, niti jaz (sem pa hudičevo blizu…)
Sploh pa sanje vsake ženske so, da je občudovana, da jo vsi zalezujejo, obletavajo s komplimenti. Pa nima veze od koga prhajajo, tud če od največje copate vseh časov. Še posebi se počutte vsemogočne potem, ko ga naderete. Prasec kako mi je upal rečti, da sem mu lepa, pa še pof.ukal bi me rad. To je ful grdo z njegove strani, bom kr policijo poklicala.
Potem ko ti baba že 37-ič reče NE, ti še vedno ugotavljaš, da ona ne ve kaj bi rada. Ni čudno da kliče na pomoč, z bebcem se pač ne da razumno pogovarjat.
Najboljš da pustiš babe pri miru. Nije žvaka za seljaka.
Ce bi ti razmisljal out of the box, ne bi postavljal takih koncnih trditev. 😉
Uau kak alfa si. Stari mami bi se pa ze spodobilo odpisat, ce se s svojim spominom se vedno spomni nate. 🙂
Za kej tazga ti ni treba bit alfa, dovolj je že da jim nisi dolgočasen. Samo kaj bi ti vedel o tem…
Imas mocno domisljijo. 🙂 kar je vcasih dobro, vedno pa ne.
Zanimivi ljudje majo bogato domišljijo, ja no shit, kok časa si rabu da si to pogruntu…
Čuj, nisem štopal. Poznam pa ta filing, ko ti pišejo take, ki tebi niso všeč. Nič takega s čimer bi se človek hvalil. 🙂
važno je samo da si to kar si, tudi jaz sem biu pri tvojih letih skoraj obupan nad obnašanjem žensk vendar nisem nehal biti to kar sem, za marsikoga outsider-> kot pravi nickname sm biu preprost (ste že kdaj vidl preprostga človeka da laže?) in na koncu se je izkazal za edino pravilno zdaj ima sicer šele 2 leti super punco preprosto in nekaj svetlobnih lig pred mano (out of my league). in se je vse poštimao…. tudi tebi se bo , morda le iščeš v napačni družbi
LEPOLASKA. Preberi moj sestavek še enkrat. Nato preberi ad hominemov ter strawmanov poln sestavek, katerega si refleksno izbljuvala sama. Kje sem napisala, da sem ˝eden˝ od njih in da zastopam ali zagovarjam njihovo doktrino? Kdo je to ˝mi˝ ? Kdo je ta skupina v katero me šteješ in ali so te pooblastili, da govoriš v njihovem imenu? Ali sem te pooblastila jaz, da govoriš v mojem? Ne spomnim se da te bi. Imaš kako kamero skrito v moji spalnici za katero ne vem, da govoriš z tako samozavestjo o moji seksualni aktivnosti? In kako si prišla do predpostavke da sem moški?
Malo se ohladi dekle.
Se pravi po tvoji logiki; raziskovalni novinar, ki dela reportažo o pedofilih JE pedofil?! Vrednotim te kot funkcionalno nepismeno, histrionično, nezrelo žensko polno impulzivnega sovraštva in veselja do kreganja, kar je jasno vidno po tvojem pristopu, ki ga ubiraš do so-postašev na teh forumih. Si tudi šibka v splošni razgledanosti in tvoj ˝pikri cinizem podajanja kvazi življenjskih modrosti˝ je zelo prazen. Puhel. Pusti bralca lačnega in z slabim priokusom. Prebrala sem več deset prispevkov tvoje infantilno moškomrzne nadležnosti, ker sem hotela uvideti s kako osebo imam opravka. Če odmislim cinično zamer polno misandrijo, ki prav odbijajoče veje iz tvojih postov; se ob tebi odkriva še ena stvar. Za ženske na teh forumih nisi naredila nič! Popolnoma nič! Za njih nimaš nobenih korektnih, konkretnih nasvetov, nobenih življenjskih vrednot ali veščin katere bi delila z njimi, nobene prave pomoči ali rešitev za težave, ki jih predstavijo. Razumem da nisi profesionalka zadolžena za to, a niti ne poskusiš! Od tebe nimajo ženske popolnoma ničesar. Le slovenceljsko maščevalno ˝podjebavanje˝ drugače mislečih, od osebe, ki se predstavlja kot moralna avtoriteta. A si le čustveno impulzivna slepa fanatičarka, ki je pripravljena požgati do tal vso okolje, če bi jo to naredilo kraljico pepelu. Točno v čem si potemtakem drugačna od absolutističnih šovinistov? In kaj misliš koliko privlačno tako obnašanje dela tebe za tiste ˝prave, uspešne moške˝ ? Nevedno dekle. Vsekakor pa nisi kriva vsega sama. V skoraj enaki meri so za pojav ˝lepolaska˝ na tem forumu krivi moški, ki se grejo s tabo ˝tvoje igre˝ namesto, da bi ti ponudili kaj boljšega in drugačnega, ali pa te popolnoma osamili.
Moja napaka. Ponavadi take stvari pišejo neumni moški, ki sta jim edini dve možganski celici pobegnili vsaka v svoje jajce.
Priznam, da kljub svoji superiornosti še nisem dognala, kam dve možganski celici pobegneta neumnim ženskam. Se pač težko vživim v vas, ki ste “drugačni”. Ali kakor vam je rekla mama, “posebni”.
Here we go again.
Mislim ej tole me pa zanima katera sirota se tako nad tipkovnico izživlja. Me prov mika da bi se dogovoril za srečanje da vidim kako ta “boginja” ki je sama definicija “Ubermenscha” sploh izgleda.
Ja.. ti si miss perfect, jst sem pa supermen. Sorry lubica ampak to tako ne gre. Tekst prenese vse bedarije. Kaj pa jst vem kdo si ti? Lahko si navaden transvestit ki hodi sem sproščat jezo ker ga okolica ne sprejema kot normalnega, lahko si ena navadna bajsa obupana nad svojo podobo, lahk si ena socialna propalica ki živi od BIG IMAGE same sebe, lahko si nek zdolgočasen zanemarjen dec ki vidi svoje poslanstvo v smetenju forumov…
[img]http://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2014/02/INTERNET-TROLLS-618.jpg[/img]
“Me prov mika da bi se dogovoril za srečanje…”
Nau šlo. Lepolaska ne hodi na srečanja z obupanci.
“Ja.. ti si miss perfect, jst sem pa supermen.”
No, vsaj 50% si uganil. Tudi slep transvestitski tič sem pa tja zlato zrno najde.
[img]http://cdn.backyardchickens.com/6/68/500x1000px-LL-68104656_pinkchicken.jpeg[/img]
Lepolaska, ne da se mi razpravljat s tabo, pof.ukal bi te, kot pras.ico, kakršna si, s flašo Dom Perignona po fu.ku, da tudi v službo ne bi hotla jutri!
Mokre sanje :))))))))
Kvakate, kako sem grozna, na skrivaj si ga pa vsi name mečete :)))))) hahaha
Jaz zelo redko obiščem to stran. Samo pravim, bolje za naju, da se ne srečava v živo.
Forum je zaprt za komentiranje.