imeti pravico do ogrožanja drugih
Vidiš, kako se motiš, meni in še marsikomu drugemu država ni ni rabila ničesar zapovedat, to je pač osnova od osnov – kako ustaviti širjenje katerekoli bolezni, ki se širi kapljično….
Ko boš vstopil na OI boš moral držati masko na goflji, če boš želel zdravljenje, seveda zdaj tega ne dojameš (kot ogromno drugih pametnjakovičev, ki pravijo, da se ne bodo zdravili, če bodo zboleli, ne), no vsi obrnejo ploščo ko zatipajo bulo ali poščijejo kri, ne skrbi, prideš na vrsto tudi ti, če ne na Oi pa kje drugje, zdrav ne boš umrl….
PS. zaščitne 3slojne maske, katere nosimo, ščitijo druge, ne tebe, kljukec. Razen če si v resnici navadna pizdica in hodiš okoli vsaj z ffp2, hehehe, to pa taki supermani kot si ti, menda ne nosijo?
[/quote]
Seveda ti ni država za povedala nošnjo mask, ker ste zagovorniki ukrepov nosili maske že pred letom 2020 vsako jesen in zimo. Samo kje ste se skrivali, ker videti vas ni bilo nikjer. Aja, ker ste bili vsako jesen zimo v samoizolaciji, celo življenje že. Itak, ja.
Skrbite zase in svoje, zame in za moje pa nikomur ne dovolim skrbeti, jasno? Se strinjam z Julijem Cezarjem in MaryScary, nikogar od vas dusebriznezev ni nikoli v življenju brigalo zame zdaj bi pa kar naenkrat skrbeli za moje zdravje. Nimate te pravice in vam ne dovolim. Pa jaz in.moji imamo nekaj za kar vi in večina zdravnikov se ni slišala – imunski sistem. In ta naš že celo življenje zelo zadovoljivo ščiti pred mikroorganizmi, ker mu zaupamo in ker ne sabotiramo njegovega delovanja z lekadoli in podobnimi “zdravili” in torej ne zbijamo vročine.
Se enkrat jaz vam vsem strogo prepovedujem skrb za moje zdravje!
Seveda ti ni država za povedala nošnjo mask, ker ste zagovorniki ukrepov nosili maske že pred letom 2020 vsako jesen in zimo. Samo kje ste se skrivali, ker videti vas ni bilo nikjer. Aja, ker ste bili vsako jesen zimo v samoizolaciji, celo življenje že. Itak, ja.
Skrbite zase in svoje, zame in za moje pa nikomur ne dovolim skrbeti, jasno? Se strinjam z Julijem Cezarjem in MaryScary, nikogar od vas dusebriznezev ni nikoli v življenju brigalo zame zdaj bi pa kar naenkrat skrbeli za moje zdravje. Nimate te pravice in vam ne dovolim. Pa jaz in.moji imamo nekaj za kar vi in večina zdravnikov se ni slišala – imunski sistem. In ta naš že celo življenje zelo zadovoljivo ščiti pred mikroorganizmi, ker mu zaupamo in ker ne sabotiramo njegovega delovanja z lekadoli in podobnimi “zdravili” in torej ne zbijamo vročine.
Se enkrat jaz vam vsem strogo prepovedujem skrb za moje zdravje!
[/quote]
Tvoje zdravje je definitivno samo tvoja stvar. Ampak če si del družbe, tako kot smo večinoma vsi, si potencialni prenašalec virusa, tako kot vsi mi in si dolžna zaščititi okolico, da se ne širi in ogroža druge. In okolica posledično ščiti tebe hočeš-nočeš. Drugače pa imunski sistem ne zaustavi korona virusa, tako kot še marsikatere druge bolezni ne.
Tvoje zdravje je definitivno samo tvoja stvar. Ampak če si del družbe, tako kot smo večinoma vsi, si potencialni prenašalec virusa, tako kot vsi mi in si dolžna zaščititi okolico, da se ne širi in ogroža druge. In okolica posledično ščiti tebe hočeš-nočeš. Drugače pa imunski sistem ne zaustavi korona virusa, tako kot še marsikatere druge bolezni ne.
[/quote]
A ste tako histerizirali tudi prejsnja leta, vsako jesen/zimo, ko so bile ravno tako viroze kit letos in lani? Tudi krivili vse ostale in pričakovali, da drugi skrbijo za vaše zdravje? Torej nameravate celo življenje preživeti v samoizolaciji, z maskami, skafandrih in vsem tem zdaj. Kajti popolnoma vsi virusi so nevarni nekaterim.
