Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imela sem RD-partner mi ni dal darila

Imela sem RD-partner mi ni dal darila

Imela sem rd in partner mi je sicer zjutraj poslal sms voščilo, ko pa je prišel domov (18.30) pa mi je dal samo poljubčka in mi ni voščil. Logično sem bila užaljena. Tudi darila nisem dobila. Ali sem bila neupravičeno žalostna?? Ful me je prizadelo, ker na nj.mestu bi komaj čakala, da vidim partnerja, mu povem kako ga ljubim in sem srečna z njim, da mu želim najlepše.. Imava pa otroka, živiva skupaj.

Vse najboljše! Upam, da ti bo na forumu kakšen voščil.

Je pa v Slo tako tesnobno, TVja sploh ni za gledat, da o številkah dolga ne govorimo. Mogoče mu je šlo na jok, ko bo moral vajin otroček plačevati državne dolgove.

vse najboljše za tvoj rojstni dan, darilo ti pošljem naknadno. žalostna si pa lahko zato, ker tip živi dobesedno od tvojih staršev, ki jih ne spoštuje. njegova mama je pač slab zgled (že veš zakaj). Kaj je tisto na njemu, da ga tako ljubiš? Zakaj si se zaljubila vanj? Si res srečna z njim?

In seveda zdaj razmišljaš o tem, da te ne ljubi? Kr neki…

Sorry, v vsej skoncentriranosti na tvoje besede sem pozabila:)

VSE NAJBOLJŠE!:)

Žal pa nimam darila zate:))).

Grdo.
Vse najboljše!

meni tudi moj nazadnje ni dal darila, spekel je torto, ampak to je bilo par dni prej, ko smo praznovali s familjo, za rojstni dan pa tudi samo zjutraj lupčka, vse najboljše in to je to…pa ko sem rodila drugič, mi še rož ni kupil, kr neki, naj gre v rit…pa sej drugač ni škrt, dosti hodimo okrog, dopusti gor dol, na kosila…ampak za take stvari pa ni…

debil je. sej v podzavesti veš.

Kaj je z vami folk??? On je moški, saj veste…Mars, Venera…matr ste materialistke:).

Tudi jaz bi bila užaljena.Kajti to je tvoj dan.Čestitam ti.

Saj je fajn, imaš zdaj en strošek manj, ker ko bo imel on rojstni dan, pa tebi ne bo treba kupovat darila.

Kok si pa stara …16? Bi mogu po trepalncah skakat, ker maš ti rojstni dan? Verjetn so te doma razvajal k princesko, da si zdj taka užaljenka zard tega. Bod vesela, da se je spomnu…a to ni dovolj?

Meni se je zgodilo popolnoma enako, v januarju. Jaz tudi smsa nisem dobila, zjutraj voščilo in to je to. Sem si šla sama po darilo, otroke sem mu napokala, šla v šoping in potem žurat s kolegico. Ga je dražje stalo od “darila”. Predlagam, da narediš enako. Pa vse najboljše!

Katastrofa. Ljudje božji, kaj je danes to še možno, da imaš rojstni dan in se dogodi to:

Imela sem rd in partner mi je sicer zjutraj poslal sms voščilo, ko pa je prišel domov (18.30) pa mi je dal samo poljubčka in mi ni voščil. Logično sem bila užaljena. Tudi darila nisem dobila. Ali sem bila neupravičeno žalostna?? Ful me je prizadelo, ker na nj.mestu bi komaj čakala, da vidim partnerja, mu povem kako ga ljubim in sem srečna z njim, da mu želim najlepše.. Imava pa otroka, živiva skupaj.

Vrni mu, loči se!

Spet dvoličnost! Za vse praznike si kupujete darila, za znane in neznane, za božič, novo leto, celo valentinovo, ko pa ena praznuje osebni praznik, naj pa ne bo prizadeta, če ni bil toliko pozoren, da bi čestital in dal darilo. Moški niso taki. Rabijo namige. Zato se pogovori z njim, da si bila prizadeta, da za rojstni dan pričakuješ pozornost. Pri nas praznujemo rojstne dneve tako, da se zmenimo, kateri dan bomo praznovali in takrat je torta in seveda darila. Tako je za vsakega člana naše družine. A ti ne organiziraš praznovanja svojega rojstnega dne? Nimaš torte, svečk?

Brezveze vračati za njegov rojstni dan tako, da tudi ti ne kupiš darila!. Do takrat bo že pozabil in ploh ne bo povezal tega s tvojim rojstnim dnevom. Mogoče sploh ne ve, da je kaj narobe. Mogoče te je celo kdaj vprašal, kaj si želiš za darilo, ti pa si po žensko rekla, da ni treba nič, ker si pričakovala, da se mora sam spomniti.

Pa čestitke za rojstni dan!

