Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ime Filip

ime Filip

Prosim za mnenja… Smo izbirali med: Liam, Filip in Adrian. Liamov je preveč opažam, Adrian pa mojemu ni všeč. Torej ostane Filip. Odprta sva tudi za nove predloge…. 🙂 Lp.

Meni je imel Filip zelo všeč in če bi med temi tremi izbirala, bi izbrala Filipa! 🙂

Mi imamo Filipa in se sploh nebi odločila drugače…full luškano ime.

Filip je super ime!

Filip ja
Feliks ne

Ej čist kul ime, kaj…

kar se tiče imen mi je všeč tudi Feliks, Maks, Lovro, Oskar, Juš, Sergei…pa še bi se kaj našlo.

tega ne razumem, res.

imata tri imena, eno ni tebi, eno ni njemu, ostane eno in z njim prideš sem provocirat. ko točno veš, da se bo usul plaz. naj začnem jaz.
Liam je meni prečudovito ime, po statističnem uradu jih je 142 (najbrž za 2010, pa recimo, da se jih je letos rodilo še ajde….50 komadov in je to zdaj 200 otrok po tem imenu). če je to preveč zate, potem patentiraj neko novo ime.

Adrian ni všeč njemu…

Mislim, pa dajta Filip, komu mar????

aha, po istem viru je Filipov 2.149 ali štirinajstkrat več kot Liamov, ampak to je očitno v redu….

Tudi mi ga imamo. Edini na seznamu od cca. 30ih imen, ki mi ga mož ni prečrtal. Danes bi se odločila enako.

Adrian, Adrian Monk??? lol

oooo kako je lepo slišat potrditev. 🙂 ker sorodniki so čisto proti (bi najraje videli janeze, france, lojze) 😀 važno, da je nama všeč. 😀

Moj bratranec je Lojze in ne morem si predstavljati da bi mu bilo ime drugače, ker je tako fajn fant!!!

Filipov je definitivno več kot Liamov in zato tudi mi našemu nismo dali tako ime, čeprav je bil v ožjem izboru … sem za Arneta.

Filip je lepo, ostale dve imeni pa prav nič.

Filip super.

Kaj pa Arian, saj veste tista slavna Ariana…

Mi imamo tudi Filipa.

… je srečko, btw.

Mislim, če bi midva tako imena izbirala. A ni dosti že, da se zakonca med sabo zdilata, a je treba še sorodnike uvalit?

Filip je čudovito ime, všeč mi je, ker je enostavno za izgovorjavo, iz lepih glasov, ki tvorijo močno celoto (v nasprotju z novodobnimi Tai, Mai, Pai..)
Liam mi je sicer všeč, a preveč sliči na prej omenjene
Adrian pa tudi ni slabo, a mi deluje nekako ‘južno’, pa brez zamere

Lepo ime,ko sva izvedela da bova imela sina sem si želela da bi bil Filip,pa moj ni bil za.Najinemu je ime Vasja,lp:))

Filip je lepo ime.
Liam…..a je to sploh ime ., ali je izpeljanka…,Meni se sliši grozno..

Filip je zeloooo lepo ime :-).

Liam je irsko ime. Adrian pa je po naše Jadran.

poznam enega Liama in Filipa Adriana pa ne…iz kje pa ste?moj sin ima redko ime..v sloveniji jih je 16 ko se je rodil pa jih je bilo sam 6…če si daleč od mojega kraja ti povem…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Stokrat bolj sem za Filipa kot za tuje ime Liam.

Samo eni ste pa res ozkogledni. Liam je tuje, Phillip pa prav nic,kajne? :-))))

New Report

Close