Sicer te ne briga ampak mene moj imunski sistem čisto dobro ščiti, če bi pa že dobila kako virozo, ki mimogrede zame niti b od bolezni ni, jo pač bi, čaj, kavč in TV. Pač zaradi viroze ne histeriziram.
Pa korona virusa ne bomo nikoli zaustavili tako kot se nobenega takega virusa nismo.
Za neznanec mi je pa ravno toliko mar kot tebi zame
A ste tako histerizirali tudi prejsnja leta, vsako jesen/zimo, ko so bile ravno tako viroze kit letos in lani? Tudi krivili vse ostale in pričakovali, da drugi skrbijo za vaše zdravje? Torej nameravate celo življenje preživeti v samoizolaciji, z maskami, skafandrih in vsem tem zdaj. Kajti popolnoma vsi virusi so nevarni nekaterim.
Sicer te ne briga ampak mene moj imunski sistem čisto dobro ščiti, če bi pa že dobila kako virozo, ki mimogrede zame niti b od bolezni ni, jo pač bi, čaj, kavč in TV. Pač zaradi viroze ne histeriziram.
Pa korona virusa ne bomo nikoli zaustavili tako kot se nobenega takega virusa nismo.
[/quote]
Point je ravno v tem da se ob trenutni situaciji odereš nečemu za kratek čas, da potem lahko normalno živiš. To pomeni da razmišljaš tudi za naprej, ne sam kaj ti trenutno paše.
Point je ravno v tem da se ob trenutni situaciji odereš nečemu za kratek čas, da potem lahko normalno živiš. To pomeni da razmišljaš tudi za naprej, ne sam kaj ti trenutno paše.
[/quote]
Več kot očitno dokazuješ, da vse zbrane podatke, ki jih je pa v letu dni že ogromno, ne znaš razumeti.
Ob takih neogrožujočih podatkih je takšno postopanje povsem nesmiselno. Za veliko večino ljudi pomeni le nekajdnevno slabo počutje, kot ob marsikateri bolezni.
ob tem vedenju se tebi zdi, da ej noramlno enoletno zapiranej? ne, ni ne razložljivo ne smiselno.
Je pa predvsem egoistično s strani teh, ki zganjajo histerijo – taki se naj, zaradi lastne varnosti, izolirajo. Ne bo družba zaradi nekaj preplašencev obstala…
[/quote]
Torej ste zagovorniki nagobčnikov in korona fašizma že od nekdaj borci in eko aktivisti za čisto okolje in zdravo hrano ?
Kupujete bio hrano in s tem podpirate le ekološke kmetije ?
Protestirate in se borite proti zastrupljanju hrane, zemlje ter zraka s takšno in drugačno kemijo ?
Zaradi katere za respiratornimi in rakavimi boleznimi zboli vsako leto na stotine otrok.
Ali pa ste le pokvarjeni hinavci, ki svoj strah in pokvarjen hinavski karakter skrivate za nagobčniki ?
Od drugih pričakujete odgovornost, sami pa se obnašate ignorantsko tako do svojega zdravja kot do drugega in zato s takšno vnemo norite z nagobčniki, da utišate slabo vest ter zadovoljite lastno neodgovornost.
[/quote]
Za razliko od večine jaz vedno razmišljam za daleč, daleč v naprej, žal tega nikakor ne morem izključiti. Kako naj bi to trajalo kratek čas, če bo virus vedno med nami? In kdaj naj bi nastopilo normalno življenje, če WHO in vlade govorijo o novi realnosti, da nikoli več ne bo kot je bilo? In koliko časa normalno življenje? Do vsakega novega virusa? Novi virusi se objavljajo kar naprej, torej zapiranje in teroriziranje vsako jesen zimo. Meni pet let ni kratek čas, žal. Ker niti letos niti drugo leto in vsaj še naslednjih par let ne bo konca ukrepov. In za kratek čas bi vsi po trpeli in tudi smo, cel svet praktično lani marca do maja. Pa virus ni in ne bo izginil. Tako, da vi, ki vas je strah viroz se samoizolirate za kolikor časa želite, mi bomo pa živeli normalno naprej. In ne čez deset let, ampak že danes. Z vašimi strahovi se boste morali pa soočiti sami
[/quote]
Za take egoiste kot si ti, je nujno, da država predpisuje ukrepe. Razvajena sončica, ki te starši niso naučili, da nimaš samo pravic, ampak tudi obveznosti, niso ti priučili empatije in odgovornosti. Nenavadno veliko je takih v glavi invalidnih osebkov v Sloveniji!
