Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imena vaših psov

Imena vaših psov

nemški ovčar: Ajk, Boro,

trenutno: zlata prinašalka – Taša
+ 8 mačkov: Mucka, Šminka, Tigra, Muri, Mici, Maca, Zmrda, Spaka (3 mačkoni in 5 mačkonk; imajo mačkoni “ženska” imena, ker nismo pravi čas ugotovili, da so mačkoni, imena pa so ostala…)

ENa Barbara,
hvala za tole dozo dobre volje, že doooooooolgo se nisem tako naglas nasmejala!!!

ROKI – mešanček.

Imamo sosede, ki imajo psičko Laro in psa Denija.
Nedolgo nazaj je bila naša Lara povabljena k njihovi hčeri na obisk in, ko sta bili deklici klicani na večerjo, je seveda prva pritekla psica 😉

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Naši čistokrvni mešanki smo nadeli veličastno ime:

Pikapolonija Plementa Mengeška I. (Prva)

Kličemo jo Pikica

N:)

Santos in Sidi sta kužka.
Zajček je Tanča. muca pa Tinča.

Hallo!
Eni znanci so imeli psičko z imenom Lota oz. Loti, eni pa lisico z imenom Lady! Lp.

Poznam 3 bitjeca z enakim imenom – mojo hčerko in dve pasji zverinici. Pa ima čisto človeško ime, le redko v naših krajih :)))

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Mi imamo punčko Laro, prijatelji pa psičko Laro, vendar ko pridejo k nam, jo kličejo Laura, sicer čist brez veze, ker se nikoli nismo pritoževali, a očitno je njim bolj nerodno, kot bi nas motilo. Je bla pa naša Lara prej, kot njihova.
Imeli smo:
1. pudelj ČARLI
2. nemški ovčar LARS ( kar iz rodovnika )
3. pitbullka AGATA
4. maček LUN
5. teta ima višavsko terierko z imenom LUNA
Poznamo še višavskega terierja z imenom JAKA, en, zdaj že pokojni rotweiller je bil OZON….
…pa še bi se našlo. Če bi trenutno imela čas za kužka, ki si ga sicer vsi zeeelooo želimo, bi imeli mopsa, poimenovali pa bi ga najbrž VIKTOR.
Pa dobro izberite, vam kar zavidam vaš “naraščaj”.
LP.

Naša je Rala – zlata prinašalka

Moj labradorec je bil Pako. Pa ga žal od božiča ni več, smrk, smrk.

Naša blondinasta prinašalka je Stela.
Maček pa zelo nedomiselno Miki
Piki je že pokojni.

Navijala sem za Cico, pa so me drugi družinski člani povozili.

lp tinca

naš je Ludvik. mops

koker španjel SOR

Prosim te samo, da mu NE izbereš naslova “plemeniti” !

Moje sožalje ):

Prej smo imeli Sugar, zdaj pa labradorko Iro.

Mi imamo pa Noor 🙂 psička. prebere se pa Nur (princesa svetlobe 😉 je pa črno-rjave barve ;))

**************************** Tudi to bo prešlo.

Našemu psu je ime Kira in je mešanec

Pes iz enega domačega zavetišča- pasma- ata prišel mimo. Obdržali ime Lili.

(najbolj svetovno je blo, ko je mala gospodična ravno obiskovala 1. razred in se svoji učiteljici pohvali, mi pa imamo kužka, ki smo ga rešili, pa je plašen, pa oh in sploh. Pa učiteljica vpraša kako mu je pa ime? Tamala pa utihne in ne upa povedat, ker se je šele takrat spomnila, da je njena učiteljica Lili).

Ko je bil pa odmor ji je šla na uho povedat, da ne bi sošolci slišali.

Mačkon, mladiček pisan, s košatim repom ( upamo, da ni divji maček):   s strani otrok poimenovan Niki.

Če bi pa našo vnukico vprašal.bi pa imela konje in kmetijo. Seveda ne bi manjkale koze in ovce, pa zajci, pa vsi bi od starosti umrli, samo konji bi bili za jezdit. koze in ovce pa namesto kosilnice.

Prinašalec Zlatko in labroadorec Piki

Srečal sem dve boksarki Fridi, slišim razne Lund, Čili, Pija, Teja, Thor, Tom, Zevs, Ali, Luna, Lona, Lola, Lumpi, Bobi in Bubu, Čarli, Oli, Reks, Đombe (pit bul)

Odgovor na objavo uporabnika
Zlatko813, 30.10.2021 ob 11:37

Prinašalec Zlatko in labroadorec Piki

Srečal sem dve boksarki Fridi, slišim razne Lund, Čili, Pija, Teja, Thor, Tom, Zevs, Ali, Luna, Lona, Lola, Lumpi, Bobi in Bubu, Čarli, Oli, Reks, Đombe (pit bul)

Dolfi – po hitlerju

Beni –  po mussoliniju

Stane – po stalinu

Čurči- po churchilu

Rosi – po roosveltu

Jose – po titu

To je nasa macja klapa

Maček je Nik in psica je Iris

1 pes v lajfu    crt – naucil me je hodit

2. Rufus  beagle ,  starega fotra

1 Psica, hilda,  2 psica  Hera

macka  Dzuli, druga macka   Marina

Moj prvi pes  Doni,

2. psicka  Drina( moja velika ljubezen) nemska pticarka 16 let

5 macka  Dora, pritepenev macek -klempo.

Sedaj NLT   Gita

New Report

Close