Ime, ime, ime…
Hej,
tudi jaz rabim vašo pomoč.
V okolici Ljubljane bomo odprli jezikovno šolo, kjer bo poudarek na poučevanju italijanščine, španščine in francoščine…
Iščemo ime, ki bi v potencialnih strankah takoj vzbudilo asociacijo na jezikovno šoli in ki bi hkrati bilo lahko zapomnljivo.
Šola bo ciljala predvsem na ljudi (študentje, popotniki, ki se hitro želijo naučiti osnov, itd), ki si težko privoščijo dolgi in drage tečaje. Tečaji bood krajši in cenejši.
Torej, predlogi za ime?
Hvala.
SIFRA
AMORE…
ROMANIKO )
Alenka me je prehitela!
Takoj se mi je asociiralo ime Romana!
Evropa
hm, dolgi in dragi – kratki in poceni …
Torej boste cenejši zaradi krajših tečajev – pa bo kvaliteta
sorazmerna daljšim tečejem?
Kaj pa enostavno ime : KRAJŠI IN CENEJŠI? :O))))
Logos
Čveka,
če poznaš sistem jezikovnih šol, ki so namenjene študentom, potem veš, da je način dela drugačen kot v jezikovnih šolah stila CTJ, ipd.
Kratko še ne pomeni nekvalitetno. Vse je odvisno od osebe, ki jezik podaja in osebe, ki se uči. Učili bodo sami taki, ki izkušnje imajo in ki so pri delu uspešni.
Mene poučevanje npr. sploh ne veseli, zato bom poskrbela zgolj za kak prevod sem ter tja, poučevanje pa bom prepustila kolegicam, ki jih to veseli.
A zdej se že po forumih dela reklama???????????????????
Verica, ni reklama – nisem niti napisala, kje bo to in kdaj bo steklo. Opisala sem le, kakšna šola naj bi to bila, da bi lažje dali primeren predlog.
Povprašala sem le po predlogih za ime.
Reklamirati nekaj, kar še ne obstaja, kar nima imena, kjer kraj dogajanja in cena nista znana, je pač nemogoče.
PARLEVU?
Meni se zdi pa fajn, da ste se spomnili osnovat solo s s takim sistemom.
Osebno se mi zdi zelo dobra sola Berlitz, samo kaj, ko clovek nima vedno dovolj denarja, da bi si kupil vse kar bi si hotel. Podjetja pa tud ne placajo vsega.
Zato se mi zdi tale vas sistem kar dober. Sploh za studente, ki bi si marsikaj privoscili, pa je vcasih premalo.
Veliko uspeha vam zelim.
To pa ni tako enostavno.
Ne, vem. Mogoče KONTAKT, saj se tujega jezika učimo zato, da lažje vzpostavimo kontakt in se na splošno lahko soprazumevamo z drugače govorečimi.
Veliko sreče.
Lp.
Jurka
Mene pa zanima, ali rabite koga za poucevat spanscino?
LINGUA
Ta pa že obstaja
Biel,
ne, žal imamo pokrite že vse naštete jezike. Si hispanistka?
Ne nisem studirala spanscine! Sem se tri leta ucila na tecajih, pol sem pa veliko potovala po spansko govorecih drzavah in lani sem pol leta zivela v Spaniji, tko da razturam! Pa v Mehiki sem 3 mesece ucila spanscino ameriske turiste! In mi je blo zelo vsec! Tko da mislim maja narest mednarodni izpit pri Instituto Cervantes! A kaj ves, ce te s tem izpitom smatrajo za kvalificiranega za ucenje na kaki jezikovno soli?
LP
– uno, due, tre!
ROMANO, GRACIA
LINGVIN – se pravi lingua je jezik po latinsko
-pingvin je lepa živalca, ki kar naprej neki dere
-in če damo to skupaj dobimo LINGVIN
pa še v logo nekako porinete kakega pingvinčka!
TIA MARIA
SANGRIA
Ana
Forum je zaprt za komentiranje.