Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Imela bi občasnega diskertnega ljubimca

Imela bi občasnega diskertnega ljubimca

Stara malo čez 50. In imam željo dobit občasnega, diskertnega ljubimca. Sicer imam moža ampak ne bi zdaj o tem

Torej včasih bi si res zaželela tiste sladke naslade. Tistega crkljanja in vsega kar paše zraven.

To, da bi mi uspelo tukaj najdi nekoga je bolj loterija,ampak če ne poskusiš ne veš.

ojla oglasi se meni pa se vse domeniva za občasno srečanje

prilagodim se tvojim željam. za hitrejši resni kontakt ti tukaj puščam mejl  [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Bila bi ljubica, 31.08.2024 ob 16:25

Stara malo čez 50. In imam željo dobit občasnega, diskertnega ljubimca. Sicer imam moža ampak ne bi zdaj o tem

Torej včasih bi si res zaželela tiste sladke naslade. Tistega crkljanja in vsega kar paše zraven.

To, da bi mi uspelo tukaj najdi nekoga je bolj loterija,ampak če ne poskusiš ne veš.

javi se mi na mejl katerega sem ti poslal

Piši 35 letnemu vezanemu  štajercu na [email protected].

mam pa 56 let urejen korekten prijeten pač moški kateri ti nudi samo uživanje in prijateljstvo

Bila bi ljubica: Lahko sem tvoj diskreten ljubimec. Piši mi na “[email protected]”, da se zmeniva.

iz kerega konca pa si ,če ti paše 53 letni sporoči.

lepo si napisala imam podobne želje sem vezan urejen diskreten ljubitelj nežnih dotikov in erotične masaže lahko se srečava in poklepetava

3844

Kaj lahko še poveš o sebi?

Imaš res izkušnje z erotično masažo? Jo res znaš ponudit ali jo samo iščeš?

Kaj se nudiš?

oglasi se mi [email protected]

pri meni je ježnost masaža ljubkovanje in še marsikaj samoumevno da sploh ne govorim o norem obdelovanju mucke pa igranjem z ščegijem na poseben način ki te obnori pa spretni prstki in še pa še je tega

Javi se na [email protected] sem 30 let star v zvezi diskreten  visok 185 95kg yugo tip hh

Vi si boste še kakšne spolne bolezni izmenjali. Potem bo šele veselo.

Ja, bi bil ljubimec!

Če si resna piši na [email protected]

Iščeš porivača,poročena ,pa trdiš ,da nisi kurva

Me zanimaš, ampak daj napiši ali si bolj umirjena, ali bolj živahna sicer v življenju. Si bolj močne postave, ali vitka? Imaš rada tudi pogovor, ali potrebuješ samo nabijanje? Si že v menopavzi, ali te to še čaka? Nekateri te tega nikoli ne bi vprašali, ker potrebujejo samo enosmerno

pozdravljena

res imam iskušnje rad to delam sem pa malo starejši od tebe če si želiš se dogovoriva piši…[email protected]

Ona226, 01.09.2024 ob 01:44

Vi si boste še kakšne spolne bolezni izmenjali. Potem bo šele veselo.

Sej je zascita vedno to je na prvem mestu iz kje pa si ti hh lp

Pisi na mail [email protected] ozi se kateta ki bi imela diskretnega ljubimca

Živjo, iščem natanko to, lahko mi pišeš:

[email protected]

Zdravo

ce te zanima 29 letni diskretni fant pisi na: [email protected]

Naredite mi lep nedeljski popoldan na

[email protected]

🤭

Bila bi ljubica, 01.09.2024 ob 11:08

Naredite mi lep nedeljski popoldan na