ime Noah
Če že tako radi nekateri dajate otrokom takšna imena, bi rada slišala priimek kateri bo zraven.
Smešno mi je namreč, da ima otrok ,,tako nenavadno,, ime, zraven pa priimek, ki vse skupaj naredi dokaj smešno. Bom navedla primer iz tega imena : Noah Krajnc.
Kako pa se to sedaj sliši?????
Mislite malo preden izberete takšna imena. Kako bi se vi počutili s tem imenom?
Pa dajte se že enkrat umirit s temi imeni in se brigajte za svoj prag.
Potem pa se čudite da je toliko slabega na tem svetu,saj ni čudno če samo godrnjate in blatite vse povprek.
Če je nekomu neko ime všeč in želi tako poimenovati svojega otroka,je njegova stvar.
Dajte se raje začet brigat,kako bomo ohranili našo preljubo naravo pri življenju!!
P.S.in k priimku Krajnc bi bolje pasalo ime:Lojzek,Franček,Pepek,oje,oje ženske.
Noah je premalo fensi, pa še nobene tuje črke nima in je že preživelo, saj jih je kar nekaj v Butalistanu. Trenutno je bolj popularen Noyy. Zelo lepo paše k priimku Francl. Enega poznam; pametne, zvedave očke ima, vitek vrat, čvrsto mišičasto telo, lepo držo in giblje se zelo elegantno. Športen in samozavesten tip, ki zbudi pozornost, kjerkoli se pojavi. Zelo priljubljen in komunikativen.
Ja kako le???!!!
Meni pa ni jasno sledeče. Tuje ime in slovenski priimek. OMG katastrofa, hahaha dajmo se smejat iz Noah Kranjec. Odrasli ljudje, dajmo bit vzor in se smejmo in norčumo iz osebnih imen, ker je to ja zelo zrelo.
Ko pa zadevo obrnemo, da imajo tuj priimek ala Wolf, Steiner, Türk, Wratny, Rottendorfer, … pa starši tu na forumu sprašujejo po kakih tujih imenih pa so vsi komentarji v stilu, da naj je pa lepo slovensko ime zraven tujega priimka. Ker je to oh in sploh lepo zveneče.
Tuje ime + slo priimek = dajmo se smejat, ker hahaha ej ga Noah Kranjec, hahaha ful smešno gre skupah hahaha
Slo ime + tuj priimek v slo = neverjetno lepo, mi smo tak razgledani in multikulti sprejemljivi, oh kako lepo zveni Mojca Wratny, ne morem verjeti kako lepo skup paše no
Ja kako le???!!!
Meni pa ni jasno sledeče. Tuje ime in slovenski priimek. OMG katastrofa, hahaha dajmo se smejat iz Noah Kranjec. Odrasli ljudje, dajmo bit vzor in se smejmo in norčumo iz osebnih imen, ker je to ja zelo zrelo.
Ko pa zadevo obrnemo, da imajo tuj priimek ala Wolf, Steiner, Türk, Wratny, Rottendorfer, … pa starši tu na forumu sprašujejo po kakih tujih imenih pa so vsi komentarji v stilu, da naj je pa lepo slovensko ime zraven tujega priimka. Ker je to oh in sploh lepo zveneče.
Tuje ime + slo priimek = dajmo se smejat, ker hahaha ej ga Noah Kranjec, hahaha ful smešno gre skupah hahaha
Slo ime + tuj priimek v slo = neverjetno lepo, mi smo tak razgledani in multikulti sprejemljivi, oh kako lepo zveni Mojca Wratny, ne morem verjeti kako lepo skup paše no
[/quote]
To je konstanta na tem forumu. Tuje zveneča imena so grda in smešno zvenijo z našimi priimki. Ampak če pa nekdo hoče kombinirat tuje ime z tujim priimkom pa spet ne, bo lepše zvenelo naše ime s tujim priimkom. Samo, da je tradicionalno slovensko.