Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ime za punčko

ime za punčko

Nama je všeč ime Ivona.

Ker pa se mi zdi malo eksotično, bi ga zelo rada preverila pri vas. Kakšne občutke vam vzbuja? Ali pa samo napišite, mi je všeč, mi ni. Zelo bom hvaležna za mnenja.
PS Ali je res malo hrvaško to ime?

Moja sestrična, ki sicer živi v Nemčiji (poreklo: Hrvatica) ima ime Ivon. brez “a”.

Meni osebno je všeč. Sedaj, ali mi deluje ime Ivona hrvaško, kaj pa vem. Ja in ne.

Sicer pa to ni važno, če ti je všeč bo že OK.

LP

Meni ni všeč, sliši se francosko in nekako, oprosti, zafnano in starinsko.
Lepše je Iva. Bolj sveže.

meni je zelo všeč, ker mi deluje tako skrivnostno

Lep dan…

Meni je tudi všeč.
Ni pogosto.

Mi je všeč, zelo.
Nevem, če se sliši hrvaško, pa tudi če se, važno da je tebi všeč pa če je iz nevem kje.
LP

Aja, sem se pa spomnila enega hrvaškega komada ki ga poje Neno Belan, O Ivona!
Lp

Odvisno od priimka. Če paše bo , če ne ne.

Meni je zelo všeč!

http://negra.moj-album.com

Je pomembno komu je všeč in komu ne. Če je vama potem je pravo ime za vajino princesko!

vso srečo Polona

Ivona je madžarsko ime, tako kot Ilona. Če vama je všeč, naj bo.

Meni se zdi lepo, vsem pa ne more nobeno ime biti všeč.
Ko boš imela punčko, bodo vsi gledali njo, ime pa bo naenkrat postranskega pomena.

Ivana ali Ivona tako imam tudi jaz v planu če bo kdaj punčka. Ivona mi je zelo všeč.

Najlepša hvala vsem. Kar Ivona bo! :))

Čeprav je v splošnem Ivona všečno ime se nikar ne obremenjuj s tem kaj reče okolica (tudi če jim ne bi bilo ime všeč)…

Dejstvo je, da bosta vidva dala deklici ime… Svojo podobo skupaj z imenom pa bo zaznamovala s svojim karakterjem …

Lep dan, sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Oprosti, ampak Ivona tudi pod razno ni madžarsko ime!
Je pa definitivno zelo lepo ime.

Lepo ime, samo nerodno. Vsi uradniki kjerokoli bo dekle moralo povedati kako ji je ime bodo pisali Ivana. In vse življenje bo morala opozarjati ljudi: Ne nisem Ivana ampak Ivona!
Vem, ker je tudi meni tako ime. In bi bila rajši Ivana.

Ja to je pa človeška površnost po domače šlamparija….
Kaj vse so napisali meni namesto priimka, ne bi verjela, če bi ti povedala.
Potem mi je prekipelo in sem zavrnila vsako stvar, kjer moj priimek ni bil prav napisan – z obrazložitvijo, da ne dovolim spreminjanja svojega imena, da je to žaljivo in da je to površno opravljanje službe….
Vsakič sem dobila nazaj popravljen dokument: bančno kartico, davčno številko, zdravstveno kartico, zavarovalno polico, položnice itd…..

Ta človeška malomarnost me je stal kar nekaj živcev, ampak mi še na misel ni prišlo, da bi spremenila ime – sem to kar sem :-)))

In ti kar bodi Ivona – je prelepo ime in sem prepričana, da ti paše 🙂

eh, pa saj ni tako hudo. tut sama imam tak priimek, da moram vedno popravljat … pa sem ga vseeno dala tudi nasledniku :)))
jebela … prepisat ali po nareku zapisat bojo pa že znal.
pa itak je tolk šlamparije … povsod!
še menija za kavo ne morjo napisat brez napake.
a ni res?!

vse se hoče, če se da!

Res 🙂

Lepo je.

Se strinjam .Jaz imam tudi takšen priimek, da ga skoraj nihče ne napiše pravilno. Kaj vse smo že dobili napisano. Jaz OŠ sploh nisem reagirala, če so narobe izgovorili moj prrimek 🙂 Seveda pa je bil ta v redovalnici zapisan napačno.

Lp

Zeloooo lepo ime!! Moj plan je sicer Ivana a gre za razliko samo v eni črki…morda pa razmislim o Ivoni :)))))

New Report

Close