Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imate ženske pri zgodnjih 20-ih večinoma odpor do veze ali je kaj drugega?

Imate ženske pri zgodnjih 20-ih večinoma odpor do veze ali je kaj drugega?

Se strinjam. Nepotešeni moški, ki jim pride, še preden dam dol modrc, so totalno brezvezni.

:))))))))

to bi te lahko še najmanj skrbelo, pras.ička!

:)))))))))

Pa še zanič vino ponujaš. Z.A.N.I.Č.
To pijejo kokoške, ki dajo noge narazen, ko ji 2 deci plačaš, ne pa hude mačke, ki vedo, kaj hočejo od življenja (in od moškega). Pha.

Nehi me rajcat, fu.kička! Težko bi šla vštric.

Ampak itak ne boš, ker si udobno (beri leno) skrita za čebulnimi obročki “anonimnega” foruma.

Dlje ti pa ne nese. Pes ki laja, ne grize. Pih.

Nikar ne sanjaj o vštric, ščene, ki bevska izza flaše perignona, mi niti slučajno ne more sledit.

Kev. Kev.

Sem te kar prav ocenil, pi.čkica. Preslabotna za sledit, vštric hahahahahaha – to si me pa res zdaj nasmejala. Nimam navade podcenjevati ljudi in tudi tebe ne bom. Če bi zmogla tempo, bi se že sama pridružila.

In ti bi pila iz flaše. Brez domišlije. Pih.

No kakorkoli, dovolj je bilo dela za danes, s tabo ni nič, razen slabotnega kev kev. Kar veselo še naprej kritiziraj nesposobne tipe po forumu.

Pa jeb.i se! Dobesedno. Pomaga.

A to si ti? 🙂
A jbtg malo je pederski al je ljepo

mislim da večina mladih danes želi vse možno, a se jim ne ljubi delat na tem, da bi nekaj zgradili. zveze ne vidijo več kot neko tesno povezavo med partnerjema, ampak neko dolgočasno monotonost. tudi v zevzah danes se partnerji sploh ne znajo razkriti drug drugemu, držijo si skrivnosti, ker itak ne pričakujejo da bi dolgo trajalo, zato sploh ne poskušajo vzpostavit nekega globjega odnosa. po eni strani strah, ker se bojijo zaupat (ker si seveda niso vzeli časa za spoznavanje ampak se samo naskočili, miselč “kar bo pa bo”), po drugi strani pa želijo občutke svobode, da lahko naslednji dan rečejo “ej, konec je” in grejo naprej iskat partnerje.

v glavnem, zveze danes so bolj podobne nekim razvlečenim avanturam brez cilja, prihodnosti, ki se vlečejo iz dneva v dan. partnerje jemljejo kot neko razvedrilo za takrat, kose ga rabi. hkrati pa večina tarna nad tem, kako se ne počutijo ljubljene, kako ne morejo nobenmu zaupat, kako se navežejo na napačne ljudi.. skratka, velika škoda. marsikdo bi bil lahko srečen, če bi malo premislil o sebi, spoznal sebe in se nehal ravnat po idiotskih družbenih normah, ki vsakega, ki od njih odstopa, označi za čudaka. živimo v času ko se promovira svobodo, hkrati pa se posmehuje in obsoja vse, kar odstopa od večine. škoda pa je, ker so ravno te zjebani odnosi postali standard.

Primitivni cinični ad hominem ni merodajen argument.

Da. Zelo korektno in argumentirano povzet duh časa. Izvor tega leži v tem, kar sama rada imenujem ˝mcdonalds drive in družba˝ Vse je zastavljeno tako, da se ne popravlja temveč le zavrača in zamenja, ko odsluži svoj namen.

Stara sem 21, osebno sem rada v resni zvezi. Kar pa je problem večine kolegic je ta, da enostavno ne vedo kaj bi sploh rade. Nekatere mislijo, da se jim s tem še niti ni treba ukvarjat, druge bi se rade znorele, tretje pa niti nimajo časa. Če pa ima katera kake probleme sama s sabo in ti piše litanije kako te noče preobremenjevat se pa tudi ne bo hitro spremenila. Tako al tako pa smo si v teh letih toliko različne, da je brezveze sklepat po samo 3 ali pa tudi 5 puncah. Samo mirno, boš že dobil eno fajno 😉

Se strinjam s tabo, da ste si punce stare tam okrog 20-25 zelo razlicne. Sam mam najraje tiste, ki so za resno zvezo in si zelijo kaj vec z mano. 😉

Nobena 20-letnica ne išče tipa, da bo do smrti z njim. V glavnem so to otroci. Če si vsaj par let starejši od njih, bi že počasi lahko znal pritisniti na prave tipke, d amanipuliraš s kakšno, razen če nisi res eno teslo brez domišljije, potem ti ni pomoči.