Za take egoiste kot si ti, je nujno, da država predpisuje ukrepe. Razvajena sončica, ki te starši niso naučili, da nimaš samo pravic, ampak tudi obveznosti, niso ti priučili empatije in odgovornosti. Nenavadno veliko je takih v glavi invalidnih osebkov v Sloveniji!
[/quote]
Egoizem je, ko zahtevaš od drugih, da se bodo prilagajali tebi in ostali skrbeli za tvoje zdravje, da odgovornost za svoje življenje predlagaš v roke drugih. Mene so naučili, da je skrb zase moja stvar in sama sem odgovorna zase. Od nikogar ne pričakujem, da bo odgovoren zame in briga se zase. Egoisti ste taki, ki drugim diktirate, da bodo živeli po vaše in skrbeli za vas. Če bi jaz mislila, da sem ogrožena, in bi me bilo strah bi se zaprla v stanovanje in ne bi zahtevala, da se cel svet meni prilagaja. Egoisti ste vi, ki od ostalih to zahtevate
Egoizem je, ko zahtevaš od drugih, da se bodo prilagajali tebi in ostali skrbeli za tvoje zdravje, da odgovornost za svoje življenje predlagaš v roke drugih. Mene so naučili, da je skrb zase moja stvar in sama sem odgovorna zase. Od nikogar ne pričakujem, da bo odgovoren zame in briga se zase. Egoisti ste taki, ki drugim diktirate, da bodo živeli po vaše in skrbeli za vas. Če bi jaz mislila, da sem ogrožena, in bi me bilo strah bi se zaprla v stanovanje in ne bi zahtevala, da se cel svet meni prilagaja. Egoisti ste vi, ki od ostalih to zahtevate
[/quote]
Tako je.
Zato pa takšni paranoiki, ki so v resnici neodgovorni in prestrašeni, nimajo nič proti novi normalnosti v kateri prevladuje ustrahovanje ter teror nad ljudmi.
To novo normalnost pa seveda izvajajo psihopati egoistični in njim podobni ljudje v tem ne vidijo nič napačnega.
IMETI PRAVICO DO OGROŽANJA DRUGIH…takoj vzeti pravico ogrožanja drugih na cesti…ko grem jaz in moji otroci na cesto, lepo prosim da se VSI umaknete, ker s svojim gibanjem po cesti ogrožate mene in moje bližnje…lahko vam odpovedo zavore, lahko vam postane slabo…ne dovolim da me kdo ogroža…
Ne gre ne…vsak naj lepo skrbi zase…naj bo previden in…če se držimo tega, potem ne ogrožamo drugih. V primeru kot želite da je, pa bi morali sebe in svoje zdravje postaviti na drugo mesto da se boste vi počutili varne. Ne ne bo šlo. Vsak mora prvo in najprej poskrbeti zase da lahko potem pomaga tudi drugim…ampak živimo pač v narobe svetu…
Na cesti JE ZE PREPOVEDANO ogrozati druge. Kazni za krsitelje so lahko tudi precej visoke.
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793
Na cesti JE ZE PREPOVEDANO ogrozati druge. Kazni za krsitelje so lahko tudi precej visoke.
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793
[/quote]
Če ne nosiš nagobčnika, ogrožaš le preprodajalce nagobčnikov in zmešane paničarje, ki zaradi svoje motnje vsepovsod vidijo grožnje.
Če ne nosiš nagobčnika, ogrožaš le preprodajalce nagobčnikov in zmešane paničarje, ki zaradi svoje motnje vsepovsod vidijo grožnje.
[/quote]
Take kot si ti in Janša, bi jaz poslal na goli otok na prevzgojo za kako leto ali dve. V bisvu sta tako različna, pa hkrati tako enaka. Empatija 0/100, ego 101/100.
[/quote]
Torej naj se cepim, ker sem potencialni prenašalec virusa, za vsak usran sev, kar bo izgleda najmanj štirikrat letno, oziroma osemkrat letno?
In ker še seksam, sem tudi potencialni prenašalec adidasa in naj se še za adidas cepim dvakrat letno?
