Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ime za punčko

Ime za punčko

Od nekdaj sem vedela, da bom hčerko tako poimenovala, če jo bom kdaj imela. Potem pa sem se poročila. Moj mož je že bil v preteklosti poročen. Njegovi ženi je bilo ime prav točno tako… Zdaj čakava prvega otroka, punčka je. Že vem, da ne bo popustil, po letih oboževanja imena LAURA, se mu moram odpovedati. Iščem kakšne alternative. Lara mi je pregrobo. Larisa preveč otroško. Kaj bi bilo Lauri podobno, če je že ne morem imeti? Morda je Lana še najbolj podobna, podoben mehek zvok…

Ljudmila

Ljudevita

Ljubomila

Lazanja

Lolita

Lilijana

Lukovica

Loreta

Lakotnica

Limonica

evo, nekaj predlogov

Ljubomoljka

Ljubiana

Lana je super. Lahko bi bila Lorena.

Ljerka, Lena, Lina, Luna, Lana, Liza

Loti

Lorna.

Luana.

Loti.

Liza.

Lejla.

Lina.

Leja.

Lučka.

Samo da nimaš težjih skrbi…. vse bo OK.

Lora

Lila

Lili

Žana.

Tomos (laura) TT.😁

Nobena normalna zenska ne bi dala istega imena kot ga nosi bivsa zena njenega moza

Lora lolita

Kako bi pa moz dal ime hcerki?

Samo da nimas hujših skrbi,res.

Leonida, Leona

Mora biti na L? Moja vnukinja je Leni.

Meni je Laura in  Klara ful podobno. Lahko je tudi Lorena. Sicer je pa je tvoje dramatiziranje glede imena otročje in malenkostno. Res grozna tragedija se ti je zgodila.

Lorena

Lorina

Lorna

Odgovor na objavo uporabnika
Žalostna781, 02.05.2025 ob 18:21

Od nekdaj sem vedela, da bom hčerko tako poimenovala, če jo bom kdaj imela. Potem pa sem se poročila. Moj mož je že bil v preteklosti poročen. Njegovi ženi je bilo ime prav točno tako… Zdaj čakava prvega otroka, punčka je. Že vem, da ne bo popustil, po letih oboževanja imena LAURA, se mu moram odpovedati. Iščem kakšne alternative. Lara mi je pregrobo. Larisa preveč otroško. Kaj bi bilo Lauri podobno, če je že ne morem imeti? Morda je Lana še najbolj podobna, podoben mehek zvok…

Noro

Preveč si poslušala pesem Mirana Rudna “Laure ni več”.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1764, 14.05.2025 ob 14:40

Preveč si poslušala pesem Mirana Rudna “Laure ni več”.

Mislim, da jo je mož preveč poslušal 🙂

Paula ali Pavlina? Lucija?

Lorela, Leona, Lavina, Luna Ela, Lilibet, Lira

Ti je katero všeč?

New Report

Close