Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ime iza

ime iza

vam je všeč? meni včasih ni bilo trenutno pa je celo veliki favorit za ime mojega dekliča. Doma že imamo deklico, ki zelo navija za izo! Prek nje smo tudi dobili idejo za to ime, saj je njena najljubša knjiga (iz zbirke mavričnih vil) iza vila hrčkov 🙂

Ampak ce je vam vsec, je tudi meni. Sploh pa ce je sestrici, jo bo imela se bolj rada.

Meni je tudi zelo všeč.

vam je vsem všeč.

Meni je Iza zelo lepo ime. Če je všeč vam in bodoči sestrici, pa sploh ni dileme, kaj izbrat! 🙂

Moj starejši sin je tudi izbral ime za svojo sestrico. Deklica je sedaj četrtošolka in ko so pred nekaj dnevi v šoli pri pouku družbe predstavljali svoje ime in kakšno zanimivost o njem, je ona razložila celo zgodbico o tem, kako ji je bratec izbral ime. Sva imela z možem najprej nekaj drugih imen v igri, ampak se mi zdi, da ji je bratec izbral ime, ki neprimerno bolj paše k njej. Se mu je pred časom zahvalila, ker ji najina izbira ni nič kaj všeč… 🙂

Krasno ime! Meni zelo zelo všečno. Kar pogumno ji dajte to ime.

Zelo lepo ime!

mal …..

Te fore imate vi iz dol, pri nas so pa to lepa imena.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Ful ludo ime! Tut moja bo iza če jo bom mela. Lepa so mi pa še Zara, Jasmina, Zoja…

Moja starša sta med drugim tudi Izo (Izabelo) imela izbrano zame. 😉
Izabela mi sicer ni, ampak ja kot pravim, Iza pa ‘mucho’!

Srečno&zdravo detece želim!

Hihi, meni je ime Iza. Sem super happy s svojim imenom. Zdi se mi lepo, kulsko, sem ponosna nanj. Naj bo tudi vaša Iza! Navijam z vašo deklico ki jo že imate doma 😉

Naša dva sta svoji punčki dala ime Iza Klara. Meni sta obe imeni zelo všečni.

Julija

Moja vnukinja je Iza – pravi cukrček. Ime mi je zelo všeč.

Če bi bil moj sin hči, bi bila Iza 🙂

New Report

Close