In ker bo verjetno spet enkrat gripa (če ne letos, pa drugo leto) se naj cepim še proti gripi?
Pa proti črnim, belim in kodrlajsastim kozam, proti prašičji gripi, proti ptičji gripi?
Potrebujemo samo eno cepivo: cepivo proti ljudski neumnosti!
In ker je resolucija sveta Evrope pred dnevi povedala tole, se cepite tisti, ki se želite cepiti, ostale pa pustite lepo pri miru!
Resolucija 2361 (2021) vladam nalaga, naj zagotovijo, da »so državljani obveščeni, da cepljenje NI obvezno (poudarek je že v izvornem besedilu; op. prev.) in da se nikogar politično, socialno ali kako drugače ne sili, naj se cepi, če tega ne želi sam«.
Svet Evrope, ki je vodilna organizacija Evropske unije za človekove pravice in upravni organ Evropskega sodišča za človekove pravice, je državam članicam tudi naročil, naj »zagotovijo, da nihče ne bo diskriminiran, če ni bil cepljen zaradi možnih zdravstvenih tveganj ali ker ni želel biti cepljen«.
Tako, da se tisti, ki vas je strah virusa, predvsem pa žviljenja kot takega, preselite v kleti, nas pa pustite na miru!
Torej naj se cepim, ker sem potencialni prenašalec virusa, za vsak usran sev, kar bo izgleda najmanj štirikrat letno, oziroma osemkrat letno?
In ker še seksam, sem tudi potencialni prenašalec adidasa in naj se še za adidas cepim dvakrat letno?
In ker bo verjetno spet enkrat gripa (če ne letos, pa drugo leto) se naj cepim še proti gripi?
Pa proti črnim, belim in kodrlajsastim kozam, proti prašičji gripi, proti ptičji gripi?
Potrebujemo samo eno cepivo: cepivo proti ljudski neumnosti!
In ker je resolucija sveta Evrope pred dnevi povedala tole, se cepite tisti, ki se želite cepiti, ostale pa pustite lepo pri miru!
Resolucija 2361 (2021) vladam nalaga, naj zagotovijo, da »so državljani obveščeni, da cepljenje NI obvezno (poudarek je že v izvornem besedilu; op. prev.) in da se nikogar politično, socialno ali kako drugače ne sili, naj se cepi, če tega ne želi sam«.
Svet Evrope, ki je vodilna organizacija Evropske unije za človekove pravice in upravni organ Evropskega sodišča za človekove pravice, je državam članicam tudi naročil, naj »zagotovijo, da nihče ne bo diskriminiran, če ni bil cepljen zaradi možnih zdravstvenih tveganj ali ker ni želel biti cepljen«.
Tako, da se tisti, ki vas je strah virusa, predvsem pa žviljenja kot takega, preselite v kleti, nas pa pustite na miru!
[/quote]
Dobro je naredil Svet Evrope.
A komu da to misliti? Če bi nam prav zares pretila virusna nevarnost, ne bi šlo na tak način. Saj politiki vejo, za kaj gre, so v ta namen dobili na razpolago veliko naprintanih miljončkov, da vlečejo ljudi za nos. Ampak do ene meje, ker poseg v telo zaradi nategancije, pa le ni od muh. Samo v razmislek.
[/quote]
Odrečeš nečemu je mogoče enim božičnim, ali novoletnim, ali mogoče enim velikonočnim praznikom.
Ne pa preprečeno eno leto druženja z znanci, nič dopusta (covid potni listi) in še šus v ramo, pa kar bo, bo…
Šus v ramo, pa ne vem, kako bo na cepljenje reagiral moj organizem? Hvala lepa.
Maska lahko, če že težite, vnašanje tujih substanc V MOJE TELO pa NIKAKOR..
Imam, kor so napisali, VSOJ imunski sistem. nw rabim nobene 2podpore” od tistih, ki bi radi služili na račun mohea zdarvja…
Čudno, da kar vsem preventivno ne predpišete antidepresive?
Da se slučajno ne bi komu sfuzlalo, da kdo ne bi mogoče koga ubil…
Kar predlagajte še OBVEZNO jemanje antidepresivov za VSE državljane!
Ker vsakdo lahko nekega dne v bodočnosti – znori, se mu poslabša duševno zdravje.
Kaj ne vidite, (podkupljeni) zdravniki, epidimiologi in nekateri državljani, da ste (podkupljeni) bedaki ???