Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ime Melani

Ime Melani

Kakšno se vam zdi ime Melani?

Vam je kakšno drugo ime, ki se konča na i bolj všeč? Za deklico me zanima.

A sta ti in črka i v kakšnem posebnem razmerju, da ne moreš brez nje?

To ime je spet eno od takih, ki ni ne tič ne miš in kaže samo nerazgledanost staršev. Če že, potem se ime napiše Melanie. Ali pa Melanija.

Na i se ne spomnim nobenega, razen zdaj modernega Taija. Ampak ta menda za fanta.

Ko si že tako moderna: Nensi.

Pardon, se: Kati.

melani, se mi zdi nekej podobnega kt hilarija al pa kej podobnega… če že pust ime v originalu al pa izber kej boljšga.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Krasno ime, ampak Melenija, ne vem, zakaj se moramo pačiti po tuje, če govorimo slovensko!

Šmensi pa Fensi?

V grščini pomeni μελανία (melania) temna, črna, temne kože ali polti .

Variante:

Melony, Melani, Melaney and Melana. Other similar baby names are Delany, Meline, Melina, Delana, Delaney, Delane, Delainy, Helana, Jelani, Malana, Megan, Meloni, Melly, Melanney, Melania, Melanee, Melainey, Melaine, Melaina, Mela, Malaney, Melene, Meleana, Melody, Milana.

Še eno ime se konča na i: Fensi… da boš in :-))

Torej če bodo trojčki, Nensi, Fensi pa Šmensi. Zelo sodobno.

Te Fensi in Šmensi so pa hude 🙂

Drugače pa meni pade na pamet Neli.

meni se zdi melani skrpucalo
ali melanie
ali melanija

ne pa melani.

imena na i pa so še recimo
Kristi
Barbi
malči
Rozi
Ani
Cyndi
Desi
Dori
Gabi
Gigi
Geri
Kiki
Lili
Mimi
Marie
Neli
Tami
Tori
urši

… ti si edina konstruktivna v debati.

Jeee, jaz sem za Kiki… kot naš papagajček

Ker straši neki napol razmišlajo imamo punčke Mišel, Kiara, …in ostale piši kao što govoriš varjante.

Rory (like one of the Gilmore grils :D::D)

Ja, pol si pa še z možem spremenita priimek v Gilmore in boste moderni pa še slavni.

rather like dirkalnik Rori. Samo to pa ni slaba ideja, vsi fantki se bodo lepili nanjo.

Tifani je tudi.

Meni je najlešle Loti.

Džek, Džesika, Džimi, Keti, na, zdej še Melani – pa dejte se naučit pravilno pisat imena, no, saj ni tako težko.

za @Tifani

Θεοφανια, Theophania – manifestation of God, appearance of God

Theophania, Tiffanni, Tiffanie, Tiphanie, Tiphaine, Teffan, Teffania, Teffany, Teph’na, Tephania, Theffanie, Theophania, Thiphania, Tiffan, Tiffania, Tiffany, Tiphina, Tyffayne

From a surname based on a medieval given name Theophania, from Ancient Greek
theos “god”+ phainein “to appear”, traditionally given to girls born at Epiphany.

Epiphany

Christian feast celebrating the appearance of Jesus Christ to the Magi (representing the world), traditionally celebrated on January 6, the day after the twelfth day of Christmas.

mei
ani
kati
keti
loti

gabi mi kličemo gabrijela skrajšano seveda.
gigi sm mislila, da samo js tako kličem skrajšano kolegico, ki ji je ime gizela

par imen je samo na i narejenih iz drugih.

pol je lah tud
špeli
živi
majči
🙂
neži …
recimo

ekola tale pa res obstaja
cveti 🙂
moja mamca je pa mariči 🙂 seveda iz marije

od zgornjih mi je pa najbolj všeč neli ….

New Report

Close