Ime Melani
Vse tiste, ki se norčujejo iz oblike Melani. Vtipkajte v Google, pa boste videli, koliko jih je iz angleško govorečih držav. Če je vam ime čudno, se ne rabite norčevat in s tem kazat, kako malo pojma imate. In to opažam na dosti temah. Če so avtorici všeč imena, ki se končajo na i, ji pač so. Pa dajte se no vzdržat omejenih in zaplankanih komentarjev. Nasvet naj bo Melanie se mi zdi veliko bolj čuden.
Me zanima, od kje je ta podatek? Henrietta se mi ne sliši ravno špansko.[/quote]
v henrietti tudi ni dosti k-jev, kajne
Kiki, a given name, surname or nickname; for example, in Spanish, Kiki, Kike (key-kay, not rhyming with LIKE), or Kiko are forms of a nickname for ENRIQUE (HENRY), or Kika for the female ENRIQUETA (HENRIETTA).
Kiki \k(i)-ki\ as a girl’s name is pronounced KEE-kee. It is of Spanish origin. Pet form of Enriqueta, from Henrietta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kiki
Meni je všeč, samo če bi bila pri nas punca bi bila Urša MelaniE (z e- jem).
Je moja mami rekla: ” O, a Melanija?”, pa sem jo popravila da se reče samo “melani”. Pa je vztrajala pri svojem, da je to Melanija. Priznam da se mi sliši Melanija hecno, za razliko od Melanie.
No, na koncu je vseeno bil lulček
Me zanima, od kje je ta podatek? Henrietta se mi ne sliši ravno špansko.[/quote]
v henrietti tudi ni dosti k-jev, kajne
Kiki, a given name, surname or nickname; for example, in Spanish, Kiki, Kike (key-kay, not rhyming with LIKE), or Kiko are forms of a nickname for ENRIQUE (HENRY), or Kika for the female ENRIQUETA (HENRIETTA).
Kiki \k(i)-ki\ as a girl’s name is pronounced KEE-kee. It is of Spanish origin. Pet form of Enriqueta, from Henrietta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kiki%5B/quote%5D
No, torej je špansko ime Enriqueta, vse ostalo so pa angleške različice.
Preveč spominja na na proslulo hčer še bolj proslulega Smiljana Mekicarja, tistega, ki se je poleg Šabedra in nore Milojke okoristil s provizijami pri dobavah za UKC.
Tako, da veste, zaradi katerih plačujemo dražje zdravstvo in so posledično dalše čakalne vrste…
Potem je pa hotel biti še predsednik slovenske plesne zveze, ta skorumpiranec.