Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style imela bi likalnik, kodralnik

imela bi likalnik, kodralnik

Rada bi imela likalnik in kodralnik za lase, da bi si tu pa tam spremenila pričesko (lasje do ramen, ravni)

Gledala sem že neke komplete, kjer je notri res dosti nastavkov, cene so okrog 30 ali 40 eur. Pa nimam poguma kupit, ker se bojim, da bo klump roba in da niti za tisto, kar bi jaz (mogoče 2x na mesec) rabila, ne bo dovolj dobro.

Če bi kupovala vsako posebej, bi me prišlo dražje, pa spet ne vem, kaj od kodralnika kupit. So taki v stožec, pa taki s spiralo, pa taki gladki … NImam pojma.

Vsakega nasveta bom vesela, hvala vnaprej!

vse sem sprobala že, kodralnik je fajn, ampak zahteva čas, pa preveč ga ni dobro uporabljat, vsakodnevno denimo. Zdaj sem ugotovila super stvar za pričesko, lase imam kratke, zjutraj si jih počesem z glavo navzdol, s prsti malo razmršim in pošpricam z lakom za volumen. Sam to, nobenih pen ali gelov, na koncu še malo popravim, lahko poteg s kodralnikom ali krtačo in je frizura kar ok za cel dan.

Likalnik GAMA je najboljši. Dve leti nazaj je stal ok. 100€, kupila sem ga pri Studio MA iz Kranja.

jaz imam tudi likalnik GA-MA že skoraj pet let in je res odličen. Se pa dobi samo v salonih in prek spleta.

A veš kaj ti predlagam pred nakupom, da ne mečeš denarja stran. Naj ti najprej ena kolegioca posodi te zadeve in boš videla, če se ti sploh da to uporabljat. Meni je ena posodila likalnik (prav zato, ker se ga njej ni dalo uporabljat) in tudi jaz se v 2 mesecih, kolikor je bil pri meni nisem spomnila, da bi ga uporabila. Če že, je bolj prijetno it k frizerki samo na pranje las in frizuro, saj tega ne storiš velikokrat.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

tudi jaz imam likalnik GA-MA in je zares odličen, kodralnik pa sem pred kratkim kupila od remingtona in je tudi super (cena ugodna 35 eur). Kodri mi držijo 5 dni dokler si ne umijem las. Samo malo ne nerodno kodrati lase zadaj ker se ne vidiš, pa sem se že dvakrat fajn spekla. 🙁

Uporabljam Rowentin likalnik že kar nekaj časa in sem zelo zadovoljna z njim. Pomembno mi je, da se hitro segreje. Prijateljica ima namreč takega, ki se greje celo noč, da je do jutra pripravljen na uporabo. 🙂 Lase likam tu in tam, enkrat na teden približno. Meni je super, no. 🙂

Jaz si pa ne bi upala likalnika čez noč pustiti prižganega, da se segreje, kaj pa če se kaj vžge? Včasih je treba pomislit še na kaj drugega ne samo na lepoto. Ali naj pa še kolegica investira v Rownto, če je preverjeno ok. 🙂

Ne vem no likalnik celo noč prižgan to kar kliče nesrečo…

New Report

Close