Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imela sem popolnega ljubimca, pa je vse zaje**l

Imela sem popolnega ljubimca, pa je vse zaje**l

Skoraj leto dni imam popolnega ljubimca, sex odličen, tudi zaljubljena sva oba. On poročen, jaz zaročena. Svojega zaročenca ne ljubim, je zelo uspešen v poslu, poslovni partner mojega očeta, v redu se imam z njim kot življenjskim partnerjem.

Ljubimec pa je vse pokvaril. Rekel je, da me noče več tako, da me ne bo delil z nikomur, da on želi pustiti ženo, da bi rad otroka. Začela sem se smejati on pa histerično izbruhnil v jok, da ne more več, da je utrujen. Baje ženi noče več lagati, noče je mentalno uničiti.

Prekrižal mi je plane, upala sem na odličen, miren zakon in ljubezensko zgodbo s popolnim ljubimcem. Kako dalje…

…najprej zamenjaj dilerja.

si boš novega loverja poiskala pa bo, sej ni edini. Kaj češ

oženi ga tazga, varalico

ne se sekirat.., furaj z njim na izi isto dalje….., se bo že nehal jokat in bo bolj na svoje otroke mislil….., sex med vama bo pa še bolj silovit in intenziven, ko dalj časa ne bo akcije….

Mrs prasica skurvana. Za pistolo in vstrelit si, kurvetina.

Kako ste eni lahko tako plehki, da si prav želite fasad.  Upam, da te ljubimec načevlja, pa imej le še svojo praznino.

Provokacija. Samo za klike.

Tudi če je provokacija, moraš že bit fajn psiho v glavi da to vse spišeš. Zdaj samo še nabavi psa, pa bo vse rešeno in boste vsi srečni. V postelji s psom je vsaki slovenkici lepše.

Pomoje tudi fejk, ne moreš v isti sapi govoriti, da si zaljubljen, medtem ko ti je tako vseeno, kaj ljubljena oseba čuti.

Tipicna kurva

kurba skurbana

Kupi onjigo Popolni ljubimec in znanje od tega ljubimca prenesi na mo] a. Jaz mislum, da je tvoj mož bolje. Samo sexat, se mora naučit. Pa še biznis. Lahko boš, revna, če ha zapustiš. Jaz sem imela v nahstniških letih, nekega fanta 10 dni. Lolek resno. Pa tudi dotaknil se me ni. 8n, ko sem vse poiskala, me je imel samo ta rad. Po slikah, najlepši člivek na svetu. Trga me, zjokala bi se resno. 10 dni non stop skupaj. Jaz z možem ne zdržim. Elo pop mi gre na živce. Skupni interesi, hobiji to. Sex mula, če se me ni niti dotaknil. Ne menjaj. Nabavi sexy perili, prfume. Zašejkaj, verjemi  v zaročenca se bo# zaljubila. In ti bo žal, če ga pustiš. Onega iskušenega pusti ženi. Vprašaj, se, kaj manjka da nisva zaljubljena. Nek sprožilec. Jaz v unega fanta nisem bila. Ko sem slišala glas, kako je bil orizadet, kot kupidova puščica direkt v srce. Vorašaj zaročenca, kako bi mu bilo, če greta narazen in čakaj odzivm kupi zaročencu, nakit, gate, parfum. Naj se naorfuma za tebo. Bo dišal, boš videla, da se boš zaljubila.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 18.11.2024 ob 14:03

ne se sekirat.., furaj z njim na izi isto dalje….., se bo že nehal jokat in bo bolj na svoje otroke mislil….., sex med vama bo pa še bolj silovit in intenziven, ko dalj časa ne bo akcije….

Popaj kako bi se počutil, če bi ženska to tebi počela?

New Report

Close