Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imeti otroke s promiskuitetno žensko ?

Imeti otroke s promiskuitetno žensko ?

http://www.returnofkings.com/70425/research-suggests-that-a-womans-body-incorporates-dna-from-the-semen-of-her-casual-sex-partners

Zanimivo.

Mogoče je zato danes toliko defektnih otrok rojenih, kdo ve.

Defektnih je toliko, ker osamljene ženske dajejo noge narazen debilom. A si moreš mislit, kakšen si potem šele ti, da ne moreš dobit nobene dovolj osamljene 🙂

Ja ja. Ne imet. Kar device iščite :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margo, brez zamere, ampak ti ne izgledaš kot devica. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Margo, brez zamere, ampak ti ne izgledaš kot devica. :)[/quote]
Saj v tem je point. Katera normalna bi vas pa hotela?

Pa kaj vam babam starim skurbanim mar, če matjažkoti hočejo 17-letne device. Ve itak imate svoje mačistične izkušene ekonomsko uspešne frajerje. Ampak še evdno tu visite in matjažkote prepričujete, zakaj le?

Ker je samo ob vikendih ‘servisirana’ v njenih blodnih navideznih zvezah, pa še to od 3x ločenega in 20 let starejšega kalibra, ki je pregonil verjetno vse, kar je toplo lulalo, torej njene pasme tip. In ta jo bo v njenih otroških fantazijah kmalu poročil in bo rodila pri 40, navkljub mnoštvu spolnih bolezni v spomin na nekoč pestro zgodovino, kjer je kot ‘radoznala’ in težka poznavalka moške anatomije pod pasom pridobivala na točkah za ‘partnersko in družinsko usposabljanje’, ki se ji vleče že na prag 40tih 😀 , sedaj razočarana veteranka in dežurna MŽ čveka, z žgočo in neustavljivo željo po maščevanju ‘virtualnim moškim’, ker je v živo sam bog ne prenaša, ne ženski in ne moški. 🙂

Ženske v dejanskih zvezah so skozi ves teden zadovoljne, imajo družino in ne fantazirajo kot tepke, ki pisarijo na ravni najstnic, zato je tak kontrast v počutju med njo in Margo npr., ki je pa verjetno prijetna ženska in se čudim, zakaj me še ni povabila na kavo k sebi na dom. Če me ne bo, bom pa (od)šel k Antilopi na Gorenjsko smučat. 😀

matjažkotov fetiš so 17- letnice, osvaja pa 50 -letnice. Čisti prikaz razkoraka med realnostjo in domišljijo. Bi 17 letno, ampak vzamem tudi njeno mamo, samo da dobim žensko. No, vsaj zahteven ni, kar se navezuje tudi na temo promiskuitetnosti, kjer tudi niso zbirčni.

Pravzaprav meni, stari skurbani babi, ni čisto nič mar. Samo posmehujem se.
Ker še vedno zagovarjam pravo ljubezen.
Ta pa nikoli ne šteje krvna zrnca in ne brodi po dnk analizah.

Kako to misliš verjetno prijetna? :))) Seveda sem prijetna :)))
Saj si bil povabljen na kosilo, pa nisi prišel 😛

Saj si bil povabljen na kosilo, pa nisi prišel :P[/quote]

Nič ni pridišalo do sem, da bi se ravnal po nosu in izvohal lokacijo. Kaj si pa kuhala?
Verjetno premalo začiniš pečenko, da ni nič mastna? 🙂

Saj si bil povabljen na kosilo, pa nisi prišel :P[/quote]

Nič ni pridišalo do sem, da bi se ravnal po nosu in izvohal lokacijo. Kaj si pa kuhala?
Verjetno premalo začiniš pečenko, da ni nič mastna? :)[/quote]
Tebi pa kuhanje ni ravno blizu, a ne?

Verjetno premalo začiniš pečenko, da ni nič mastna? :)[/quote]
Tebi pa kuhanje ni ravno blizu, a ne?[/quote]

Senza, tvoj je pa bolj slab kuhar, a ne veš, da mora biti pečenka vedno mastna? 🙂
Da ne škriplje med nog…. zobmi. 😀

Tebi pa kuhanje ni ravno blizu, a ne?[/quote]

Senza, tvoj je pa bolj slab kuhar, a ne veš, da mora biti pečenka vedno mastna? 🙂
Da ne škriplje med nog…. zobmi. :D[/quote]
Moj partner za razliko od tebe ve, da se do ustrezne mastnosti ne pride z začimbami, če vsebina ni taprava.

