imela bi likalnik, kodralnik

Rada bi imela likalnik in kodralnik za lase, da bi si tu pa tam spremenila pričesko (lasje do ramen, ravni)
Gledala sem že neke komplete, kjer je notri res dosti nastavkov, cene so okrog 30 ali 40 eur. Pa nimam poguma kupit, ker se bojim, da bo klump roba in da niti za tisto, kar bi jaz (mogoče 2x na mesec) rabila, ne bo dovolj dobro.
Če bi kupovala vsako posebej, bi me prišlo dražje, pa spet ne vem, kaj od kodralnika kupit. So taki v stožec, pa taki s spiralo, pa taki gladki … NImam pojma.
Vsakega nasveta bom vesela, hvala vnaprej!

vse sem sprobala že, kodralnik je fajn, ampak zahteva čas, pa preveč ga ni dobro uporabljat, vsakodnevno denimo. Zdaj sem ugotovila super stvar za pričesko, lase imam kratke, zjutraj si jih počesem z glavo navzdol, s prsti malo razmršim in pošpricam z lakom za volumen. Sam to, nobenih pen ali gelov, na koncu še malo popravim, lahko poteg s kodralnikom ali krtačo in je frizura kar ok za cel dan.

A veš kaj ti predlagam pred nakupom, da ne mečeš denarja stran. Naj ti najprej ena kolegioca posodi te zadeve in boš videla, če se ti sploh da to uporabljat. Meni je ena posodila likalnik (prav zato, ker se ga njej ni dalo uporabljat) in tudi jaz se v 2 mesecih, kolikor je bil pri meni nisem spomnila, da bi ga uporabila. Če že, je bolj prijetno it k frizerki samo na pranje las in frizuro, saj tega ne storiš velikokrat.