Imela je tako dobro ritko…
da, ko sem jo opazil sem ga moral takoj začet drkat, da mi je… Lepo postavo je imela, črne daljše lase, približno okoli 36 let. To je bilo včeraj v enem nakupovalnem centru na parkirišču. Sem šel po opravkih in sem jo od daleč opazil, da ima res dobro ritko, ko se je ona pogovarjala s še eno drugo osebo, zelo je delovala naravno, tudi je vsako toliko prekrižala noge, ko sem to videl mi je takoj ratal trd… Imela je oblečene tesno oprijete kavbojke, da se je vidlo kake vitke noge ima in res dobro napeto ritko… Sem se ustavil v bližini nje v avtu, da sem jo dobro videl, ona ni vedela, da jo opazujem in sem ga moral takoj začet drkat, da mi je prišlo, ker ritko je imela res dobro… Hvala ti ženska za tvojo postavo in dobro ritko… Ponovil bi takoj…
Brez zamere ženska, če se kako prepoznaš v tem. Ritko imaš res dobro… Ene postavne ženske imate tako dobro ritko, da je potrebno drkat na vas…
Mogoče bi zanimalo katero, da bi kje pokazala svojo lepo napeto ritko in da bi lahko drkal na njo?
Iran, Oman, 23.04.2025 ob 12:39
SI SEDEL V RENO CAPTUR IN SANJAJ O NJEJ? ZATO TE NI OPAZILA?
Sem sedel v drugem avtu in jo še kar od blizu opazoval. Mi je bilo všeč, da me ni opazila. Kaj bi si ona mislila, da bi videla, da si drkam na njeno postavo in lepo napeto ritko? Ona se je pogovarjala z eno drugo osebo, delovala je tako spontano, ko je stala se je vsako toliko premaknila in prekrižala noge, po pojem je bila potrebna…
Ti mogoče kaj iščeš? Kaj bi si ti mislila, če bi te kdo gledal od blizu in drkal na tvojo postavo in tvojo ritko?
Anonimno 3448, 23.04.2025 ob 13:01
Sem sedel v drugem avtu in jo še kar od blizu opazoval. Mi je bilo všeč, da me ni opazila. Kaj bi si ona mislila, da bi videla, da si drkam na njeno postavo in lepo napeto ritko? Ona se je pogovarjala z eno drugo osebo, delovala je tako spontano, ko je stala se je vsako toliko premaknila in prekrižala noge, po pojem je bila potrebna…
Ti mogoče kaj iščeš? Kaj bi si ti mislila, če bi te kdo gledal od blizu in drkal na tvojo postavo in tvojo ritko?
Sedel je v Toyoti….
Pajdaš, 23.04.2025 ob 13:43
A je mela vsaj 1 meter in pol čez rit?? Drgač je bl k ne žalost.
Točno nevem koliko je imela. Od zadaj je delovala mlajša kakor je res imela let. Ritko skladno lepo napeto ravno prav kjer je treba v zelo tesnih kavbojkah je imela, da je njej vse poudarilo kako ima celo zadnjico.