Lej ne sekiraj se! Moj mi je sicer vedno kupil darilo, a kaj, ko je vedno udaril mimo. Enostavno nima okusa. Darila si zdaj kupim sama. Že kakšen dan prej si izberem res hude čevlje, torbico, karkoli mi je pač všeč in mu povem, da je to moje darilo za rojstni dan. Takrat ne gledam na ceno, ampak je omejitev samo kartica. Brez slabe vesti.

Veliko let sem trpela enako kot ti. Če je že prinesel darilo, je bilo to tako brezosebno, da je kar bolelo. Zdaj naredim enako, kot ena zgoraj. sama si nekaj kupim (čeprav se mi je to včasih zdelo brez veze). Zdaj pa se potolažim s tem… Vem pa, kako boli!!! še vedno pa ne vem, a je to nerodnost, neznanje, nezainteresiranost…., ali kaj. Želim ti, da bi te bolelo čim manj!

Si res ne predstavljam kakšen odnos imate, da vam mož ne da darila za RD. Midva sva skupaj 30 let, moja starša 50 let. Moj oče tudi ni za take stvari, pa se NIKOLI, ampak nikoli ni zgodilo, da ne bi moji mami dal darila. Marija božja, pa saj je to nekaj minimalnega. Kot reči dober dan. Tudi jaz sem darilo vedno dobila. Pa je tudi mojemu možu to velik problem. Zdaj ko sta otroka velika, dobivam krasna darila. Pa ni point v darilih. Samo v pozornosti. En cvet je že darilo.

Sem pa premišljevala, če poznam v okolici kakšen tak kaliber, ki svoje žene ne obdaruje. In ne poznam. Se ne spomnim, da bi poznala takega kerlca.

Si res ne predstavljam kakšen odnos imate, da vam mož ne da darila za RD. Midva sva skupaj 30 let, moja starša 50 let. Moj oče tudi ni za take stvari, pa se NIKOLI, ampak nikoli ni zgodilo, da ne bi moji mami dal darila. Marija božja, pa saj je to nekaj minimalnega. Kot reči dober dan. Tudi jaz sem darilo vedno dobila. Pa je tudi mojemu možu to velik problem. Zdaj ko sta otroka velika, dobivam krasna darila. Pa ni point v darilih. Samo v pozornosti. En cvet je že darilo.

Sem pa premišljevala, če poznam v okolici kakšen tak kaliber, ki svoje žene ne obdaruje. In ne poznam. Se ne spomnim, da bi poznala takega kerlca.

Meni tole kupovanje daril za rojstvo nikoli ni šlo v glavo … Zakaj bi očetje morali kupiti darilo mami?

Prvič si žalosten, razočaran, drugič jokaš, tretjič vpiješ … četrtič ti je vseeno

Ne gre za darila, gre za pozornost, ki jo od nekoga, ki naj bi se zate zanimal, te imel rad, pač pričakuješ. Mogoče je na poti domov pozabil – se zgodi, pa mu je bilo nerodno in ti ni upal povedat. Pa upal, da ne boš opazila… ja, ena izmed možnosti je tudi ta. Mogoče te preseneti čez vikend?

Vse najboljše ti želim (*)

… bom dobila voščila, ne lupčka, niti sms-a …nič. Ne za RD, ne za praznike, nikoli nič. Nimam nikogar, samo sebe. Vidiš, nekateri smo še na slabšem. Si pa zato sama voščim in privoščim.

Ko je prišel domov bi ga morala vprašat, kje skriva darilo za tvoj rd. Samo on ti bo znal povedati , zakaj ti darila ni kupil. Vzrokov je lahko ogromno, da nima denarja, nima ideje kaj kupit, da ni dobil tistega kar ti je hotel kupit, da je bila trgovina kjer je videl darilo zate zaprta itd. Če te to tako bremeni, je še vedno čas za razgovor. Je pa res, da je bilo novo leto čas obdarovanj, zdaj si imela rd, čez nekaj dni bo valentinovo, potem pa že 8 marec in materinski dan, saj se mora moškim že mešat od tega, da od njih pričakujemo nonstop darila. Najslabše je , da se žreš in ugibaš zakaj nisi darila dobila.

… bom dobila voščila, ne lupčka, niti sms-a …nič. Ne za RD, ne za praznike, nikoli nič. Nimam nikogar, samo sebe. Vidiš, nekateri smo še na slabšem. Si pa zato sama voščim in privoščim.[/quote]

Niti ne vem, če je to slabše. jaz bi v takem primeru lažje prenesla, da sem sama, kot pa da sem z nekom, pa me ta ignorira. Pomisli na to, ko ti bo težko!

Vse najboljše 🙂

Če te za vikend nikamor ne pleji si privišči večer v kakšnem welensu 🙂
Povej mu, da se greš razvajati za rojstni dan, ker si ga bdw imela 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close