Imela je mene, pa je raje izbrala denar
Sem res dober tip, mišičast, postaven. Ženske vse norijo za mano odkar se spomnim. Z mojo sva se skregala in se zacasno razsla, nakar izvem, da ima novega tipa. Tip je nikakav, star, debel, grd. Ima pa denar, cesar jaz nimam.
Zdaj pa je ona kar naekrat noseca. Ne morem verjet, da puncam denar res toliko pomeni, ko pa je lahko bila srecan in ponosna, da je lahko bila z mano.
Anonimno 3575, 22.11.2024 ob 12:24
Sem res dober tip, mišičast, postaven. Ženske vse norijo za mano odkar se spomnim. Z mojo sva se skregala in se zacasno razsla, nakar izvem, da ima novega tipa. Tip je nikakav, star, debel, grd. Ima pa denar, cesar jaz nimam.
Zdaj pa je ona kar naekrat noseca. Ne morem verjet, da puncam denar res toliko pomeni, ko pa je lahko bila srecan in ponosna, da je lahko bila z mano.
3575:
LJUBEZEN? Dej nehi no. 🤭
(Visina, dolzina, globinaaa)
Če nekdo začne s tem, da je res dober, mišičast, postaven, pri meni takoj dobi minus. Takemu tipu je očitno pomembna le embalaža. Še pri ženskah je to plehko, pri moških pa še mnogo bolj. Ne bi hotela imeti nobenega opravka s takimi. Kako pa kaj pamet, čustvena inteligenca, splošna razgledanost, karakter, empatija, kariera kot odraz sposobnosti, delavnosti, odgovornosti. Če bi vse to štimalo, ne bi bilo nobene potrebe, da se hvališ z embalažo. Bolj verjetno je, da je tvojo bivšo vse to bolj privlačilo kot sam denar.
Preveč mišic že dolgo več ni dobra reklama. Vedno bolj postaja stereotipno, da je pretirana skrb za mišice v obratnem sorazmerju z drugimi sposobnostmi.
Nekoč je bilo geslo “zdrav duh v zdravem telesu” in je to pomenilo, da mora biti oboje v ravnovesju – skrb za telo in skrb za zdravo pamet.
Tisti, ki ima oboje dobro uravnovešeno, ga najbolje odreže.
Mah, jaz pa sem bila od nekdaj vedno raje z mladim in lepim, pa čeprav ni bil bogat. Tudi moj sedanji mož je mlajši od mene in zelo postaven. Nisva bajno bogata, a se imava zelo lepo. Predvsem se ujemava čustveno in mentalno. To je najpomembnejše, ker se vsake lepote sčasoma naveličaš.
Svetujem ti, da delaš na svojem karakterju. To, da si lep fant, je seveda ogromna prednost. A da boš dobil normalno, čustveno inteligentno punco, ki te bo imela rada in te spoštovala, moraš biti tudi sam tak. Ne moreš biti samo lepa embalaža, moraš imeti tudi zanimivo in uporabno vsebino.
Jaz sem bila izredno lepa punca, ko sem bila mlada. Okrog mene se je tudi trlo moških, z lopato sem jih odmetavala 😉 Družila sem se pa s takimi, ki so bili podobni meni po karakterju. Ki so kaj ustvarjali, glasbeniki, slikarji. Pri moškem sem se najprej zaljubila v njegovo ustvarjalnost, ko sem videla, s kakšno strastjo dela lepe izdelke. Umetniki ponavadi niso ne vem kako bogati. Ampak so izredno samozavestni, če so dobri. In punce se lepijo na njih, in to lepe punce. Če nimaš denarja, se loti nečesa, kjer si dober in uživaj v tem. To te bo naredilo zaželenega pri res pametnih ženskah. Med njimi je tudi mnogo privlačnih punc, ki jih bogati starci niti pod razno ne zanimajo.
Od mišic se ne da živeti, razen, če si svetovni prvak v dviganju uteži…
Je pomembna še spretnost s spodnjo mišico, ki nima zveze z bicepsi. Včasih je celo formula: Več mišic – slabši seks…
Pomembna je sposobnost, da s svojo pametjo kaj ustvariš.
Kot rečeno, tu mišice nikakor NISO faktor.
Več ur v studiu = manj možnosti za nove ideje, projekte. In tudi MANJ ČASA za žensko…
Žal je tako. In kmalu bodo v Sloveniji prevladovali poženščeni moški. Pezdetki in pederčki.
Med njimi je tudi mnogo privlačnih punc, ki jih bogati starci niti pod razno ne zanimajo.
Trenutno jih ne, samo če bodo ves čas imele plačo 1500 neto (kar bodo!), bodo najkasneje pri 27-em letu spremenile načela, da so bogati starejši le za na pokopališče.
5 let preseravanja po jahtah in po večerjah za 150 evrov po osebi so, ko je ženska 35-40, nepozabni spomini…
star dec, 22.11.2024 ob 19:23
Med njimi je tudi mnogo privlačnih punc, ki jih bogati starci niti pod razno ne zanimajo.
Trenutno jih ne, samo če bodo ves čas imele plačo 1500 neto (kar bodo!), bodo najkasneje pri 27-em letu spremenile načela, da so bogati starejši le za na pokopališče.
5 let preseravanja po jahtah in po večerjah za 150 evrov po osebi so, ko je ženska 35-40, nepozabni spomini…
Kako pa ti veš, kaj so za eno žensko nepozabni spomini?
Mene in moje prijateljice so vabili na jahte starci, pa smo zavrnile. Ne hvala, cena za takšno “uživanje” bi bila prevelika. Smo pa z veseljem šle z mladeniči na prekrasno dvojamborno jadrnico, srkale dobro vino, glodale girice in opazovale lepa mlada telesa, kako so se trudili dvigovati in razpenjati jadra. Res, neprecenljivi spomini…
Ne bi, 22.11.2024 ob 13:00
Če nekdo začne s tem, da je res dober, mišičast, postaven, pri meni takoj dobi minus. Takemu tipu je očitno pomembna le embalaža. Še pri ženskah je to plehko, pri moških pa še mnogo bolj. Ne bi hotela imeti nobenega opravka s takimi. Kako pa kaj pamet, čustvena inteligenca, splošna razgledanost, karakter, empatija, kariera kot odraz sposobnosti, delavnosti, odgovornosti. Če bi vse to štimalo, ne bi bilo nobene potrebe, da se hvališ z embalažo. Bolj verjetno je, da je tvojo bivšo vse to bolj privlačilo kot sam denar.
Re, Ne bi
Točno tako!
So pa vcasih, ko so starši ženili otroke, imeli kaj tudi prav. Za preživetje je potrebno kaj več kot le samooklicana minljiva lepota embalaze🤩