Da ne škriplje med nog…. zobmi. :D[/quote]
Moj partner za razliko od tebe ve, da se do ustrezne mastnosti ne pride z začimbami, če vsebina ni taprava.[/quote]

Nisem jaz nikoli imel v mislih loncev in štedilnika, mogoče edinole kuhavnico, ampak vnemar ti to govorim, ker ti vidiš v kuhavnici le kuhavnico. 😀 Margo pa vidi v kuhavnici vse drugo kot le kuhavnico, še posebej v mraku, ko se z nami rada poigra domišljija. 🙂 Aja, zdaj boš pa rekla, da v mraku itak ne vidi, koliko soli natrosti v juho? Verjetno res. 😀

Moj partner za razliko od tebe ve, da se do ustrezne mastnosti ne pride z začimbami, če vsebina ni taprava.[/quote]

Nisem jaz nikoli imel v mislih loncev in štedilnika, mogoče edinole kuhavnico, ampak vnemar ti to govorim, ker ti vidiš v kuhavnici le kuhavnico. 😀 Margo pa vidi v kuhavnici vse drugo kot le kuhavnico, še posebej v mraku, ko se z nami rada poigra domišljija. 🙂 Aja, zdaj boš pa rekla, da v mraku itak ne vidi, koliko soli natrosti v juho? Verjetno res. :D[/quote]
Oh, a res misliš, da me – kot žensko – ogroža, če me primerjaš z drugo žensko? Ki je – kot nikoli nisem skrivala – ena izmed ljubših forumašic ever? Nismo vse rivalke, mici.
In če misliš, da moja teza velja samo pri hrani, sem imela prav, da nisi kaj prida… Ne kuhar ne jebač.

Ena izmed meni ljubših forumašic, kapada.

Nisem jaz nikoli imel v mislih loncev in štedilnika, mogoče edinole kuhavnico, ampak vnemar ti to govorim, ker ti vidiš v kuhavnici le kuhavnico. 😀 Margo pa vidi v kuhavnici vse drugo kot le kuhavnico, še posebej v mraku, ko se z nami rada poigra domišljija. 🙂 Aja, zdaj boš pa rekla, da v mraku itak ne vidi, koliko soli natrosti v juho? Verjetno res. :D[/quote]
Oh, a res misliš, da me – kot žensko – ogroža, če me primerjaš z drugo žensko? Ki je – kot nikoli nisem skrivala – ena izmed ljubših forumašic ever? Nismo vse rivalke, mici.
In če misliš, da moja teza velja samo pri hrani, sem imela prav, da nisi kaj prida… Ne kuhar ne jebač.[/quote]

Zakaj rivalke? V čem to rivalke, v ritmični gimnastiki? Za tebe ne vem, če si dovolj fleksibilna, bi verjetno pokala po šivih. 🙂

Glede kuharstva pa, kako pa ti veš, kakšen kuhar sem, saj me ne poznaš?
Ne moreš kritizirati kuharja, preden ne poskusiš servirane njegove umetniške mojstrovine na krožniku. Pristranskost pa takšna, no. Ne vem niti, kaj bi za tebe (s)kuhal, mogoče nageljnove žbice v ribezovi omaki, posute z žafranom in lističem radiča na vrhu v dekorativne namene? 🙂

Očitno jaz za svojo dobro kuham, sicer bi že zdavnaj menjala glavnega kuharja. 😀

Senza, malo bolj ohlapno, sprosti se, ne dobesedno, preveč striktno linearno razumevanje. Nekam resno ti to vse, te tvoj ne zna spraviti v smeh? 🙂 Občutek imam, da ti ne bi imela dobrega posluha za Monty python skeče, kako šele bi prišla na isto linijo z Margo, ki je stripovska vohunka iz Alana Forda. 😀

Oh, ja. Ti kar podmazuj z začimbami, samo potem se ne čudi, če bo zaškripalo – med zobmi ali med nogami.
Ti, ki mojih besed nisi bil sposoben aplicirati še na kaj drugega, bi se rad pregovarjal o fleksibilnosti? Ja, itak, da si bom ful k srcu gnala.
Smejim se pa zelo rada, ampak duhovitim in brihtnim ljudem, med katere pa, za moj okus, zaenkrat ne sodiš.

Matjažkotu ful dogaja :)))

Joj Senza kako sem te pogrešala ♥

Nič ni potrebno podmazovati, ker vsaka dobra pečenka sama maže! Mas, Senza, pa tebi je potrebno vse pojasnjevati in risati, ne vem če niso meni nesojene 17-letnice bolj dojemljive, ko gre za razumevalne sposobnosti, kako se grah češe. Priporočam zadnja brano uspešnico na MONu: Kosmat humor na trikotnik. 🙂

Nič ni potrebno podmazovati, ker vsaka dobra pečenka sama maže! Mas, Senza, pa tebi je potrebno vse pojasnjevati in risati, ne vem če niso meni nesojene 17-letnice bolj dojemljive, ko gre za razumevalne sposobnosti, kako se grah češe. Priporočam zadnja brano uspešnico na MONu: Kosmat humor na trikotnik. :)[/quote]
Joj, a ti res misliš, da se mi da? Hvataj ti 17-letnice, saj so legit, pa začini, kakor veš in znaš, samo pazi, da ti ne spodrsne.
To je to za ta denar.

https://www.youtube.com/watch?v=7OtQcF5ig6o

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close