imela je preveč spolnih partnerjev
moja sedaj bivša 40 let stara je priznala, da je imela 20 spolnih partnerjev. Si lahko prestavljate, da se je fukala z 20 moškimi. Vsem ga je vlekla. 20 različnih tičev je imela v sebi in v ustih. Pa še morda kje drugje.
Kaj mislite moški, bi vi imeli takšno žensko. To je zame p… ne morem drugače rečt. Res se mi je zagabila. Jaz iste starosti sem imel 5 žensk, ona je bila moja 5. Ona se pa je jebala z kar 20.
Bi vi imeli takšno žensko. Sam mislim, da so takšne bolj za par krogov. Za kaj resnega, pa res ne želim imeti kurbe.
Kaj pa ve ženske, kaj rečete o takšnih ženskah in koliko ste jih ve imele. Sam mislim, da ženska ne bi smela imeti več kot 5 spolnih partnerjev.
Kako bo lahko takšna izbrala pravega moškega, saj bo vsakega naslednjega primerjala z prejšnjimi.
čakaj, ti lahko imaš žensko za par krogov, če ima ona moškega za par krogov, pa je to slabo?
Kako bo lahko takšna izbrala pravega moškega, saj bo vsakega naslednjega primerjala z prejšnjimi.
saj, v tem je problem, ane.
ker veš, da je kup boljših od tebe. če ženska nima primerjave, se ti ni treba pol glih trudit.
fujjjjj, 05.09.2024 ob 13:25
moja sedaj bivša 40 let stara je priznala, da je imela 20 spolnih partnerjev. Si lahko prestavljate, da se je fukala z 20 moškimi. Vsem ga je vlekla. 20 različnih tičev je imela v sebi in v ustih. Pa še morda kje drugje.
Kaj mislite moški, bi vi imeli takšno žensko. To je zame p… ne morem drugače rečt. Res se mi je zagabila. Jaz iste starosti sem imel 5 žensk, ona je bila moja 5. Ona se pa je jebala z kar 20.
Bi vi imeli takšno žensko. Sam mislim, da so takšne bolj za par krogov. Za kaj resnega, pa res ne želim imeti kurbe.
Kaj pa ve ženske, kaj rečete o takšnih ženskah in koliko ste jih ve imele. Sam mislim, da ženska ne bi smela imeti več kot 5 spolnih partnerjev.
Mene Ženske ne zanimajo. Moškega, ki ga je dosti kam vtikal, pa se ne bi niti s palico dotaknila. Fuj.
Eh, a kot sem jest? Tak8h odebeljencev z raznimi umetni podložki, vložki sploh ne porajtam. Beri tisto o provociranju, ki se spregleda od daleč, če je tok odebeljeno. Pa da si enkrat moški, pa ženska pa tako naprej. A si moral iz hlač kaj odložiti, če moraš vse tok odebeljiti kot tekst? Jest drgač bolj mal ooazujem ljudi, swm pa bolj opažena. Brez da bi širila noge na oddebeljenih jajcih. Ženske so ponavad foušljive z intrigami. No mam tako šeflo. Ni moj problem, če ima nad sto odebeljebega. Od ostalih, pa tudi pri ženskar dobim komplimente. Brez da šurimo noge za kaj vmes.
Za vaše potrebe po financiranju
Kot stranka gospe LOPEZ GROUP FINANZAS vas priporočam za vse vaše potrebe po financiranju po stopnji 2 %. Za vas, ki potrebujete posojilo, ne oklevajte in jo kontaktirajte kot jaz in zadovoljni boste: lopezfinanzas95@gmail.com
take prasice že na daleč opaziš in jaz dlih take iščem, da se imava nekaj časa lepo,potem jo tak odfukam. Skoraj vedno ugotovim katera je lahka in se ne bom rabil dolgo trudit, da da noge narazen. Najprej dobiš tako potetovirano in tako ki puši cigarete. Te so najlažje dosegljive . Samo moraš pazit, vedno kondom gor. Kaj veš kaj vse ima in kdo vse jo je žgal.
40 let stara, torej seksa že 20-25 let, to je manj kot 1 moški na leto. Ko je začela, jih je par sprobala, ko je šla s tipom narazen, tudi, torej kje je zdaj tak problem?
To ne pomeni, da ni sposobna odnosa ali da išče le moškega za seks. Je pač odkrivala spolnost pa v njej verjetno uživala, več kot polovica teh tipov verjetno ni bila mišljena za resno vezo, ker se je resne veze ravno rešila in si je za nekaj časa ni želela. Vmes je bil kak tip, ki je bil čudovit, pa v postelji ni šlo. Mogoče ima kak kompleks, travmo, ali pa jo je v preteklosti rešila. Bolje, da jih je bilo 20 do 40 leta, ne samo eden, pri 45 pa trije naenkrat. Pri teh letih mislim, da bi morala vedeti, kaj hoče.