Ime za drugega otroka
Za sina je veeeliko lepih imen. Alexander / Alexei / Leonardo. Iščemo tudi ideje ma verjetno bo eno ot teh 3.
In če bo spet punčka ne znam izbrati. Prvi smo dali 2 imene ka so meni ful lepe in za drugo ne vemo. Meni lepa kombinacija Laura / Aurora / Alina / Varya. Možu je lepo Eleonora.
Ma prvi otrok ima 2 imene, uni ka mate otroke z 2 imenami, a pole date vsem otrokom 2? Priimek je na P
Moj oce je imel 2 imeni in se en njegov brat. Ne enega, ne drugega niso klicali po imenu, ampak po vzdevkih. Drugi sorojenci so imeli po eno ime. Tudi jaz sem ob rojstvu dobila dve imeni, a nimam sorojoncev. Klicejo me po razlicnih vzdevkih.
Varya je grdo. Naj bo normalno, Varja. Varja je izpeljanka iz Barbare. Moja pijateljica iz otrostva. Poznam Tudi Olino, isto kot Alina (Ukrajinka) – odsvetujem, Laura, ki sem jo poznala, je bila debela ze kot otrok, Leonore je bila en moja daljna prababica, torej iz prazgodovine. Leon, ki ga poznam je v redu, Leonardo je grdo. Aleksandrov je prevec. Torej ostaneta Varja in Leon.
- Miona Florida, Leona Roma ali kaj podobnega. Slo influencerka je dala hčeri ime Alaska Tudi izvirno! Vzgleduj se po takih. Niki, Anžeti, špelce in Zoje so preperela imena iz naftalina…
- Reci, da se hecas. A si ci.gan…ka? Miona zveni skoraj kot miom na maternici. Florida? Zakaj ne Gorenjska ali Dolenjska? Mogoce Prekmurje? So vsaj nase. No, za njo bi bil lahko Lviv ali Harkov. Roma kot Romkinja? Kje jih jemljete?
itak dve, 21.04.2024 ob 07:36
Ce ima prva dve imeni, potem naj ima tudi drugi otrok dve.
Bi izbrala Eleonora Varya in Leonardo Aleksej. Aleksandrov je prevec, ceprav se ime v italijanski razlicici lepo slisi.
Kako je ze ime prvi?
Ker ne odpiše, ti jaz povem, da je Isabella Raisa. Imeni mi nikakor ne gresta skupaj.
Dashenkaa, 20.04.2024 ob 18:54
Za sina je veeeliko lepih imen. Alexander / Alexei / Leonardo. Iščemo tudi ideje ma verjetno bo eno ot teh 3.
In če bo spet punčka ne znam izbrati. Prvi smo dali 2 imene ka so meni ful lepe in za drugo ne vemo. Meni lepa kombinacija Laura / Aurora / Alina / Varya. Možu je lepo Eleonora.
Ma prvi otrok ima 2 imene, uni ka mate otroke z 2 imenami, a pole date vsem otrokom 2? Priimek je na P
Enkrat sem poslusala enega psihologa..ko dajejo starsi dvojna imena. Velika verjetnost, da se taki tudi razijejo v dvojne osebnosti. Se sicer nisem poglabljala v to, pomembna so mi bila kratka Imena. Imamo Leona, Jaka in Evo
Ok je, 21.04.2024 ob 11:25
Ni potrebe, da so dvojna imena ala Ana Marija ali Žan Luka, čisto ok je, eno italijansko in drugo rusko. Med obojimi najdeš zelo lepa imena.
Izabela Raisa. RAISA???? Kako se to sploh izgovori, kot “raJsa”? Pa jo bodo hecali, da se je kam porajsala. To ni ok ime.