Ne bi se ravno v celoti strinjal s tabo Rasputin. Nekatere punce so pri 20-ih bolj zrele in vejo kaj si zelijo kot pa kaksne zenske pri 40-ih in vec verjemi jih kar nekaj poznam taksnih in drugacnih. Se razlikujejo te zenske…

…punce pri dvajsetih samo eksperimentirajo,iščejo pravo trdoto,izkušnje,ko dobijo prvo službo se obrnejo za 180 stopinj in njihovo razmišljanje,tko da o neki resnosti razmišljati je bzv….

Gori si napisal nesmisel: da imaš najraje take, ki si želijo resno zvezo in kaj več s tabo. V množini. To pomeni, da nimaš zveze, samo nekaj teoretiziraš in ugibaš. če bi v praksi res obstajalo več punc, ki želijo kaj resnega s tabo, bo ti imel punco in ne bi pisal v množini.

V glavnem, 20-letnice odkrivajo svet okoli sebe. Nobena ne ostane dolgo s tipom, s katerim hodi pri 20-ih.

@Rasputin

Dej odpri kšno temo o tradicionalistih, copatarjih. Treba mau popestrit forum.

Poznam nekaj žensk, ki so svojega partnerja spoznale v začetnih letih faksa. Večina zvez 20-letnic se res ne obnese, nekatere pa vendarle se. Običajno so to zveze, kjer je fant nekaj let starejši in zato tudi sam bolj zrel in resen, ni pa nujno. Dolgotrajen obstoj takšne zveze je še najbolj odvisen od tega, koliko je ženska takrat zrela (in pri 20-letnicah so razlike ogromne), ter kako kvaliteten je njen fant. Za fanta, ki ga zares dojema kot kvalitetnega in resnega, se je marsikatera pripravljena zresnit tudi pri 20-ih.

Poznam nekaj žensk, ki so svojega partnerja spoznale v začetnih letih faksa. Večina zvez 20-letnic se res ne obnese, nekatere pa vendarle se. Običajno so to zveze, kjer je fant nekaj let starejši in zato tudi sam bolj zrel in resen, ni pa nujno. Dolgotrajen obstoj takšne zveze je še najbolj odvisen od tega, koliko je ženska takrat zrela (in pri 20-letnicah so razlike ogromne), ter kako kvaliteten je njen fant. Za fanta, ki ga zares dojema kot kvalitetnega in resnega, se je marsikatera pripravljena zresnit tudi pri 20-ih.[/quote]

Take so danes zelo, zelo, zelo, zelo…. redke. Večina se izgubi v katakombah novodobnih narcisističnih razvad ali navad in se šele pri 35+ zavejo, da čas teče in se izgubljena žurerska leta ne bodo vrnila nikoli.

Take so danes zelo, zelo, zelo, zelo…. redke. Večina se izgubi v katakombah novodobnih narcisističnih razvad ali navad in se šele pri 35+ zavejo, da čas teče in se izgubljena žurerska leta ne bodo vrnila nikoli.[/quote]

Pri 20-tih sem odrasla takorekoč čez noč. Kar bi pomenilo, da so me morale začeti zanimati zelo ‘zemeljske’ zadeve, vključno s skrbjo in odgovornostjo za druge. Kako zgodaj je to pravzaprav bilo, sem se zamislila, ko sem čez leta opazovala dekleta te starosti. Takrat nisem pomislila, da ne bi bile zrele – kvečjemu, da si je treba vzeti čas in dobro premisliti, predvsem pa poslušati sebe, ko se odločaš, s kom bi živel…

Sem pa pri dvajsetih (in še danes) ‘zmogla’ imeti ljudi rada, z vsem srcem. Ne le od danes do jutri in ne na način: “Če ne bo ta, bo pa drugi.” A ljudje smo si različni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close