Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ime filma?

Ime filma?

Živjo, pred kratkim je bil na voyo in tudi verjetno na TV film o punčki, ki se je grdo vedla in so jo dodelili mladinskemu domu, ker pa ji tudi tam niso bili kos, jo je en vzgojitelj odpeljal na počitnice v staro lopo v gozdu, da bi se naučila manir. Punčka je imela svetle kratke lase! Če kdo ve oz. se spomni naslova bi bila zelo vesela, ker ga nujno potrebujem v službi!

Hvala

dvomim da ti tak film rabiš v službi, v kateri, v zaporu?

se boš ti nad nekom izživljala?

Sem učiteljica na predmetni stopnji ter razredničarka! Po počitnicah se bomo pogovarjali o medvrstniškem nasilju in ta film ga mladim res prikaže, ampak žal se ne spomnim njegovega naslova!

Odgovor na objavo uporabnika
Hi-girl, 26.12.2024 ob 17:21

Sem učiteljica na predmetni stopnji ter razredničarka! Po počitnicah se bomo pogovarjali o medvrstniškem nasilju in ta film ga mladim res prikaže, ampak žal se ne spomnim njegovega naslova!

seveda seveda

Hi-girl, 26.12.2024 ob 16:12

Živjo, pred kratkim je bil na voyo in tudi verjetno na TV film o punčki, ki se je grdo vedla in so jo dodelili mladinskemu domu, ker pa ji tudi tam niso bili kos, jo je en vzgojitelj odpeljal na počitnice v staro lopo v gozdu, da bi se naučila manir. Punčka je imela svetle kratke lase! Če kdo ve oz. se spomni naslova bi bila zelo vesela, ker ga nujno potrebujem v službi!

Hvala

Ne vem žal ampak HVALA ker se trudiš za mladi rod. Lepo poslanstvo. Srečno 🍀!

Razbijalka sistema – Systemsprenger, morda?
Odličen film.

In glih ti si angelska učiteljica … Za predvajanje nekih kvazi vsebin vam mora odobriti ministrstvo. Da otroka odpelješ v divjino ni nič vzgojnega ampak bolanega, po holivudsko

Ti si tista odločbarka verjetno ki sovražiš otroke.

Zehhh 🥱, 26.12.2024 ob 17:35

In glih ti si angelska učiteljica … Za predvajanje nekih kvazi vsebin vam mora odobriti ministrstvo. Da otroka odpelješ v divjino ni nič vzgojnega ampak bolanega, po holivudsko

Ti si tista odločbarka verjetno ki sovražiš otroke.

Me prav zanima, če so odobrili OŠ šolcem brutalen film o Litvovskih wannabe manekenkah. Ogabni in brutalni prizori. Še danes so stravmatizirani!

Ti pa tisti cvekar iz osnovne šole.

“Razbijalka sistema”, kot ti je ze ena odgovorila, kar pretresljiv film, gledala.

En prijazen Slovenec pa mi je pomagal in ugotovila sem, da se imenuje Razbijalka sistema in priporočam, da si ga ogledaš! 😀

New Report

Close