Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ime za frizerski salon

ime za frizerski salon

Dobro jutro vsem

V kratkem bom odprla svoj frizerski salon, pa si moram izmisliti ime le-tega.
Prosim pomagajte mi z idejami.

Kaj pa imena knjižnih junakinj?

Frizerski salon Ana Karenina (meni zveni super!), frizerski salon Gospa Judit! Frizerski salon Bridget Jones, frizerski salon Primicova Julija (če zavijemo s knjižnih junakinj na realne osebe) … hm, sicer je pa odvisno, ali je za ženske in moške? Otroke?

frizerski salon Nagajivka
frizerski salon Spogledljivka (se težko izgovori)
frizerski salon Egoistka (za drzne)
frizerski salon Kaprica
frizerski salon Razvajenka

frizerski salon Dorian Gray (s humorjem!), to je namreč knjižni junak, katerega fizična podoba se ni starala

Se priporočam za striženje! 🙂

predlagam PRHLJAJ

zakaj pa ne Ela?

Hvala lepa za vaše ideje. Najbolj mi je všeč Frizerski salon Dorian Gray.

Ups, nevarno. To bi v bistvu pomenilo, da bodo stranke po obisku salona notranje lepe (nepostarane itd.), znotraj pa se bodo razkrajale…

Tudi sama sem pomislila, ali je Dorian Gray primerno. In prišla do zaključka, da je, saj najprej ob tem imenu pomisliš na humorno poanto in ta je – pridite v naš salon, se vsaj na videz ne boste starali (za notranjost mora pa itak vsak sam poskrbeti!)… 🙂 Zato je Dorian Gray všeč tudi meni, mi pa Ana Karenina bolje zveni, ampak ta ima veliko slabšo poanto (Ana Karenina je vendar končala pod vlakom). Torej Dorian Gray – salon za nečimrne.

Ela, povej, kdaj bo odprt salon in v katerem kraju, če bo nosil literarno ime, lahko objavimo med Moljevimi novičkami na http://med.over.net/molji

Pa še kratici od Dorian Gray sta DG. 😉

v lj je ze bil salon GNIDICA – cist resno!, pa je propadel. le zakaj;)

Meni se tudi DG dopade,in pa zelo Kaprica

SALON GRIVA

hjkkl

New Report

Close